februar 2007

spøkelser å sånn

I dag har mamma og Johnny vært på noe jeg syns var kjempefasinerende, noe så spennende at jeg faktisk skal fortelle alle her om det! hehe...

De fleste har sett eller vet hva åndenes makt er? I dag var mamma og Johnny å besøkte en sånn dame, ikke fordi vi savner noen i familien og heller ikke fordi vi har et spøkelse i huset (ja, for det har vi faktisk...)
Men rett og slett fordi de ville finne ut mer om sånne åndelige ting, se om de hadde hjelpere og se om de fikk kontakt med noen døde. Jeg er en person som aldri har tvilt på at det finnes noe som vi ikke ser, jeg er 100% overbevist om at det er noen som passer på oss og at slektninger som dør gjerne er igjen og passer på oss! Og jeg ble ikke mindre overbevist etter at Mamma hadde vært der.

Mamma har mistet både broren sin og pappaen sin (dvs min onkel og Gofa) Begge dødsfallene begynner å bli en stund siden, men alikevell så forstår jeg veldig godt at det var ting mamma lurte på. Denne synske damen imponerte mammaen min til de grader med hvor mye informasjon hun kunne gjenfortelle. Jeg er litt usikker på hvor mye mamma syns er greit jeg skriver her, men noe kan jeg nok fortelle! =)

Det som jeg kanskje syns hørtes mest spennende ut er at damen sa at både Gofa og onkel var i rommet og omtrent sloss om å få fortelle "sin historie".
Damen kunne fortelle mamma omtrent akkurat hvordan begge to døde. Den ene hadde dødd i en seng og den andre veldig fort uten smerte osv.. (flyulykke) Stemmer på en prikk!
Hun kunne og fortelle hvordan deler av begravelsen til onkelen min var.
Gofaen min var i sin tid en skikkelig jeger som hvert år jaktet på elg, etter at han døde har onkelen min leitet etter noe greier som hører til gæverene uten å finne det, denne synske damen fikk med hjelp av Gofa mulighet til å fortelle mamma nøyaktig hvor disse låg. (har ennå ikke fått sjekket om det stemmer siden Tante ikke turte gå på loftet når det var mørkt, men i morgen får vi svar på om det stemmer, gleeeeder meg)

Det var og andre småting som gjorde mamma overbevist om at denne damen ikke tullet, men faktisk hadde kontakt med Gofa og onkel! Jeg er rett og slett meget fasinert og har nå bestemt meg for at jeg vil og gå til en sånn dame og se om jeg får kontakt med noen! Jeg vil så gjerne ha kontakt med Nenne. Er det noen av besteforeldrene mine jeg savner så er det jammen Nenne!

Jeg lurer og forresten på om hvem spøkelset i huset vårt er?! Jeg har vært overbevist om at det har bodd et spøkelse hos oss siden det året vi flyttet inn! =) Skulle kanskje aldri lest Sagaen om isfolket, Heksemesteren og Lysets rike? hehe...

DaVinci Koden

Ny uke, nye muligheter! =)
De siste dagene har jeg vært enten opptatt med jobb eller boken min (Da vinci koden) Jeg orket ikke lese den da alle andre leste den så jeg begynte på den på fredag og har omtrent ikke klart å legge den fra meg. I går ble jeg imidlertidig ferdig og da måtte jeg jo bare se filmen og! Er sjelden filmen er like bra som boken, men jeg ble faktisk positivt overrasket! Litt småting jeg irriterte meg over, men alt i alt en veldig bra film. For å ikke snakke om boken! Dan Brown skriver helt fantastiske bøker. Men tror jeg liker Engler og Demoner bedre en DaVinci Koden! :)
28914-165

Så hva skal jeg begynne å lese på nå? Forslag? Skolebøkene skriker etter å bli åpnet, de er omtrent nedstøvet allerede... Men det frister ikke, selv om jeg nok må ta et skippertak i dag å få gjort litt! =)
Lurer og på om jeg skal begynne på Margit Sandemo sine bøker igjen... For 8 eller 9 gangen, jeg elsker sagaen om isfolket, heksemesteren og lysets rike! Blir ikke lei! hehe.. Mamma kommer til å riste på hodet av meg hvis jeg begynner igjen. Leser bøkene ca en gang i året, begynte for første gang da jeg var 13.
Men tror jeg skal begynne dagen med litt frokost og muligens en episode av The L Word før jeg skal prøve og få gjort litt skoleting! =)

Ellers så har Marie og Håkon bursdag i dag! Gratulerer med dagen begge to! =)

Avhengig!!!

Jeg kjeder meg. Holder på å laste ned diverse serier og det tar lenger tid en jeg vil det skal ta! Jeg vil helst se serier NÅ!!!!
Særlig episode 15 av The OC gleder jeg meg til, etter den episoden er det bare 1(!!!!!!) episode igjen før det er helt slutt. Ingen mer Seth, Summer, Ryan, Taylor, Sandy, Kirsten, Julie osv.. Det skal bli meget trist faktisk. Liker ikke at serier som jeg blir hekta på blir avsluttet når jeg ikke er klar for at det skal bli slutt!

Ellers så hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke skulle bli hekta på nok en sykehus/doktor serie, jeg var jo totally addictet når det gjaldt akutten og chicago hope. Så Greys Anatomy var en serie jeg ikke skulle se på, men i sist uke tok nysgjerrigheten overhånd og jeg lastet ned de to første episodene i sesong 1 og nå må jeg bare ha mer!
28914-163

Ellers så fant jeg ut at det var lenge siden jeg hadde sett The L Word og lurte på om det muligens var laget en sesong 2, noe som stemte så da måtte jeg rett og slett bare laste ned den og. Og å laste ned alt dette tar litt tid, litt lenger tid en jeg skulle ønske det tok hvertfall!
Jeg tror rett og slett jeg er blitt serie avhengig, ikke bra. Jeg elsker å kjøpe serier, se serier og leve meg inn i deres verden osv.. Skremmende, men regner med jeg ikke er den eneste som har det sånn =)

Utenom disse så har jeg selfølgelig begge sesongene av frustrerte fruer som jeg kikker på sånn av og til, ikke så ofte lenger faktisk. Men må vel nesten få gjort meg ferdig med de to første sesongene før sesong 3 kommer. Frustrerte fruer er heldigvis ikke så spennende at jeg bare MÅ se en episode til.
Jeg begynte og å laste ned sesong 1 av One Tree Hill med det målet at jeg skulle se alle episodene i alle sesongene, men fant ut at det var litt mye arbeid så jeg venter til jeg gidder kjøpe de på dvd! =)

Må si dette ble et veldig kjedelig innlegg, men det er hvertfall en oppdatering. Ellers så var jeg og Tonje på besøk hos Morten og Kristin i går og det var veldig koselig. Prøvde å få Joakim til å lage litt bråk inni magen til Kristin ved å prikke og dytte på han, men tror han sov godt. Bare få uker igjen til Kristin skal ha ny baby, skal bli kjekt å gå på sykehusbesøk igjen! =)
Men nå får jeg få i meg litt mer mat før jeg skal på sports club og trene med Hanne før jeg skal på jobb! Hej og hå..

Siri...

Jeg liker ferie, men er mindre glad i snøen som plutselig kom! Særlig siden det BLÅSER veldig mye ute! Drittvær..,
Håper Siri er fornøyd med at jeg har byttet ut det sukkersøte valentines designet med et nytt blått?!
Jeg er med Tonje, litt kjipt av meg og oppdatere bloggen når jeg skal være sosial! =)
Skulle bare gjøre Siri glad! :)

Tristhet og Lykke

I dag våknet jeg og var av en eller annen merkelig grunn litt trist inni meg. Ting føltes ikke helt rett og jeg hadde lite lyst til å stå opp. Jeg burde være glad for at jeg har 2 dager med vinterferie der jeg ikke skal gjøre noe spesielt. Jeg burde være glad for at jeg har så mange gode venner, en fantastisk familie osv.. Men jeg er rett og slett litt trist.
Følte plutselig en stor trang til å skrive i dagboken min (papirutgaven), men da jeg fant den fram for å få ned all min frustrasjon og tristhet så fikk jeg det ikke til. Jeg klarer ikke sette ord på det jeg føler og tenker, det er ganske plagsomt.
I flere måneder nå har det vært småting som plager meg som igjen og igjen kommer tilbake, og jeg klarer ikke få ordnet opp i det. Det bare hoper seg opp. Disse småtingene er så mangt. Det er for eksempel ikke kjekt å vite at du sårer enn annen person bare fordi du ikke klarer å bestemme deg for ting. Mens du egentlig innerst inne vet hva du må gjøre, men så klarer du det ikke. Vanskelig å forstå? Jepp, for meg og.

Jeg bestemte meg alikevell for å stå opp og gjøre meg klar for å trene med Hanne, se på leiligheten i Stavanger og vaske badet. Men som vanlig må jeg alltid skru på pcen først for å sjekke diverse blogger, mailen osv.. Er liksom blitt en slags fast rutine! Og gjett om jeg ble glad da jeg såg at Nathalia hadde lagt ut bilder fra Bali på spacen sin (uten å skrive det på bloggen) Jeg ble som forventet også veldig sjalu over å se at hun nå sprader rundt i bikini på "mine" strender, drikker drinker og bomber på mbargo og bounty, spiser frokost på ananda og nattmat på soho, men på en måte så ble jeg glad på hennes vegner og, rett og slett for det er så fantastisk der!

En annen ting som faktisk gjorde meg i bedre humør var dette bildet:
28914-164
Jeg aner ikke hvem den blonde jenta og svensken er, men de to barna gjorde meg super glad! Det er vennene mine jo. Hver kveld når Mona hadde vært på byen/var på byen så hang jeg med disse 2 + ett par til. Disse søte små blir tvingt av foreldrene til å tigge på gata om nettene og vi fikk fort beskjed av Agnes om at vi ikke fikk lov til å gi de penger, men at vi kunne kjøpe mat og godterier til dem.
Så sammen med alle disse søte barna kjøpte vi nattmat, godterier og noen ganger dvder og klær! :)
De lærte meg og litt balinesisk siden deres engelsk ikke var så bra, men må innrømme at balinesisken min har forsvunnet ca helt.
Grunnen til at dette bildet gjorde meg glad er at gutten på bildet forsvant fra gata etter at bomba smallt på Bali når jeg var der. Det er ganske frustrerende når alle ungene fortsatt er der utenom den gutten du likte best! Og du blir selvsagt veldig redd når du vet at en bombe nettopp har tatt flere liv i Kuta, men som dette bildet viser så lever han ennå! Lykke...!

Nå gleder jeg meg hvertfall til Bali! =)

morsomt innlegg...

Har veldig lyst til å skrive et interessant og morsomt innlegg, men føler meg hverken interessant eller morsom i dag. Er rett og slett litt sliten og orker ikke å gjøre så mye. Skal på jobb klokken 3, tviler på at jeg gidder gjøre noe spennende før det.

Denne helgen vil bestå av stooore mengder med jobbing. I går jobbet 10 timer, i dag skal jeg jobbe ca 8 timer og på søndag skal jeg jobber 11 timer. 29 timer på en helg er helt ok! :)
"Alle" er sykemeldt, noe som betyr at vi som er friske må jobbe for å klare å holde sjappa åpen. Heldigvis jobber jeg med masse søte og koselige mennesker! Ellers hadde jeg nok ikke orket.

Planen min idag var å lese mye i forbrukeratferd boka og skrive notater, prøve å komme litt i gang rett og slett. Men som vanlig får jeg mye mer lyst til å gjøre alt annet. Jeg kikker på alle bloggene, jeg oppdaterer min blogg bare for å ha noe å gjøre, jeg spiller "deal or no deal" på tv2.no og bestiller ting jeg egentlig ikke trenger, slik som disney filmer og tog billetter rundt om i Norges land. hehe... Til nå har jeg bestillt en tur til Kr.sand første helga i mars og en tur til Oslo i midten av april! :)
Skal bli kjempekoselig å se Susanne igjen og nesten ennå mer morsomt å feire bursdagen til Monica i Oslo!
Sitter og å smugtitter litt på billetter til Nice i slutten av april, men føler ikke jeg kan ta meg råd til det, jeg reiser tross alt til Bali 20juni og skal være i paradis i en måned og kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å bruke minst like mye penger denne gangen som sist! :)
28914-105
Her skal jeg, Tonje, Lillian, Camilla, Annika, Espen, Linda, Cecilie, Frank, Erik, Daniel og muligens ett par til leve livet i 30 dager!!!!!
123dager igjen! =)

Happy Valentine

Jeg bestemte meg i fjor for at jeg ikke skulle like valentines day. Rett og slett fordi det var første gangen jeg var singel og var sikker på at jeg kom til å endre opp alene den kvelden, noe jeg ikke gjorde. Søte snille venner kom og underholdt meg.
I år hadde jeg samme innstillingen, men som vanlig så ender jeg opp med å like dagen. Selv om jeg liker dagen der alle søte kjærestepar er ute å spiser, på kino og oppfører seg ekstra forelsket så må jeg innrømme at jeg blir litt sjalu.
Hele valentine dagen har jeg tilbrakt på jobb, de kjente som var innom å sa hei lurte på om det ikke var kjipt å jobbe på denne dagen, men jeg syns ikke det.
Hva er vel bedre enn å tilbringe dagen med noen du er glad i, selv om jeg ikke har kjæreste som jeg kan kose masse med denne dagen. (det kan jeg gjøre når jeg en dag finner meg en kjæreste)
Så jeg har tilbrakt dagen med mine kjære og søte arbeidskollegaer før jeg tilbrakte kvelden sammen med Gommo, Motti, Johnny og Aleksander. En avslappende og kjekk kveld der Gommo laget vaffler og is! :)

Jeg hadde heller ikke et ørlite håp om å få noe denne dagen, men da jeg kom hjem fra håndballkamp stod det plutselig 10 langstilkete roser på benken med et kort til meg. Det var koselig det.. Fikk meg til å smile, selv om jeg syns det er litt fælt å få roser å dette her av mennesker jeg nesten ikke kjenner. Men det var kjekt at noen tenkte på meg og ville gi meg så fine blomster, jeg ble kjempeglad! =)
28914-159
Jeg fikk ikke så mange, men de var minst like fine! :)
28914-161
Jeg blir egentlig glad av å se andre mennesker kysse og kose å dette her, jeg blir litt lykkelig innvendig på deres vegner faktisk. (også litt sjalu, hehe..)
28914-162
Et happy valentines kyss sånn i siste liten til alle søte små som leser bloggen min! :)

I morgen skal jeg rundt med min happy valentine presang til Marie og Tonje, jeg rakk det ikke i dag! :)

Personlighetstest

Fikk en mail for noen dager siden der de ba oss ta en personlighetstest for å se hvordan vi hadde passet i en lederkarriere eller noe i den duren... Dette ble hvertfall mitt resultat....

Nevrotisisme: Du er vanligvis rolig og i stand til å mestre stress, men du kan tidvis oppleve skyldfølelse, sinne evrotisisme:eller tristhet.
Åpenhet: Du er praktisk, men villig til å vurdere nye måter å gjøre ting på. Du søker balanse mellom gammelt og nytt.
Extraversjon: Du har moderat entusiasme og aktivitetsnivå. Du har glede av å ha andre rundt deg, men verdsetter også ditt eget selskap.
Omgjengelighet: Du er vanligvis varm, tillitsfull og behagelig, men kan av og til være sta og konkurranseorientert.
Samvittighetsfullhet: Du er til å stole på og moderat velorganisert. Du har vanligvis klare mål, men har også evnen til å legge arbeid til side.

Gomobu 07

Fredag var dagen da endelig alle (nesten hvertfall) Bali folka skulle samles igjen på Gomobu. Sist var januar 06. Jeg gledet meg som en liten unge, noen var det over ett år siden jeg hadde sett.
Folk begynte å komme til Fagernes i 4 tida og vi reiste i samlet flokk opp til Gomobu for å fordele hyttene og pakke ut.
De som var samlet i år var: Mona, Anette, Erik, Sjur, Jan Olav, Daniel, Katrine, Maren, Anniela, Monica, Frida, Linda, Tønder, Inger Lise, Espen og kjæresten til Inger Lise. Egentlig litt skuffende "oppmøte", men det var allikevell en herlig gjeng som var samlet.
Vi fikk en knallgod middag i 8 tiden før vi alle samlet oss i Timra (en stor tømmerhytte midt på tunet) Her ble det mye mimring og kos. Vi tente i peisen og samlet oss rundt der og bare hadde det gøy! =)
Jeg hadde ennå ikke komt meg skikkelig fra Hemsedal og det var utrolig hardt å få ned alkohol. Da folk i løpet av natta forsvant på vorspiel i hytta til Espen og co gikk jeg og Anette å la oss. Jeg var sliten og trøtt og fant ut at jeg skulle lade opp til lørdagen!

Lørdags morgen fikk vi servert frokost klokken 10, fantastisk god mat! Etter frokost var de fleste fyllesyke, men de ivrigste kom seg i trekker mens vi litt mer sløve fant ut at vi skulle gå en tur i det fine været! Strålende solskinn og JÆVLIG kaldt (28minus) Men det var en kjekk tur der jeg, Anniela, Monica og Maren fikk snakket ut om alt! Bali folk er herlige! Etter turen og trekket tok vi minibussen og reiste på butikken og kjøpte godterier før vi fikk servert lunsj buffet.
Etter en knallgod lunsj gikk vi tilbake til hyttene for å slappe av, noen tok og badstu og satt der i flere timer. Jeg og Katrine derimot tilbrakte flere timer under dyna på sofaen og ladet opp til kvelden.
Utrolig nok begynte ingen å drikke før middag denne dagen, litt slitne alle tror jeg. Vi fikk noe steik greier til middag og vi var alle henrykte over desserten, is og varme bær! Yummi...
Etter middag var det igjen klart for vorspiel i Timra. Utrolig nok var stemningen bedre denne kvelden og folk ble fulle og slapp seg skikkelig løs. Det ble mye puppeklemming, sexprat og dansing. (som vanlig)
Kvart over 11 kom det to taxier for å hente oss å kjøre oss ned til Fagernes der vi skulle på den lokale uteplassen, gjestegården.
Nede på gjestegården møtte jeg og Siv og Katrine Fossnes, kjempekoselig! =)
På gjestegården var det og en del andre mennesker så vi mistet hverandre litt. Det var først en stor leteaksjon etter en meget full Tønder, men hun fant vi i god behold. Uvisst hvor hun var egentlig. Ikke før hadde vi funnet Tønder før Linda var borte vekk. Jeg og Espen hadde en storstillt leteaksjon rundt i Fagernes før Linda plutselig kom sjanglende ut fra do. Inger Lise hadde fått ansvar for å sjekke doene, en dårlig jobb! Linda hadde rett og slett sovnet!

Og som om det ikke var nok så byttet Linda og Anette plass på do, men Anette sov ikke akkurat. Doene og vaskene på gjestegården ble greit spydd ut for å si det sånn! Etter at Anette hadde spydd i flere timer uten å bli bedre bestemte jeg og Siv at hun skulle gå og legge seg i huset på Fagernes og ikke bli med opp til Gomobu igjen. Så da fant vi Anders (kjæresten) og han følgte henne hjem. Plutselig sto Mona der med ansvaret for å få 14 drita mennesker hjem til Gomobu. Med GOD hjelp fra Petter (kjæresten til Inger Lise) fikk vi alle inn i taxier og kjørte hjem til Gomobu der det var nachspiel.
Jeg var med en liten stund, men det er slitsomt å være barnevakt en hel kveld så i 5 tiden gikk jeg og la meg.
Søndag morgen fikk vi servert brunch, himmelsk! Etter brunchen vasket vi ut av hyttene og pakket før en etter en reiste hjem. Kjempetrist, men håper vi kan få til en ny bali reunion til neste år også på samme sted.
Gomobu er bare helt fantastisk, en nydelig plass, vi får være der for ca ingen penger, de har verdens beste mat og foreldrene til Anette er bare kjempesøte! =)
Søndag kveld tilbrakte jeg hjemme på sofaen sammen med pappa før jeg mandags morgen tok bussen til Oslo der jeg reiste opp i leiligheten til Anette og hang der fram til toget mitt gikk. Og etter en 8 timers togtur kom jeg meg endelig hjem! En kjekk, men slitsom uke! Det skal bli litt godt å komme tilbake til skolen! :)

Bilder fra Gomobu skal jeg og få lagt ut på space! =)

28914-156
Bak fra v: Frida, Monica og Anniela
Framme fra v: Anette og Maren

28914-157
Maren, Monica og Mona på tur
28914-158
Anniela og Mona

Hemsedal 07

Oj, nå er det jammen lenge siden sist oppdatering! =)
Har vært bortreist i over en uke faktisk, en uke der det har skjedd utrolig mye kjekt! Men gud så slitsomt det er med ferie, jeg er egentlig veeeeldig sliten, men får dårlig samvittighet lar jeg det gå ennå en dag uten å oppdatere! Derfor skal jeg gjøre et forsøk på å fortelle hva jeg har gjort denne uken uten å sovne med pcen i fanget.

På lørdag var jeg et par timer på jobb, et par timer barnevakt før jeg reiste til Stavanger der jeg var litt med Linda og Laila på diverse utesteder jeg aldri hadde gått på ellers. Edru på Crazy piano, consept, hjørna og cafe del mar var og en merkelig opplevelse. I 1 tida ringte Spenstig og jeg gikk bort til kinoen for å treffe henne! Hadde ikke sett Spenstig siden i sommer så det var veldig koselig å snakke litt med henne. Gikk bort til Ingrid der Camilla og var å ble hengende der ett par timer før jeg ruslet bort til Sara for å prøve å få ett par timer søvn før bussen til Hemsedal skulle gå.
Sara kom hjem fra jobb kvart over 4 og hun var kjeeeempevåken og full av liv og siden jeg ennå ikke hadde sovnet så kikket vi litt på danseband jukebox før vi la oss. Sto opp igjen ca 7 og kledde på oss før vi gikk bort til BI der det sto mange spente og trøtte studenter. Lene og Lise hadde skaffet oss kongeplasser helt fremme i bussen. Det var en sånn to etasjes buss så vi hadde kjempegod plass og utsikt, greit det når turen skulle ta minst 10 timer.
På bussen var folk litt sløve i begynnelsen, men da klokka nærmet seg 12 var ca alle i alkoholen. Utenom Christian da som begynte halv 9! Drikke på buss er trangt, grisete, høylydt og morsomt!
Tommy prøvde å fortelle en vits ca 20 ganger i mikrofonen, jeg aner ennå ikke helt hva han prøvde å fortelle, det ble mye mumling å ikke fullt så mye snakking!
Det ble en del stopper på veien, tissepauser, spisepauser og røykepauser. Hardangervidda var dessuten stengt så vi måtte kjøre rundt, det gikk helt greit!
I 6 tida på kvelden var vi framme og de fleste begynte å bli fulle og herlige. Jeg sov på hytte med Ingrid, Camilla, Sara, Lise, Lene, Marki, Caroline og Greta. En koselig gjeng og ikke før var vi komt på plass i hytta/leiligheten før det datt inn andre mennesker som og ville være med på vorspielet vårt! Koselig.
I 11 tida forlot vi vorspielet og sprang ned på hemsen der vi fortsatte alkohol drikkinga og koste oss. Stavanger hadde egne gensere og sang så vi skillte oss greit ut, selv om vi ikke var så mange som feks Bergen.

Jeg tok kvelden ganske tidlig tror jeg, ca 4. Sara derimot kom labbende inn døra i 8 tida neste morgen! :)
Mandagen var vi en liten tur ute å ruslet for å se på mennesker, ingen orket tanken på å stå i trekket så vi satt i varmestua og på hytta. I 2 tida gikk bussen ned til Hemsedal sentrum der vi handlet litt mat og diverse før det var afterski på Hemsedal cafe. Der var det VARMT og veldig dyrt så etter en liten time reiste jeg og Camilla hjem for å drikke i leiligheten heller. Veldig koselig faktisk.
Da resten av gjengen kom fra sentrum ble det tid for litt dusjing og mer alkohol før vi plutselig endte opp med å ha et stort vorspiel igjen. Dette var og kvelden da vi fant ut at å ødelegge brannalarmen i Hemsedal koster oss 1000 kroner! Kjipe penger, men men...
Vi oppførte oss hvertfall fint i forhold til Bergens gutta over gangen som sparket i stykker døra, knuste tven og drog ned brannalarmen, de fikk ikke bare bot, men ble og sendt hjem!
Utpå kvelden var det igjen klart for å innta hemsen og det ble nok en vellykket kveld. Ingrid datt ned i en snøhule og ble borte et par timer (internt), Christian sa Skvit Skvit også sa det bang da han traff veggen (også internt) og Sara prøvde seg for andre dagen på rad på samme gutten også denne kvelden uten hell.
Dagen derpå inneholdt mer sløving og de eneste som kom seg i trekket var Lise, Lene og Greta. Tror ikke noen av oss hadde så veldig lyst til å drikke denne tirsdagen og det gikk tregt i begynnelsen. Helt til Marki drog fram drikkeleken "bussen" Da ca alle hadde kjørt buss opptil flere ganger var vi så fulle at jeg egentlig sliter litt med å huske hva som skjedde resten av kvelden. Infiniti spillte hvertfall på hemsen, jeg ble frastjelt bilene mine, jeg og Ingrid kjøpte hamburger og jeg og Camilla Skjæveland ble sjekket opp av to italienere!
Onsdags morgen besto i å pakke, rydde litt, hive søppel og være kvalm. Det visste seg at Tonje hadde klart å lure i meg en snus å jeg endte opp med en skikkelig bakrus pga den! Heldigvis skulle jeg bare sitte på med bussen til Gol så jeg slapp unna med ca en halvtime på buss i forhold til de andre stakkarene som måtte kjøre buss i 10timer!

På Gol tok jeg bussen over til Fagernes hvor jeg brukte hele dagen på å bli bedre på sofaen til pappa, da jeg våknet torsdags morgen og fortsatt var sløv og dårlig ble jeg litt bekymret, men etter litt joika kaker og makaroni ble formen delvis bedre!
Og i stedet for å skrive et kjeeeempelangt innlegg om både Hemsedal og Gomobu så avslutter jeg Hemsedal nå og lager ett nytt innlegg til Gomobu! =)

Bilder fra Hemsedal ligger på: www.gjeldsbrevet.com (skal og få lagt ut bilder på spacen etterhvert, bare ikke i dag)

11 timer igjen

Nå er jeg rastløs, klar for å reise og alt dette her! Sitter og hører på party sangen til Ingrid og er meget klar for moro i Hemsedal.
Før i dag var stress, mye kluss med hytte fordelingen, men tror det har ordnet seg nå. Måtte og på polet, handle inn mat osv... Håper jeg har husket alt!

Og i stedet for å sitte her hjemme på Klepp og henge skal jeg ta meg en tur inn til Stavanger for å se på livet der før jeg rusler hjem til Sara å legger meg! =)

Blir nok dårlig med oppdateringer mens jeg er i Hemsedal/Valdres, men kommer sterkt tilbake! =)

Hemsedal here we come! =)

Tonje: Tror ikke vi tenkte på samme mørke, høye, kjekke gutten dessverre! :) Godt vi "har" hver vår, hvertfall til å se på... =)

Fredag kveld og jeg sitter her i senga mi helt alene. Litt trist, men og veldig avslappende! =)
I dag hadde jeg min første forelesning i juridiske emner, tror jeg kommer til å like det faget. Minnte meg veldig mye om rettslære som jeg hadde som valgfag siste året på vgs! :)
Etter skolen var slutt gikk jeg ned til Sara der jeg campet på sofaen hennes i et par timer siden jeg ikke orket ta toget frem og tilbake til Klepp før jeg i halv 5 tiden møtte Sara på sports club for å trene.
Vi trente rygg, bein, litt kondisjon og mage før vi ga oss. Jeg har nå ca gangsperr i hele kroppen etter å ha trent 4 dager så langt denne uka. Har planer om å få gått meg en tur med Motti i morgen og bare for å liksom å ha trent litt i det minste! =)

Jeg begynner å få skikkelig reisenerver når det gjelder Hemsedal turen, jeg gleder meg noe helt sykt! I dag har jeg lastet ned litt sanger og brent noen cder til å ha i hytta vår. Ellers så har jeg begynt å pakke i baggen min, men føler ikke jeg får plass til alt. Må jo og pakke til Valdres, og det er ikke lett å pakke til to ting på en gang. Så jeg glemmer garantert noe! Eller jeg eventuelt tar med alt for mye?!
Sliter litt med hva slags sko jeg skal ha med meg... Er fullstendig klar over at jeg muligens har mer sko enn de fleste, men jeg eier dessverre ingen vintersko. Føler ikke feks vans skoene, nike skoene eller adidas skoene mine tåler store mengder med lek i snøen før de er veldig våte. Har lurt litt på om jeg skal ta med snowboard skoene, men tror ikke jeg orker å dra på de... Ja, jeg skal til Hemsedal og Valdres uten snowboardet mitt! =) Stå i trekket kan jeg gjøre en annen gang, denne gangen skal jeg være sosial, delta i akebrett konkurransen, volleyballkonkurransen og sørge for at jeg ikke er edru nok til å bli trøtt å legge meg tidlig!
Jeg skal KOSE meg den kommende uken! =)

Men nå gidder jeg rett og slett ikke skrive mer, jeg skal legge meg godt til rette (litt bedre enn nå), sette på en episode av frustrerte fruer og vente på at episode 12 av The OC sesong 4 skal bli ferdig lastet ned! =)
Natti natt!

Dedikert til Siri Marie Sørensen

Siri skriker etter oppdatering og derfor er dette innlegget til henne, men hva er det å skrive om? Det skjer liksom ikke det helt store...Jeg har begynt å pakke til Hemsedal og kjenner at en uke med fyll, fest og moro skal bli helt fantastisk! =)
Reiser søndag morgen klokken 07.45, noe som er utrolig tidlig! Siden jeg er så heldig å bor på Klepp for tiden så reiser jeg inn til Sara på lørdag med alle tingene mine og skal sove der slik at vi bare kan tussle opp til bussen søndags morgen sånn ca 07.42 =) hehe...
Ellers så er jeg blitt flink til å trene, men ikke fullt så flink til å være sunn og flink jente lenger! Det holdt med en heeeelt snopefri uke, men jeg sier til meg selv at så lenge jeg er flink å trener masse så går det opp i opp? Sant?

Var på kino og såg blood diamond i går, den anbefalles.. Likte den veldig godt! =)
I dag har jeg vært på jobb, en veldig sløv dag på jobb btw. Gikk tidlig hjem for så å reise til Klepp, spise, skifte, pakke og reise på trening med Sara. Etter trening kom Motti og hentet meg og vi reiste til Tjensvoll der jeg var så heldig og skulle få være med på mitt første styremøte i håndballen. Tok ikke helt av, en gjeng gamle tørrpinner som diskuterte ting som det egentlig ikke var vits å diskutere. Tror de diskuterte bare for å være viktige! :)

Hadde store planer om å komme meg på BI kroa i dag, men kjenner at en uke med masse fram og tilbake uten å slappe av har tatt på så jeg har bestemt meg for å ha en rolig kveld med noe godt å spise, en episode av OC, et par episoder av frustrerte fruer og en stor mengde msn henging! =)
Så er du tilfeldigvis på msn i kveld er det bare å si hei for da gjør du kvelden min litt bedre...
Fornøyd, Siri?
hits