januar 2011

mandagsoppdateringen

Det ser ut til å bli en mye mer travel mandag enn jeg hadde sett for meg. Skulle jo egentlig bare på skole og trening. Men hadde ikke samvittighet til å si nei til en ekstra vakt på jobb siden jeg var sykemeldt hele sist uke. Så nå blir det kveldstrening i stedet. Funker jo det også! 
Foten er mindre vond og hevelsen har gått mye ned. Alikevell så ser den helt grusom ut. Bare se her:
Den er gul!! haha... Før helgen var hele foten omtrent svart/blå. Så det går framover.
Men nå skal jeg trykke i meg en omelett før jeg må komme meg på jobb.
Ha en fantastisk mandag alle sammen! 

rolig helg med lillesøster

Etter å ha haltet, hinket og humpet meg rundt på krykker den siste uken er jeg offisielt drittlei! Jeg klarer nå gå på foten, om enn på en litt klønete måte. Det viktigste er at jeg ikke trenger dra med meg krykkene overalt. Man blir så utrolig avhengig av andre. Jeg kunne ikke engang gå og handle mat uten å ha med lillesøster. Dessuten fant jeg ut at å åpne en pepsi max etter å ha hinket fra kjøleskapet med den på armen fører til brus fontene.
Festlig og klissete.

På tross av mye frustrasjon så hadde jeg en herlig lørdag i går. Startet dagen med lunsj sammen med jentene på Pastabakeriet før vi satte kursen for Kvadrat hvor vi spiste is. Kvelden sank jeg ned i sofaen hjemme hos Mamma hvor jeg og lillesøster så to ordentlige jentefilmer. Herlig avslappende lørdag. 
I dag har jeg lest mye pensum, veldig positivt ved å være delvis handikappa!
Jeg har i tillegg laget meg tidenes søndagskos.
Fruktsalat med vaniljekesam og 70% sjokolade oppå! Så utrolig digg. Hadde overraskende mange ulike frukter i kjøleskapet. Så har proppet i meg eple, pære, kiwi, appelsin, ananas, druer og banan! 

Ellers så har jeg begynt å forberede meg til Åre. Viktig å starte pakkingen tidlig sånn at man ikke glemmer noe! 
Ser fram til noen herlige dager i kosebukser, ullsokker og håret i en svær ball oppe på hodet!  Dessuten hentet jeg snowboard skoene mine i går. Målet for morgendagen er å klare presse på meg skoen! Vi får nå se hvor vellykket det blir. For jammen kan foten skape seg og være vond.

Tar det piano

Noe jeg virkelig ønsker meg til den nye leiligheten er mitt eget piano. Ikke kan jeg spille, men jeg vil ha det til pynt! Flaks for meg så finner jeg stadig masse nydelige pianoer på finn som gis bort hvis man bare gidder hente det. Jeg gleder meg sånn til jeg skal hente mitt piano! Håper bare leiligheten har en vegg som passer perfekt til pianoet mitt. Har så masse ideer på hvordan jeg vil ha stuen i leiligheten min. Elsker å finne bilder som gir meg inspirasjon. Kunne bare tiden gått litt fortere....
Bilder fra We♥it

Dolly Dimple`s old school

Å samle alle de gode gamle som jobbet på Dolly Dimple`s var ikke en dum idè. Ex dolly folk som jobbet under Lene sin ledelse kan kose seg sammen. Det ble glow dans, mimring og mye mye latter. En veldig koselig kveld! 
sitte i ro.com/funker ikke

For en nysgjerrig og aktiv person som meg så passer det seg ikke å bare ha en fullt fungerende fot! Onsdag tilbrakte jeg hele dagen på sofaen. Kan beskrives med ett ord, kjedelig! Så i går ga jeg blaffen i å holde meg heeeelt i ro og humpa meg på krykkene til skolen. Der la jeg foten på bordet (må jo holde den høyt), og fikk en dose RLE påfyll. Ettermiddagen kunne fort blitt furten, med tanke på at jeg ikke fikk være med på supertorsdag. Supertorsdag er noe treningssenteret jeg går på arrangerer en gang i måneden. Da jobber vi sammen på lag og det er førstemann til å bli ferdig med alle øvelsene. Det er beinhardt og ufattelig morsomt. Hild prøvde crossfit for første gang i går, dere kan jo lese hva hun syns? http://hildblogg.wordpress.com/

Men i stedet for å furte over at jeg ikke fikk med meg supertorsdag drog jeg med meg Lisbeth på Oilers kamp. Merkelig hvor morsomt det er med ishockey. ;) For en stemning i hallen! Min andre kamp på under en uke. Er nesten litt imponert over meg selv. 

Her skal dere få et eksempel på hva kjedsomheten gjør med meg! Da leker jeg med webcam!


Men nå skal jeg hoppe i dusjen og prøve å få på meg en sko på hver fot! I kveld skal jeg nemlig sosialisere meg. Den gode gamle Dolly Dimple`s gjengen skal samles for en aldri så liten reunion. Jeg som hadde tenkt å kjøre god gammel stil med å drikke alle under bordet må nok revurdere den planen. Å bli full når man går på krykker og er sykemeldt kan jeg tenke meg ikke er helt greit. Så da skal jeg rett og slett bare bort å være sosial, uten alkohol!

All you need is love?

Er det ikke slik at når man er i et forhold så har man perioder der man skulle ønske man var singel? Og når man er singel er det perioder man skulle ønske man hadde en kjæreste? Jeg kjenner meg iallefall igjen i begge setningene. Jeg stortrives som singel, og jeg stortrives de gangene jeg har vært i et forhold. Det er positive og negative sider ved å være både singel og kjæreste. Akkurat nå har jeg det utmerket som singel, merkelig nok! Den store kjærligheten skjer når den skjer. I mellomtiden kan jeg nyte at jeg kan gjøre hva jeg vil, når jeg vil, med hvem jeg vil! Også kan jeg selvsagt sitte å drømme meg bort i herlige bilder av kjærestepar! 
Alle  bildene er fra weheartit

uflaks

Hvorfor skal man alltid skade seg når det passer dårligst? Nå har jeg i flere uker gledet meg til supertorsdag på crossfiten, jeg har fikset meg ferie for å gå på dolly sin reunionsfest og jeg har gledet meg som et lite barn til skituren til Åre. Hvorfor i alle dager gidder jeg da hoppe ned av en boks på trening og ende opp på både legevakten og sykehuset? Forbanna tull. 
Får vel trøste meg med at jeg hverken har brukket noen bein eller noe annet alvorlig. Men en heftig forstuing er det. Så nå er jeg sykemeldt ut uken og humper rundt på krykker.En pjusk Mona etter flerfoldige timer venting hos både lege, røntgen og poliklinikken! 
Så nå blir det ingen supertorsdag. Det blir dolly fest uten alkohol. Og det blir muligens skitur uten ski. 
Hurra!

bakrus trening

Lørdag ble nok ikke helt som planlagt. Uten å si for mye om det. Merkelig nok våknet jeg opp på søndagen og var i overraskende fin form. Så min bakrus søndag startet med en forfriskende tur sammen med Ane. Ikke dårlig bare det. Vi hadde en meget aktiv søndag. Vi kikket på lillebror spille håndballkamp, spiste omelett på Klepp og kom oss i tillegg på trening. Ikke det at det ble den mest effektive treningen, men litt fornuftig fikk vi nå gjort. Kvelden ble avsluttet med ishockeykamp. Noe jeg alltid har hatt lyst til, men aldri komt meg på. Angrer ikke! Det var faktisk ganske morsomt. Så frister absolutt til gjentakelse. Og for de som måtte lure, vi var bare tilskuere! Aldri i verden om du får meg ut på isen med skøyter og en kølle. Det hadde vært bambi det!tattooinspo

min aller beste brage

Min aller beste Brage er noe helt for seg selv. Herligere person skal du lete lenge etter. Har jeg en vond eller fæl dag skal det bare Brage til. Han er kjent for å klemme på pupper, klype deg i rompa og snakke så skittent at mora di hadde blitt flau. Han drikker deg lett under bordet, ler så høyt at du trenger hørselvern og griner like fort som en tre åring som har slått kneet sitt. Trenger du en god latter får du bare Brage til å fortelle hva han gjorde sist han var på fylla. Mest sannsynlig klinte han med en random gutt på kebaben! Brage er min favoritthomo! ♥ 
En gledesspreder som er helt unik!♥♥♥

Florida

Jeg liker å tro at det nærmer seg avreise til Florida. Selv om det ennå er ganske mange uker igjen. Hele kjernefamilien skal på roadtrip. Hvor gøy og kaotisk kan ikke det bli. Tre "barn" som alle vil i forskjellige parker, ulike kjøpesentre og ikke liker den samme maten. Må vel bare finne meg i at 11 åringen i familien har førsterett til å velge aktiviteter i Orlando. Jeg er i grunn like fornøyd bare jeg får gå i parker og kjøre berg og dalbane.
Dagene i Orlando tror jeg vi har kontroll over, både når det kommer til hotell, leiebil og aktiviteter. Men så var det de resterende dagene da. Hva skal vi da finne på? Har leiebil hele oppholdet så vi skal i det minste prøve å få sett mest mulig av Florida. Jeg har veldig lyst til å kjøre til Miami. Mamma er fristet av Key West og min kjære stefar er vel i grunn fornøyd bare han får kjøre stor bil med masse lyd.

Er det noen av dere som leser bloggen min som har noen tips til hva vi kan finne på?

Jeg er såååååå klar for å kjenne sola på kroppen, gå i shorts og ikke måtte gjemme meg bort i dunjakka! Mitt 2010 (del 4)

Kom plutselig på at jeg aldri postet de siste tre månedene av min årsoppsummering! So here it goes.
Better late than never! 

Oktober

Gaga vorspiel
Siden "alle" skulle på Lady Gaga konsert måtte vi jo ha et vorspiel hvor vi ladet opp. Igjen ble Syreveien stedet å feste. Jeg var dessverre en av de "alle" som ikke skulle på konserten. Derfor måtte jeg feste ordentlig fra meg denne lørdagen. And I did.


Fortsatt Crossfitgirl
Jeg storkoste meg fortsatt på trening. Den ene økten vondere og hardere enn den andre. Jeg har vært i nærheten av å både spy og svime av. Men det er noe som gjør at jeg ikke får meg til å gi opp! Det er så deilig å ha fullført økten!

Wakkaboys
Lasse ble med på galskapen i Syreveien! November

Praksis
Jeg var fem uker i praksis på en barneskole og storkoste meg. Vi studentene satte i gang flere store prosjekter. Blant annet laget vi dette gigantiske julekortet, som forøvrig ga oss en 2.plass i julekortkonkurransen vi deltok i.


Opp på fjellet
Vi samlet en liten gjeng og dro på hyttetur. Det ble mye vin, latter, fantasi, god mat og overtrøtthet. Man burde dra mye oftere på hyttetur! 


Fotballgutter
Vi jobbet som bartendere på den lokale fotballgallaen. Storkoste oss med 300 gutter i dress. Vi stiller lett til ny dugnad neste år!


1.søndag i adventkos
Stephanie og Ane inviterte på pinnekjøtt, julegrantenning og kaffekos. En ny tradisjon?


Desember

Skoleferie
Etter noen intense uker med lesing, pugging, kollokviegrupper og frustrasjon var jeg ferdig med skolen for dette semesteret. En herlig følelse. Vi feiret med eksamensfrokost.


Vi nisse vi nisser, vi gjør så godt vi kan
Nissefest med crossfit gjengen ble en suksess. Jeg storkoste meg, selv om noen små detaljer la litt demper for kvelden. Jeg elsker tema fester! 


Shoppingtur til Aberdeen
Hvorfor ikke dra på dagstur til Aberdeen for å gå amokk på Primark? En travel og morsom dag med jentene mine! 


Julebord
Siden SAS ikke lager julebord for oss så laget vi vårt eget. Det ble en fantastisk gjeng som samlet seg hos Maren. Pinnekjøttet gikk ned på høykant, det samme gjorde akevitten. Noe som førte til både fylleangst og bakrus. Herlig kombinasjon.


Christmas with my family
Ingenting er som julaften sammen med den nærmeste familien. I år var en stor suksess i mamma og johnny sitt nye hus. Jeg storkoste meg og håper vi har startet en ny tradisjon her på Ålgård

skal, skal ikke?

Fornuften sierMeeeeen


Tøft valg dere! Heldigvis må jeg ikke bestemme meg med en gang. Derfor skal jeg la fornuften styre for en liten stund å fortsette på oppgaven min. Som merkelig nok begynner å ta form i hodet mitt. Nå må bare hodet samarbeide med skrivelysten! Ha en fin lørdag alle sammen. Enten om det blir hæla i taket eller under teppet på sofaen! Begge deler er ganske digg i grunn! 

Girls night @Lillianba

Sinnet mitt har gått over til irritasjon. Jeg har vel innsett at det nytter ikke å være sint. Jeg får gjort så lite med det. Men det provoserer meg at kan sende ut en slik forsinkelsesmelding når det er såpass mange måneder til innflytning uansett. Det må da kunne gå an å droppe en lunsjpause eller to å bli ferdig med jobben i tide? Er det for mye å forlange? Over til noe annet....
Dagen i dag har i grunn vært ganske fin. Jeg har hatt fri fra jobb, noe som hører til sjeldenheten. Skole derimot har jeg ikke hatt fri fra. Prøver iherdig (egentlig ikke sååååå iherdig) å skrive på RLE oppgaven min. Problemet er bare at jeg er ordentlig dårlig til å komme i gang på slike oppgaver. Men når jeg først har komt i gang så går det i grunn veldig ok! Med tanke på at innleveringen teller 40% av karakteren i faget så er det bare å få fart på ting. Jeg trenger den tiden jeg har.

Men nå skal jeg legge fra meg alle hindubøkene mine, logge ut av facebook og ta på meg mitt fineste smil og reise til søteste Lillian. Tror vi har klart å samle alle jentene til en liten kosekveld. Noe som ikke har vært mulig på flere måneder. Shame on us!

Gleder meg! ♥

Pissedag

Jeg er sur dere, ordentlig sur! Pissedag, som jeg så fint skrev på facebook. Jeg streiker. (ikke det at det hjelper dessverre) Hvor lite kult er det å motta dette brevet i posten?

Fristforlengelse, bustadoppføringslov, forsinkelse, vinter? Hææææ? Det henger ikke på greip. Er det liksom lov å forsinke leiligheten min med minst en måned på grunn av vinter? Er det noe nytt med vinter her i dette iskalde landet? Skal ta å stappe den skriftlige dokumentasjonen opp i rompa på den der Cato som driver å sender meg slike duste brev. 
For å understreke hvor sint jeg er....


Ser jo det at jeg ikke er så vakker når jeg er sint. At jeg i tillegg nettopp hadde spydd og svimt av på trening hjalp heller ikke på vakkerheten. Herregud, jeg er ordentlig stygg når jeg er sinna! Haha.... 
Men det driter jeg faktisk i.... 

Å kjære søte Ida Talette: Jeg har ikke tenkt å svare på når leiligheten er ferdig. For da blir jeg ennå mer sinna! Så det så...

Misliker shoppingforbud!

Da jeg kom hjem fra shoppingtur til Aberdeen forrige måned fikk jeg sjokk da jeg sjekket nettbanken. Det var på tide med et shoppingforbud. Jeg klarer jo tross alt ikke bruke alle klærne jeg har. Dessverre. Men herregud så det kribler i fingrene. Shoppingforbud helt til mars. Du søte tid! Flaks at jeg jobber såpass mye at jeg ikke har hatt tid til å besøke januarsalget. Nettbutikkene derimot, oh lord! Så mye fint...!

Alt er hentet fra nelly.com


Skoene er fra gojane.com


Kjolene er fra forever21.com

Nei, nå sitter jeg og drømmer meg vekk. Jeg skal jo skrive RLE oppgave! Så fort den er i boks er jeg klar for å glede meg til både skitur til Åre og shopping/familieferie til Florida! ♥

grønnsaker + mona = sant

De aller fleste har ett eller flere nyttårsforsetter. Jeg har vel også i grunn noen, men har ikke det helt store behovet for å dele de med alle. De klassiske forsettene som å begynne å trene, ikke spise godteri og slanke seg finner du ikke på min "liste". For det første så trener jeg allerede minimum 4 ganger i uken, noe jeg er meget fornøyd med. Jeg spiser godteri når jeg har lyst på det, så enkelt er det bare. Flaks at jeg ikke MÅ ha det hver dag. Og slanke seg? Åneidu, jeg skal bli sterk jeg.

På lørdag fikk jeg ordentlig cravings for seigmenn! Så da kjøpte jeg meg seigmenn!

Et av nyttårsforsettene mine er derimot, hold dere fast nå! 

LÆRE MEG Å SPISE GRØNNSAKER

Dere som kjenner meg godt rister sikkert på hodet å flirer nå. For jeg er kjent for å være ekstremt kresen i matveien. Men det er vel på tide at også jeg blir voksen en gang. Så nå skal grønnsaker gradvis inn i mitt kosthold. Wish me luck! 

Middagen min i dag! Kyllingwok MED grønnsaker! Herregud, jeg er flink! Må innrømme jeg laget middagen så sterk at jeg ikke klarte spise opp alt. Men øvelse gjør mester!

hindusvada på en lørdag

Skoleåret startet med et pang på mandag! Ikke i mine villeste fantasier hadde jeg trodd at det skulle være mulig å stresse meg så mye etter bare en uke på skolen. Det ser ut til å bli en ekstremt travel vår. Mange innleveringer, mye pensum og to eksamener allerede i april. Får pusteproblemer ved tanken! 
Heldigvis får jeg trøste meg med at fagene vi har ikke er så fæle, til tross for mye og til tider tungt pensum. Allerede om halvannen uke har vi innlevering i RLE faget. Så jeg er fint nødt til å bruke søndagen til å lete etter informasjon og fakta om oppgaven min. Det som hjelper litt på er at jeg elsker å lære om andre religioner. Det fasinerer meg og jeg sluker informasjonen. Oppgaven min går ut på å drøfte gudsbegrepet i hinduismen. Noe som er spennende, men ufattelig omfattende. Hinduismen er jo ikke akkurat kjent for å bare ha en gud, heller sånn ca 349 guder. Så har du noen supre tips om hvordan jeg skal komme i gang så er det bare å si fra! :)Religion er vakkert, spennende og vanskelig å forstå seg på!

bloggåret 2010

Jeg stjeler ideèn til Siv og kjører et innlegg om bloggerne jeg har fulgt gjennom 2010. Jeg fant rimelig fort ut at jeg leser mange blogger, veldig mange! Det er sånn at jeg nesten ble litt flau. Skikkelig snoketendenser, for du må ikke tro jeg gidder kommentere på alle sammen! Hoho...

Jeg har mange favoritter, mange som jeg ikke skjønner hvorfor jeg gidder lese og mange som jeg sitter og tripper på at skal poste nye innlegg. Også har jeg selvsagt de trehundreognitti bloggene jeg klikker meg innom i måneden, men som ikke fenger meg noe særlig. 

Blogger som er skrevet av mennesker jeg kjenner er selvsagt den største favoritten. Arve er en arbeidskollega som er ivrig blogger hver gang han er ute å reiser. Jeg sluker hvert innlegg og særlig nå sist da han var på Bali. Arve reiser forøvrig veldig ofte! Noe å være misunnelig over. Noen bloggere får meg til å ta to minutter for å tenke over min egen hverdag, Atle er en av de som alltid får meg til å reflektere.
Noen av mine kjære befinner seg på andre steder i verden, derfor er det koselig å ha muligheten til å lese om hverdagen deres. Henriette jobber i Schlumberger i Malaysia. Tøff jente med jernvilje! Kan tenke meg det ikke alltid er like lett å bo så langt vekke fra alle de nære og kjære. Tine bor ikke lenger borte enn Trondheim, men jeg ser henne ikke noe ofte for det om. Derfor er det greit å få lese om vår felles sko interesse og hennes hverdag i militæret. En annen trønder, som slett ikke er en ekte trønder. Bare ihuga RBK fan er Ida Talette. Søteste jenta som heier på feil fotballag! Likte deg bedre da du var viking supporter! Bloggen til søte May-Liz hadde jeg sniklest i lengre tid før vi plutselig begynte å kommentere på hverandre sine blogger. Vi er vel strengt tatt arbeidskollegaer, selv om Mizzless jobber for feil flyselskap! Gjennom Hanne Katrine sin blogg har jeg fått følge veien mot eget hus og hennes ivrige trening. Einar og Christer skrive egen crossfitblogg, noe som vips gjorde meg til fast leser! Foruten om disse bloggerne som jeg kjenner personlig så leser jeg flere "ukjente". En av mine store favoritter i 2010 var Manuela sin bakeblogg. For noen fantastiske oppskrifter! Andre ikke rosa bloggere jeg har lest er interiør bloggene skrevet av Teresa, Eline og Christine. Her finner jeg ufattelig mye inspirasjon til min framtidig leilighet. 
Det har vært spennende å følge tankene til Heidi, Kristine og Hild. Veien mot fitnessdrømmen er lang, beinhard og lærerik. 

En nydelig Bergensjente med navn Vigdis har hatt meg som fast leser i snart 5år. Og jeg har faktisk aldri kommentert, shame on me! Kjolene til Jorunn har fått meg til å rive meg i håret av frustrasjon! Jeg vil jo ha alle sammen! Thea sitt drømmeliv i USA og nå i London får meg til å ønske at jeg var yngre og hadde litt mindre bekymringer. Janne Kristin er lærerstudenten som har vist oss gleden ved å flytte inn i sitt eget hus, snart får vi nok og lese om bryllupsforberedelser! En positiv og herlig jente som har latt oss få et innblikk i langdistanseforhold og Grete Roede dietten er Katrine! Hun skriver en blogg jeg koser meg med! Camilla har hatt mange oppturer og nedturer i 2010, men slutter aldri å fasinere meg med alle de nydelige bildene hun poster på bloggen sin! Fargeklatten MK får meg alltid til å dra på smilebåndet, og jeg gleder meg storveis til vi skal ha en kaffedate neste gang hun er i Sandnes området. Og selv om jeg er så singel som det går an å bli så storkoser jeg meg med bloggene til Marita og Siv. To fantastiske soon to be mommy bloggere! Tenk at jeg skulle sitte å glede meg til neste magebilde, til oppdatering på ultralydfronten? Det må være noe med at dere skriver så bra! Og når man først er inne på mamma bloggere så håper jeg at Therese aldri slutter å blogge helt, og at det bare er en aldri så liten pause!


Jeg kunne sikkert skrevet side opp og side ned om alle bloggene jeg liker å klikke meg innpå! Men det hadde tatt hele dagen er jeg redd! Men her har dere et knippe av mine favoritter. Om noen føler seg glemt så beklager jeg på det sterkeste!

PS. Bildene er hentet fra noen av bloggene som er linket til i innlegget. (utenom ultralyd bildet som jeg fant på google) Hvis noen vil ha bildet sitt fjernet så gjør jeg selvsagt det!

 

blir nok aldri noen moteblogger

Fikk tilbakemelding om at noen av dere lurer på hvor antrekkene vi hadde på nyttår var kjøpt. Så da satt jeg her i sofaen å flirte litt. Kanskje jeg skal starte en moteblogg? Neeeeida! Men jeg skal gjøre et forsøk å oppfylle ønsket om nyttårsantrekkene. So here we go.. Moteblogg på min måte!

Min kjole er fra New Look. Kjøpt og betalt i Dubai. Veldig fin i grunn. Jeg ser jo her at dette bildet er fra sent på kvelden og at jeg mangler sko. Men et par timer før bildet ble tatt hadde jeg noen sexy leopard pumps på meg! De ligger forresten i bakgrunnen, sånn ca litt til venstre i bildet. Og stanga, ja det var vår nye (??) tradisjon med å vise fram crossfitøvelser når vi drikker. 

Elisabeth har her på seg en kjole lånt av Stephanie som jeg ikke aaaaner hvor er kjøpt. Matchende lilla briller fant vi på hodet til en eller annen dansk gutt. Og øredobbene er nye og kjøpt på Accessorize.

Stephanie har på seg en kjole fra BikBok. Som jeg kjøpte for 1,5år siden. Flekkene midt på følger ikke med. Neglelakken i gull er kjøpt på H&M og armbåndene på Primark. 

Ane har på seg den relativt nye party kjolen min. Kjøpt på New Look i Aberdeen bare dager før jul. En lekker liten sak. Hatten var og noe vi fant på hodet til en full danske. 

Marie sin kjole ble kjøpt 30.desember her i Stavanger. Men hvor den egentlig er kjøpt har jeg ikke peiling på. Men syns å huske det var noen som nevnte Diesel i en samtale i løpet av kvelden. Så kanskje den er derfra?  

Nå skulle jeg liksom prøve å være morsom her. Også leser jeg gjennom det jeg har skrevet å må flire over hvor teit jeg er. Men jeg gidder faktisk ikke slette det og skrive på ny! Vi hadde iallefall fine kjoler på hele gjengen. Og vi var såpass lure at i stedet for å kjøpe oss nye kjoler så byttelånte vi. Helt ok å ha samme størrelse i klær!

The Orange County ;)

I ukene etter eksamen har jeg prøvd å slappe mest mulig av. Latt skole være skole og brukt tiden min på å lese bøker og se på favoritt seriene mine med god samvittighet. Har klart å kikke gjennom de tre første sesongene av the oc i løpet av julen. Utrolig trist at det ikke kommer flere episoder. Jeg elsker tause Ryan, jeg sikler på magemusklene til Volchok, jeg irriterer meg grønn over vinglete Marissa og jeg elsker den søte kjærligheten til Seth og Summer. Før var nok Seth min favoritt, men må innrømme Summer blir morsommere til flere ganger jeg ser serien!! Søteste...!

Men jeg får bare komme i gang med sesong 4 med en gang. Skolen er heldigvis ikke blitt for seriøs helt ennå! ;)

I`ve had the time of my life

Jeg er tilbake etter en livlig feiring av det nye året i København. Vi reiste kun ned for en natt, men jammen fikk vi valuta for pengene. (Ikke det at det var noe særlig dyrt i utgangspunktet) For en herlig gjeng jeg har vært på tur med. For å ikke snakke hvor mange fantastiske mennesker jeg traff på nyttårsfesten.

Vi bodde på Radisson Falconer, et veldig koselig hotell med en kjempefin lobby.

De flotte jentene jeg var på tur sammen med.

Festen vi var så heldig å få delta på var like ved slottet. Vi betalte 650 kroner for en knallgod middag og fri bar hele kvelden. Det ble en del gode drinker i løpet av kvelden for å si det sånn!Vil påstå vi nordmenn festet danskene under bordet. Vi var både høyt og lavt. Flørtet, kysset, danset og lo!


Ved slaget midtnatt føyk champagnekorkene i taket.

Etterhvert forsvant bartenderne (tror jeg) Elisabeth endte iallefall opp med å mikse drinker.

Jeg og Stephanie tok kvelden rundt klokken 03.00. Etter å ha blitt angrepet av snø som datt ned fra alle hustak i hele København. Vi sprang slalom for å ikke få all snøen i hodet. Nattmat på 7/11 var ikke en dårlig avslutning på tidenes nyttårsfeiring. De tre andre jentene drog videre på Coma club hvor de ikledde seg kostymer og danset til syremusikk.

Klokken 10.00 dagen derpå var det fortsatt noen av oss som var fulle. Og noen av oss måtte ta en walk of shame gjennom hele frokostsalen for å få tak i romnøkkelen sin. Vi endte opp med latterkrampe hele gjengen.

Takk for en fantastisk nyttårsfeiring, jenter!
Vi har definitivt startet en ny tradisjon.

hits