januar 2009

Den store billedboken

Ingenting er som en liten formiddagslur! Til tross for strålende vær ute så foretrakk jeg sofaen akkurat i dag. Alltid trøtt i trynet når jeg begynner på jobb 04.30. 
Så fort jeg har komt meg i dusjen (kan ta litt tid vil jeg tro) skal jeg komme meg en tur på kvadrat for å bruke penger jeg ikke har før jeg forhåpentligvis skal treffe Lisbeth å si hade før hun stikker avgårde til Australia i morgen tidlig. 
Senere i kveld skal jeg ut å spise med to kolleger, det er hvertfall planen så langt. Så får vi se om det blir noe mer eller om jeg stikker hjem og sløver! Er veldig god til det! :) 

Lillian har hjulpet meg å finne en bok jeg har savnet siden jeg var liten og ENDELIG fikk jeg bestillt den. Forhåpentligvis dumper den ned i postkassen i løpet av en ukes tid! 
dscf1090
Flere en meg som har gode minner fra denne boken? 

Taken

Jeg må bøye meg i støvet for min kjære som holdt ut med å massere meg i 50 minutter for et par uker siden. I går når jeg liksom skulle være like snill ga jeg opp etter 32minutter. (ja, jeg tok tiden) 
I dag har jeg hatt en fantastisk sløv dag, eller egentlig ikke. Jeg har ryddet og vasket, men i forhold til å henge på jobb en hel dag så var det ganske herlig. 
Fredagskvelden blir rolig, begynner på jobb umenneskelig tidlig i morgen så regner med jeg er i seng rett før 22.00. Passer meg egentlig ganske bra! 

Utenom det så må jeg få anbefalle en film, sånn i tilfelle dere trenger en bra film å se! Er litt usikker på om den har "komt ut", vi lastet den ned. 
20071218337563591672466898
Jeg sovnet ikke en eneste gang gjennom denne filmen for den var spennende hele tiden.

massage anyone else?

I stedet for å sove bittelitt når jeg kom hjem fra jobb i dag så la jeg meg til rette på sofaen og kikket på days of our lives og pussycats dolls (noe reality stuff) Ganske koselig faktisk. 
Men da klokken nærmet seg halv 6 og jeg ennå ikke hadde gjort noe mer fornuftig enn å ha vært på jobb i 8 timer (...) måtte jeg bare løfte på rompa og finne på noe. Så da tvang jeg meg selv ned på Elixia for å trene. Var heldig med timingen så fikk først sprunget en halvtime på tredemøllen før jeg heiv meg med på en step time! 

Har sagt det før og kommer sikkert til å kommentere det igjen, hvorfor skal det være så forbanna vanskelig å komme seg ned på trening? Det er jo så utrolig kjekt når man først kommer i gang, for å ikke snakke om etterpå når man er totalt utslitt på en god måte. 

Nå har jeg nettopp spist ostesmørbrød med gooood samvittighet (nesten) og skal bruke resten av kvelden på å se film og massere Marius. Jeg skylder han visstnok 50 (!!!!!) minutter med massasje. 
Ikke nok med at jeg kommer til å bli støl i rompa etter treningen, men jammen blir jeg nok støl i hendene og hvis jeg må massere i 50 minutter. 

Slenger med noen bilder fra da jeg var med Tante og Thomas på babysvømming sist lørdag! Var utrolig gøy å være med, tøffingen dukket under vann uten å rynke på nesa en gang! 
n74726328413867533356n74726328413867565120

Isfolket

Er det galskap å bruke 1896 kroner på bøker?
67522223x
Jeg var kanskje 13-14år første gangen jeg leste Sagaen om isfolket, og det tok ikke mer en ett par sider av bok nummer 1 før jeg var hekta! Serien består av 47 bøker og jeg leste dem alle ut på bare noen få uker. På det meste leste jeg kanskje 3 bøker til dagen.
FANTASTISK! Jeg elsker virkelig bøkene til Margit Sandemo, men har liksom aldri fått meg til å kjøpe dem.
Så skulle du snuble over noen isfolket bøker eller kanskje ha sett de selge dem på en eller annen side på nettet så hadde jeg satt pris på en link eller noe! :)

Sånn utenom det så ble gårsdagen brukt til sofasløving, en virkelig fantastisk onsdagsaktivitet! I dag blir det nok muligens mer sofasløving siden jeg var lys våken 03.00 i natt og skal jobbe til 12.30. Men skal i det minste prøve å få lagt noe skikkelig middag. Har blitt mye flinkere til å spise etter jul, men fortsatt bør jeg lære meg å ta meg tid til å lage middag. Slik som jeg har holdt på det siste året med 1 maks 2 måltider til dagen er ikke bra nok. Det er godt jeg har blitt litt mer fornuftig og trykker i trynet på mat.

Gimme Gimme Gimme

Hvorfor er det slik at GoJane plutselig ikke har sko i størrelsen min lenger. Jeg bruker størrelse 36 (5,5) og det skal tydeligvis ikke være lett. Har jo aldri hatt problemer med det før, har bestillt fra GoJane 2 ganger før og da satt skoene perfekt, derfor tar jeg ikke sjansen på å bestille størrelse 37.
Synd for GoJane for jeg hadde garantert trykket "kjøp" på disse herlighetene:
gojane2034129733291gojane2035180145356
gojane2037128113954gojane2039212327996
Også måtte jeg selvsagt inn å kikke på sommersko, jeg er kjempeklar for å løpe rundt i sommerkjoler og søte sko! Aller helst barbeint egentlig, men er ikke alltid det er like behagelig!
48132928963233

Fine gutten min

Har min 4 fridag på rad, og for en gangs skyld så nyter jeg det. Back to work tomorrow så i dag har jeg hatt intensiv "ikke gjøre noenting" dag. Nesten hvertfall, ble faktisk hele to runder rundt Stokkelandsvannet på meg. Selv om det for mange gjerne blir sett på som trening/mosjon, så var det faktisk bare friskt og avslappende. Ingenting er som turer sammen med gode venner. Først tok jeg runden sammen med Camilla og Tonje før jeg reiste hjem å laget litt mat før jeg satte kursen mot Ganddal igjen å tok en runde til med Lisbeth. 
Det er faktisk like koselig å gå tur og snakke som å sitte i en sofa og snakke. Jeg er ikke like kvalm etter å ha gått tur som å ha trykket i trynet på smågodt! hehe... 

I kveld skal jeg drikke smoothie, se kjekke håndballgutter på tv og krype godt inn i armkroken til Marius. 
n5261250675501046237

Jævla fyllesvin

Jeg får vondt i kroppen av å tenke på lørdagen.
Vi skulle i avskjedsfest til Lisbeth, noe som egentlig var riktig så koselig. Spiste pizza, sladret om kjærester og andre gutter og hadde det i grunnen veldig fint. Men siden vi også hadde (vi = Tonje og meg) lovd Preben og Erik å drikke med dem så måtte vi dele kvelden litt opp. Så etter et par timer hos Lisbeth reiste vi ned til Preben hvor det var samlet en ordentlig go`gjeng! Preben, Erik, Petter, Camilla, meg og Tonje!
Jeg hadde kjøpt inn to vin i anledning kvelden og tenkte at det holder vel. Noe det egentlig gjorde, men siden jeg delte ut både ett og to glass til andre så begynte jeg å bli litt bekymret da det nærmet seg bunnen av flaska mi. Fristet absolutt ikke å gå ut på Sandnes uten å være mer enn brisen. Så da Preben fristet med noe lignende sprit sa jeg ja takk og tømte nedpå. Når jeg tenker meg om så smakte det skikkelig vondt og jeg angrer angrer angrer på at jeg drakk det.

Men anyways, vi hadde det veldig morsomt hos Preben. Som alltid blir samtalene dristige når man har slukt nedpå bøtter med alkohol og Tonje måtte gjentatte ganger gjemme seg nedi puta. Å snakke om penisstørrelser, nakenhet å sånn er ikke noe vi har til vane å snakke om, men når jeg har fått i meg litervis med alkohol er jeg ikke vanskelig å be. Tonje derimot, sliter litt! hehe...
Kom oss på byen tilslutt, Kristian var snill og hentet oss. Jeg huske alt veldig fint frem til Kristian hentet oss, men tror jeg la igjen hukommelsen i bilen til Kristian.
Vi orket ikke betale for å komme oss inn noe sted så vi gikk rett å kjøpte oss bakt potet. Her har jeg av en eller grunn vasket mobilen i sølepytten, noe som resulterte i at jeg våknet opp søndags morgen uten mobil.
Jeg har og blitt hissig og teit når Marius kom for å treffe oss. Litt flaut å inrømme at jeg ikke aner hva jeg kjeftet og sutret for, men det endte opp med at jeg satte meg i en taxi alene og forbannet alt så heter forhold og gutter. Heldigvis ringte Marius og fikk meg på andre tanker og jeg våknet heldigvis opp med kjæreste denne søndagen også!
Tror jeg må begrense alkoholen litt ellers så ender jeg vel opp kjæresteløs skal jeg bitche og kjefte hver eneste gang jeg drikker.

Gårsdagen var slik som søndager ofte er, kjedelige men og veldig deilige. Jeg tilbrakte 90% av dagen på sofaen under dyna.
I dag hentet jeg Tonje og vi reiste for å kjøpe ny mobil til meg. Noe som var skrekkelig å bruke penger på, hvorfor måtte den teite mobilen min havne i sølepytten???
Men siden jeg kun trenger en mobil å sende meldinger og ringe fra så kjøpte jeg sikkert den kjipeste telefonen de hadde. 400 kroner for ny telefon, glimrings!
Så får jeg kjøpe meg noe mer fancy når jeg føler for det! :)

Nachosfredag

Etter 9 timer på jobb kjenner jeg at denne fredagskvelden passer meg perfekt. Ikke uventet har arbeidsdagen blitt greit mer hektisk etter at vi ble SAS og jeg kjenner at det å skrive om så mange billetter på en dag skal ta litt tid å venne seg til. Jeg burde gjerne fått meg et servicekurs for jammen er jeg gretten på slutten av dagen. Det å smile, si omtrent det samme til hver eneste person og få kjeft innimellom er ikke noe som er like gøy hele dagen! 

Men nok om det, nå har jeg nettopp spist altfor masse nachos og har vondt i magen! Hva med å spise saaaakte og nyte maten? Neida, her hiver man innpå så mye man klarer. Skulle tro jeg hadde kappløp med noen. Siden Marius er på noe klassefest greier, eller pølsevorspiel som han kallte det så sitter jeg her alene i sofaen. 
Så fort magen er ok igjen skal jeg trykke i trynet på noe chips og svelge det ned med noen liter eplemost! Jada, ingen dårlig samvittighet så lenge jeg sitter alene i sofaen! hihi... 

Skal dessuten kose meg med dvd samlingen jeg fikk av Marius til jul: 
dvdastridboxmx
Sikkert den kjekkeste julepresangen han kunne kjøpt til meg! Jeg elsker Astrid Lindgren og har hatt lyst på denne boksen siden høsten 2007. 
Så nå skal jeg logge meg av pcen og leve meg inn i Astrid Lindgren sin verden. Tror jeg starter med Lotta, min favoritt. Utenom Pippi kanskje?

Tjukkebollefeiten

På vei til jobb i dag ble jeg ekstra oppmerksom på en herremann som kom ut fra terminalen. Han hadde joggebuksa nede på knærne, genseren dekket såvidt puppene og magen hang og slang ute i det fri. Jeg slenger også med informasjon om at trippelhaka var rett før den ble utvidet med en ekstra, håret var fett og hele holdningen ga inntrykk av at denne mannen var lat.
Dere får inntrykk av en nokså overvektig mann, ikke sant? (Velger å bruke ordet overvektig siden feit høres så slemt ut!)

Vanligvis fanger ikke slike mennesker oppmerksomheten min, jeg bryr meg fint lite om hvordan mennesker ser ut sånn sett. Jeg legger faktisk bedre merke til syltynne mennesker enn feite mennesker.
Men det som fanget oppmerksomheten min her var alt det han bar på. Han hadde stappet en pølse i munnen som han iherdig prøvde å holde fast med tennene, en pølse i venstre hånd, han hadde colaflasken i baklommen og en melkesjokolade i høyre hånd.
Har ikke tenkt å kritisere denne mannen for sitt valg av frokost, hvis han er fornøyd meg seg selv, føler helsa holder og er opptatt av å spise det han syns er godt så værsegod!

Men hvorfor i alle dager får jeg dårlig samvittighet den ene gangen i halvåret jeg lusker inn på mcdonalds for å spise en halv happy meal?
Jeg føler alle stirrer på meg, ler bak ryggen min og studerer hver eneste centimeter av rompa og lårene mine, og tenker: "hun burde tatt en salat i stedet"
Også det å kjøpe grandiosa de dagene jeg ikke gidder lage middag syns jeg er grusomt! For å ikke snakke om de helgene jeg storhandler i chips og smågodt, da føler jeg at jeg veier 240kg og at alle stirrer ned i handlekorga mi.

Er det bare jeg som har det slik eller er det flere der ute? Jeg har jo egentlig ingen grunn til å føle meg stor og feit!
mona
Jeg er jo ikke akkurat feit!!!! Greit at lårene og rompa mi ikke tilsvarer en size 0, men jeg burde for pokker ikke ha dårlig samvittighet for å spise det jeg har lyst på en gang i blant!!!!

Bambi på isen! :)

Irritasjonen var stor i går når jeg, Tonje, Camilla, Preben og Erik var på Jærhagen for å gå på skøyter. Kameraet mitt!!!!! Jeg skulle så gjerne tatt bilder av bambiCamilla&Mona, HockeyTonje og BrifeGuttene... Men nå får jeg jammen ikke vist dere hvor morsomt vi hadde det. Selv om vi bare holdt ut i en halvtime med skøyene på bena så var det morsomt å vi skal garantert gjøre det igjen. 
Da føttene verket som værst, vi var kalde og lei av å vingle rundt på isen reiste jeg og Camilla til Ingrid hvor vi rett og slett bare hang på sofaen og snakket. 

I dag overrasket jeg meg selv med å sove helt til halv 11. Ikke normalt til å være meg i det hele tatt! Men tror jeg trengte det. Hadde lovet Tonje å hente henne så fort jeg våknet, men så rota jeg meg inn i crash bandicoot sin verden og ble sittende der i en times tid og spille. Da jeg til slutt fikk skrudd av dingsen kjørte jeg til Lisbeth hvor jeg og Tonje ble sittende og være litt sosiale siden Lisbeth var syk. 
Da sykebesøket var over reiste vi for å hente Preben og vi kjørte til kvadrat for å spise lunsj. Det ble mexicana, NAM!!! Så lokket jeg Tonje til å kjøpe crash bandicoot så forhåpentligvis syns hun det er like kjekt som meg! :) 

Nå er jeg nettopp komt hjem fra kamp, hvor vi spillte uavgjort, er snart klar for sengen. Må bare få lest gjennom bloggene mine på bloglovin før jeg hopper i dusjen og rett videre i senga! :) 

Toni is back!

Jeg pleier som regel ta meg en time eller 3 i senga etter jeg har hatt tidligvakt på jobb. Trenger ikke nødvendigvis sove, bare det å ligge strekk ut å se på diverse serier er avslappende og herlig. I går hadde jeg hele planen klar i hodet mitt da jeg kjørte hjem fra jobb: fersk skive med leverpostei, smoothie, et par episoder av the oc + masse dilling på pcen.
Men så ringte Tonje. Kina Tonje ja, hun som det er bilde av på headeren min. Det er ikke mer en to uker siden hun reiste tilbake til Kina, men vips så var hun hjemme i Norge igjen. Jeg liker kinesisk nyttår, dvs tre nye uker med Tonje hjemme. Ingenting er bedre nå som jeg føler alle andre har forlatt meg til fordel for studier, varme og moro.

Så jeg hadde såklart ikke hjerte til å si nei til å være med på litt dilling på kvadrat og hårfarging. Vi leverte ødelagte kameraer og pcer til reperasjon. Jada, jeg trodde jeg hadde fått kameraet mitt tilbake i tipp topp stand, men det stemte jammen ikke. Så dillet vi på kvadrat hvor Tonje som hadde penger shoppet, mens jeg hadde vondt i hele kroppen for jeg fant så mange sko jeg hadde lyst til å kjøpe.
Da jeg var lei av å "bare se, men ikke kjøpe" reiste vi hjem til Tonje hvor hun stripte håret mitt og jeg farget hennes. Greit å ha min personlige frisør hjemme igjen, mangler bare en liten hårklipp nå så er alt flott.
Mor og Far Rønneberg lagte middag og jeg spiste. Bra ordning, skulle hatt det sånn hver dag.

Og siden det var mandag måtte jeg fint kvele gjespen og trangen til å legge med ned på sofaen og komme meg på håndballtrening. Heldigvis hadde Marius lagt kveldsmat til meg når jeg kom hjem så etter å ha trykkt i trynet på varme baguetter og dusjet meg knallrød hoppet jeg til køys og tror jeg sovnet før Marius fikk ryddet av kjøkkenbordet!

Ja, det var vel min spennende mandag. Om dere gjespet gjennom hele innlegget så er det helt i orden! Jeg forventer ikke at innleggene mine skal være særlig spennende når jeg surrer rundt i halvsøvne.

Brilleslangen

Jeg lovde dere brille bilder so here it comes.... Må innrømme jeg har hatt mer fotogene dager, men pyttsan!
cimg3240
Blir visst bare et bilde. Mr internett og jeg er tydeligvis ikke så gode venner i kveld, ingenting som funker som det skal. Så i stedet for å sitte og irritere meg skal jeg heller legge meg! Opp klokken 03.45 i natt. Trenger de timene med søvn jeg kan få!

Crash

Utrolig nok tok det ikke mer enn 1 uke før jeg fikk kameraet mitt tilbake! Helt imponert, såg for meg at jeg måtte vente til minst mars før jeg fikk det tilbake. Så nå skal jeg prøve å få tatt en del nye bilder slik at bloggen ikke blir gørrkjedelig, den er kjedelig nok som den er!

Så i kveld kan jeg (nesten) love dere bilder av en brillefin Mona! Det ser faktisk ikke så fælt ut som jeg hadde trodd. Tror brilleskrekken fra barneskolen satt litt igjen i kroppen.
Men etter bare to dager med brillene på nesa begynner det å bli et nokså vanlig syn å kikke seg i speilet. Jeg ser faktisk et par år eldre ut, sekretær Mona! :)
Det eneste som er litt problematisk er at jeg omtrent alltid sovner på sofaen om kvelden og det er ikke akkurat behagelig med briller. Så tror jeg må avtale med Marius at han må lirke brillene av meg når jeg sovner!

Men nok brillesnakk, er vel begrenset hvor gøy det er å lese om! Jeg har klart å lure til meg en mye kjekkere vakt på jobb i dag så jeg kan luske ut fra flyplassen klokken 18.00 i stedet for 23.00. Passer meg meget bra. Da får jeg tid til å dusje, ta litt bilder og trene masse på det nye crash bandicoot spillet mitt før Marius kommer hjem fra jobb.
Jeg som trodde jeg skulle knuse han og være myyyyye bedre også viser det seg jammen at vi var ganske jevngode. Det kan vi ikke ha noe av, så nå må jeg trene!
Det var forresten utrolig gøy å få et spill på xboxen hans som jeg digger, og det at vi kan spille to player var heller ikke feil!

0000870546jpg619044f
Dette spillet fikk jeg til "jul" av Marius + et til som jeg ennå ikke har åpnet og prøvd. Kjempegøy!!

16.jan.2009

Det er liksom ikke fullt så kjekt med helg når man vet at man jobber fredag, lørdag OG søndag. Og når fredag og søndag i tillegg er kveldsvakter så blir helgen ekstra kjip.
I tillegg har vi flyttet fra Widerøe kontoret og over til SAS kontoret noe som innebærer nye rutiner og kolleger. Spennende og skummelt på en gang. Klarer ikke helt bestemme meg. Det som er litt betryggende er at omtrent samtlige på SAS sitt billettkontor er ekstremt rutinert og derfor til stor hjelp når sånne dustehoder som meg ikke forstår noe.

Har i grunn hatt en koselig uke med masse sosialisering så bør vel ikke klage på at helgen blir nokså kjedelig. På mandag var vi en hel jentegjeng samlet hos Camilla for å spise og kose oss + si hadebra til Lillian som flyttet til varmere strok.
Og i går var jeg sammen med foreningsjentene mine. Vi spiste på Dolly Dimple`s og bowlet etterpå. Utrolig koselig! 

Men nå får jeg vel heller konsentrere meg om å lære noe nytt i stedet for å dille på internett. :)

eggekoker Mona

Hvorfor er det slik at når man har kameraet sitt innen en armlengdes avstand så tar man nesten ingen bilder, men når man først har levert kameraet på reperasjon har man lyst til å ta bilder hele tiden?
Kameraet mitt har vært på reperasjon i en uke nå, hvor lenge må man vente?

Jeg skulle så gjerne tatt bilder den dagen jeg var litt zoooombie, nok en gang holdt jeg på å brenne ned huset. Takket være mine to samboere så redda de huset og økonomien min (regner med det er litt dyrt å brenne ned hus)
Jeg skulle koke egg og glemte heeeelt av det da jeg så fint sovnet mens jeg ventet. Jada, det er andre gangen det skjer. Våknet opp hvertfall 1 time etter jeg hadde satt på plata og fikk en vond følelse av at det var noe jeg hadde glemt. Ble liggende å gruble litt, så kom lukta sivende inn på rommet. BRENT!!!!!!
Sjait, hoppet ut av senga og inn på kjøkkenet og tenkte at NÅ har det gått ordentlig galt her. Men neida, der sto mine svidde og eksploderte egg fint ved siden av komfyren, plata var skrudd av og det enese beviset på at jeg hadde glemt eggene mine var lukta og gryta som var helt svidd i bunn.
dsc004571204103217dsc004581204103193
Viser dere her resultatet fra sist gang jeg gjorde samme tabben. Den gangen var det ingen som redda meg før alt eksploderte og jeg måtte derfor vaske egg fra tak og vegger på hele kjøkkenet!

Kan si det sånn at det var godt med en fridag i går. Brukte dagen til å sove leeeenge, Marius skulle ikke på skolen så vi ble liggende halve dagen i senga før vi reiste på kvadrat får å prøve å finne siste del av julepresangen min.
Ja, julepresang. Jeg fikk nintendo wii til jul, men har hverken plass til den eller så veldig lyst på den så jeg byttet den. Så Marius har satt igang prosjekt "kjøp julepresang for andre gang til den misfornøyde kjæresten"
Har til nå fått ny blender, to xbox spill og masse kjekke greier fra body shop! :) :) :)

Men nå skal jeg slutte å dille her, spise litt frokost og komme meg på jobb. Skal bare jobbe 4 timer i dag før jeg skal i forening med jentene mine. En herlig dag med andre ord! :)

Zooooombie

Noen gang følt deg som en zombie? I dag var det tortur å stå opp og komme seg på jobb. Hadde det ikke vært for at KenB satt på er jeg redd jeg hadde kjørt av veien. De 7 timene på jobb gikk seint, jeg tok meg til og med en liten hvilepause på billettkontoret.
Jeg og KenB brukte og en del tid på å snakke om Dubai turen vi vil reise på. Planen er å ta ett par dager i februar for å komme oss litt vekk, jeg er steinklar. Men det er ikke lommeboka.
Januar måned blir grusom når det gjelder regninger. Veiavgift, lånekassen, eu kontroll osv.. Lista er lang, orker ikke kikke på den nå! Blir deprimert av sånn.
Så vi får ta Dubai litt på impuls rett og slett. Men kjenner det hadde absolutt ikke verdt feil med et par dager i sola.

Sånn utenom det så "bestillte" jeg tur til Kina i dag. Siden jeg reiser som ansatt kan jeg bestille billetten nå og endre den i det uendelige og betaler den først etter at reisen er gjennomført. Noe som er helt genialt.
Booket meg til Kina den 6.mars og hjem igjen 12.mars. Er steinklar for ett par dager i Shanghai sammen med Tonje.

Men nå skal jeg faktisk legge hodet nedpå puta litt og sove. Setter alarmen på ca en halvtime så får vi se om jeg er litt mindre zombie da. Skal på trening klokken 19.30 så har god tid på meg til å våkne! :)

hgghfh

Ny header

Sikkert ikke så vanskelig å legge merke til at jeg har fått meg ny header! Jeg er storfornøyd! Passet perfekt til meg.
Jeg kunne utgitt meg for å ha laget headeren selv, men det ville vært ufint mot den som skal ha hele æren!
Kommenterte på en blogg at jeg syns hun hadde en dritkul header og skulle ønske jeg var like flink. Ikke før hadde jeg postet kommentaren før hun tilbydde seg å lage en til meg også!
Hvor snilt er ikke det?
kopiaavimg243126057529
Denne søte jenta var så snill å laget header til meg på bare noen timer! Så utrolig glad for akkurat det!
Ta gjerne en kikk innom bloggen hennes: http://jennifermalmqvist.blogg.se/

my saturday

Selv om jeg som vanlig jobbet ett par timer i går så rakk jeg også å gjøre masse kjekke ting.
Jeg fikk ryddet, vasket, ommøblert og pyntet hele rommet, da jeg til slutt satte meg ned i senga og betraktet rommet mitt var jeg meget fornøyd! Herlig å ta et skippertak en gang i blant. Dessuten er det ingenting som er som rene sengeklær!
Brukte god tid på å dusje og stelle meg, herlig! Var lenge usikker på om jeg skulle hive meg i alkoholen eller bare være med å holde meg edru. Sist jeg drakk sprit ble jeg jo så ufattelig dårlig og låg strekk ut hele dagen.
Men noe inni meg ville rollse og drikke så da tok jeg spritflaska under armen og reiste til Ganddal! Var veldig koselig hos Camilla, masse kjekke søte jenter. Ingenting slår jentevorspiel, det er helt sikkert.
Kom oss avgårde på byen i halv 1 tiden og hele byturen var en stor skuffelse. Absolutt ingen kjente mennesker ute, relativt lite folk sånn generellt.
Tok toget hjem til Stavanger i 2 tiden og dillet litt rundt, kjøpte meg nattmat og sånn før jeg til slutt kom meg i seng.

Våknet opp i dag uten antydning til bakrus, perfekt! Nå sitter jeg på jobb, har ikke mange timene jeg skal slå ihjel her i dag. Så er det hjem for å kose meg sammen med noen serier og god mat. Opp tidlig igjen i morgen så blir en rolig søndagskveld. Liker det best sånn! :)

Ha en fantastisk søndag alle sammen!

Shocking!!

En kollega av meg lurte på om jeg aldri har fri. Noe som gjerne tyder på at jeg tilbringer litt for mye tid på jobben. Føler egentlig ikke det er såååå mye. Men jeg satte meg nå hvertfall ned for å kikke litt i avtaleboken min der jeg skriver ned vaktene mine.
Jeg har seriøst ikke hatt en hel helg fri siden slutten av august!!! Ble litt sjokkert selv over å oppdage det, må helt klart gjøres noe med! Ikke rart det er blitt dårlig med alkohol og morsomme byturer med venner denne høsten.
Derfor har jeg nå "satt av" helgen i uka 4 (må jobbe fredagen) og helgen i uke 6.
Ingen ekstravakter de to helgene, skal kose meg å ha fri. Stor fare for at jeg må prøve å få til en Oslo tur helgen i uke 6. Begynner å bli lenge siden jeg har sett Anette snuppa! Utenom det så har jo faktisk Tonje komt hjem så da skal jeg nok få tiden til å gå uansett.

Satt og skrev en "liste" over venner som forlater meg og hvor mange jeg har igjen her hjemme. Det var en deprimerende liste. Jeg har venner spredd rundt forbi overalt denne våren; Kina, Australia, Nicuragua, Bergen, Oslo, osv...
Jeg tror rett og slett jeg må starte med en ny hobby eller noe for å få tiden til å gå. Noen som har bra forslag?
Strikke, hekle, male å dette her er ikke noe for meg, bare så det er sagt. 
Her har dere noen av søtnosene som har reist fra meg!!!
n59039052211670234150n7998952721146048245                                
Nicuragua og Bergen                                                              Australia                       
n71476515036518653518n71476515042258884071
Kina                                                                                       Australia                                                               

Herlig fredag

Jeg lovde dere nytt innlegg til kvelden, men har fortsatt ikke så mye å oppdatere om. Hadde sett for meg en herlig frihelg der jeg skulle gjøre minst mulig, men på 1-2-3 så var en av mine kolleger sykemeldt og jeg ble spurt om å jobbe. Som vanlig når jeg ikke har noen avtaler så har jeg ikke samvittighet til å si nei når jeg blir spurt om å jobbe. Så før jeg visste ordet av det skal jeg jobbe tidligvakt i morgen og mellomvakt på søndag. Flaks... Tror noen må lære meg å si nei, NEEEEEI...

Så da blir det en rolig fredagskveld siden jeg må stå opp klokken 04.00 i morgen! Skal kose meg med litt serier og kanskje det er noe morsomt på tv? Skal helt klart poppe meg noe popcorn og drikke eplemost også! Mangler bare 1 stykk kjæreste før kvelden hadde vært perfekt, men han sendte jeg avgårde til Bergen på tross av lett forkjølelse (hoste) og urinveisinfeksjon! Jada, der var den på plass igjen også! Men var kjapt på apoteket å kjøpte meg noe tranebær greier og tror jammen det funker allerede!!!! Ingenting er bedre enn det, er noe skikkelig dritt å måtte springe på do hele tiden.

n57217608023032425266
Måtte bare dele dette fantastiske bilde av Thomas med dere. Har dere sett en så blid gutt noengang før?
Jeg smeltet helt nå jeg såg bildet!! Storsjarmøren :)

svensker

Blir en lynkjapp oppdatering, sitter på jobb og tenkte jeg skulle henge her i 8 timer til. Høres ikke det ut som en flott fredag?
Jeg må innrømme at immunforsvaret mitt har reddet meg igjen. Jeg er ikke tett i nesa lenger og det eneste er at jeg hoster sånn inni mellom, suuuupert!
Tror jeg brygger på noe annet, som jeg heller skal komme tilbake med hvis det slår ut i full blomst! Orker ikke syte om det hvis det ikke blir noe av.

En ting som jeg syns er utrolig morsomt er at veldig mange svenske bloggere har begynt å lese bloggen min! Hvor kult er ikke det? Aner ikke hvordan de har funnet bloggen min, men ingenting er kjekkere enn at nye mennesker leser bloggen min. Dessuten betyr det at jeg også får mer å lese! Superkos!! :)

Men nå får jeg fortsette å drikke litervis med vann og kanskje jobbe bittelitt?

Ha en super dag dere, jeg får prøve å blogge et litt mer spennende innlegg i kveld!

Frøken immunforsvar

Jeg pleier som regel å skryte hemningsløst over immunforsvaret mitt. Jeg blir aldri syk og det pleier folk å få høre.
Når jeg først blir syk så er det noe som varer i kanskje 2 dager, maks! Jeg har aldri hatt omgangssyke, takk gud for det! Har heller aldri vært så syk at jeg har vært hjemme fra jobb, mulig jeg har skulket skolen, men tror egentlig ikke jeg var skikkelig syk da heller!
Men når jeg våknet i dag ble jeg skikkelig overrasket. Det kjennes ut som om noen har stappet en hårdott i halsen på meg, dessuten har noen dyttet noe opp i nesa på meg. Jeg er tett!! Og det klør. Ikke morsomt i det hele tatt. Og hver gang jeg hoster kommer det ekle grønne ting ut av halsen min, helt sant! Ekkelt, jeg vet!
Forhåpentligvis har dette forsvunnet til i morgen, men alikevell så er det irriterende. Maten smaker ca ingenting, og ikke engang body butteret mitt fra body shop lukter noe!!

Og siden jeg egentlig aldri er syk så skal jeg love deg at jeg virkelig syter og klager når jeg først er litt forkjøla. Jeg vurderer å nekte Marius å reise til Bergen i helgen hvis jeg er syk, kan jo ikke la kjæresten stikke av når han må være hjemme å pleie meg.
Dere skulle forresten sett meg da jeg brakk armen, frøken "jeg har aldri vært på sykehus eller vært skikkelig syk" hadde grei panikk under hele sykehusoppholdet.
Jeg var hysterisk til tider, da de skulle operere meg ville de først bruke lokalbedøvelse, NO WAY! La meg for guds skyld sove gjennom greiene. Men det var ikke bare bare å få meg til å like narkosen heller. Mamma trodde jeg var flink jente og reiste på jobb, regnte vel med at hennes 20 år gamle jente skulle klare å opereres på egen hånd.
Men neida, en hylskrikende Mona ringte til stefaren sin og fikk han overbevist om at jeg snart skulle dø og trengte mammaen min der. Så mamma kom, holdt meg i hånden og tørket tårer! Snille mammaen min...

Alternativet hvis Marius er streng å reiser til Bergen til tross for at jeg er forkjøla er vel å flytte hjem til Klepp. Ikke et dårlig alternativ faktisk. Kommer absolutt til å bli sterkt vurdert....

Skeptisk

Jeg skal som jeg har nevnt allerede 100 ganger til Iran i påsken, for å ikke snakke om Shanghai turen min som SKAL gjennomføres.
Som regel pleier det å planlegge turer være en fryd, hvertfall når man skal til steder der man skal besøke kjente slik at man allerede har "hotell" booket.
Men denne gangen skal jeg til to land der begge krever visum. For et styr!
Så fridagen min jeg har gledet meg til i morgen kommer til å bestå i å ta passbilder, som jeg er meget lite glad i. Så må jeg fylle ut to forskjellige søknader med masse informasjon som jeg egentlig ikke har. Kopiere ditt og datt osv...
Men det jeg er skeptisk til er at begge landene krever at du sender ditt orginale pass til ambassaden for å få visum. Liker ikke at jeg må sende det avgårde to ganger på en måned, meget skeptisk. Dessuten er det dyrt å drive å sende pass frem og tilbake og betale for visum. Fysj, kanskje jeg bare skal bli hjemme?

Er det noen som har erfaringer med å sende fra seg passet sitt?

1002961
Jeg har som jeg skrev i sist innlegg kjøpt meg briller, det ble disse brillene til slutt. Helt enkle og uten for mye dill. Kanskje dere ikke klarer se at jeg har dem på?

Fridag du liksom!

I dag skulle være en etterlengtet fridag. Hadde planlagt dagen i hodet, jeg skulle ligge strekk ut i sengen og se på serier og bare kooooose meg!
Men neida!
Sara sendte melding å lurte på om jeg ville være med å trene klokken 10, hadde selvsagt ikke samvittighet til å si nei. Så da bar det ned på trening hvor vi hoppet og spratt i en times tid før jeg reiste hjem og lagte frokost til meg og min kjære.
Sendte så min kjære avgårde på skolen slik at jeg kunne rigge meg godt til rette i senga, men selvsagt kom samvittigheten snikende igjen.
Siden kameraet mitt streika på mandag og jeg hadde en ikke helt godt mottatt julepresang liggende fant jeg ut at jeg fikk komme meg ut å fikse det.

Først bar det innom Lefdal, stå i kø for så å krangle litt før de godtok at jeg ikke hadde behandlet kameraet mitt dårlig og de sendte det på reperasjon. Lurer på hvor mange måneder det tar før jeg får det tilbake?
Så var det Expert som stod for tur, der leverte jeg inn min fine Nintendo Wii som jeg dessverre ikke ser for meg at jeg kommer til å bruke noe særlig og derfor fant ut det var best å bytte den. Fikk alle pengene tilbake og gliste hele veien på vei ut i bilen igjen.
Og når jeg først var så godt i gang med alle butikkturene mine så fartet jeg like så godt innom Specsavers hvor jeg kikket på diverse briller. 6år med linser er ikke bare bare for synet mitt så nå var det gjerne på tide å finne seg noen briller å bruke på kveldstid.
Fant noen søte briller så nå gleder jeg meg faktisk bittelitt til å få dem, om ca to uker. Kjipt at man ikke får dem med en gang! hehe...

Rakk også en kjapp tur innom Klepp før jeg nå ligger strekk ut i senga etter å ha spist middag. Resten av kvelden skal jeg kose meg med serier og spise popcorn. Begynner på jobb klokken halv 5 i morgen tidlig så blir nok dessverre en tidlig kveld!

Stockholm

Å reise bort for å feire nyttår var noe som helt klart frister til gjentagelse. Man slipper å lage maten selv og man slipper å stresse med å finne ut hvor man skal. Et annet stort pluss er at man får utforske og kose seg i en annen by et par dager. Jeg angrer ikke på at vi valgte Stockholm, en av de fineste byene jeg har vært i faktisk.
Vi bodde på sas royal viking hotell som låg midt i byen, vi kunne gå til det meste. Noe som passet oss ypperlig.

Første dagen ble brukt til å orientere oss i byen, vi ruslet i Gamle Stan og var raske med å kjøpe oss votter siden det var iskaldt ute. På kvelden spiste vi middag på Jensens bøffhus, jeg overspiste så til de grader. Forrett, middag og dessert!!! Men fytti rakkern så godt, absolutt verdt mageknipen.
Nyttårsdagen ble brukt til å handle sko til Marius (og ett til meg) før vi slappet av og koste oss på hotellet. Kvelden ble tilbrakt ca sånn:
n71893015554129273550n71893015554129335505
Pyntet og klare for å feire nyttår i Stockholm.
n71893015554129283870n71893015554129304519
Vi spiste middag på Paganini, en italiensk restaurant i Gamla Stan før vi satte oss i Skybaren på hotellet og koste oss med noen drinker. Nyttårsrakettene såg vi på utenfor slottet hvor det var et utrolig fint fyrverkeri. Fineste jeg har sett noen gang! De sendte opp raketter som formet seg som røde hjerter!!!
n71893015554129407842n71893015554129428515
Slottet hvor vi kvelden før stod og kikket på rakettene /// Det nordiske museet på Djurgården.

Alt i alt en veldig koselig tur! Herlig å tilbringe ett par dager bare med kjæresten. Kommer absolutt til å skje igjen! :)Mitt 2008

Back from Stockholm og har storkost meg! Skal fortelle mer om det senere...
Selv om det gjerne ikke er så interessant så kommer det uansett en aldri så liten oppsummering av mitt 2008! :)

Januar:
- Å starte 2008 med bakrus etter en fantastisk nyttårsfeiring er alltid like morsomt. Enough said egentlig!

- Jentetur til Bali sammen med Ingvild, Janne og Tonje. En fantastisk tur som tok slutt så altfor fort.
Turen inneholdt surfeskader, mye regn, underholdende kvelder på byen, så god mat at vi omtrent trillet ut av restaurantene hver kveld og gode venner!
8819112

Februar:
- Fikk fast jobb i Widerøe, noe som førte til ekstremt mye jobbing. At jeg også i teorien skulle ha 5 eksamener i mai tok jeg med knusende ro, men må innrømme det endte opp med bare 2 fullførte eksamener. Prioriteringer?

- Som vanlig startet året med faste oppmøtedager på Elixia. Jeg var flink!

- Brannmannen (Marius) begynte å sende meldinger om å se film sammen... Hjelp? Å flørte i fylla og på meldinger er en ting, men å faktisk ta flørtingen ett steg videre gjorde meg helt rar. Men saker å ting skjedde nå i februar som nok var avgjørende til at det ble som det ble! :)

Mars:
- En heidundrandes Bergens tur som gjør meg lattermild bare ved tanken. Ingenting er som fylla sammen med Camilla og Lillian.

- Personalfest med folkene fra Videoverden. To hæla i taket fester tar på, jeg var sliten i en uke etterpå.

- Men jeg som trodde at det bare gikk an å bli sliten av for mye festing tok feil! En frivillig jobbehelg på Gardermoen som førte til tidenes lønning gjorde meg SLITEN! Men "finestiverden" gjorde merkelig nok helgen ganske mye bedre!
233339

April:
- Jentetur til Roma sammen med Tonje. Vi gikk virkelig på en champagnesurr. En fantastisk tur der vi trykket i trynet på pasta carbonara og kikket på historiske bygninger, uten å egentlig vite hva som var spesielt med de forskjellige tingene. Neste gang skal vi lese historie før vi beveger oss på sightseeing tur!

- Jeg var fortsatt et meget forvirret individ når det gjaldt min "er jeg forelsket, er jeg betatt, hva tenker han, hva tenker jeg?" situasjon.

- Årets første båttur med Erik, Preben og Tonje. Herlig, men vi fikk og bekreftet at å grille på kveldstid i april kan være rimelig kaldt!
colosseum166div 007

Mai:
- Russekro på BI som fikk meg til å virkelig drikke. Kvelden endte forresten på legevakten sammen med frøken Engelsvoll.

- Reiste til Bodø på kurs i to uker. Jada, midt i eksamenslesingen. Bra planlagt Mona. For å si det sånn, det ble ikke mye eksamens lesing.

- Skulle virkelig bevise for meg selv at jeg var flink treningsjente og syklet fra Klepp til Stavanger, at jeg hadde vondt i rompa i en uke etterpå trenger vi ikke snakke for mye om.

- Fikk nok av alt "fram og tilbake" tullet mellom meg og Marius. Sa fra at nå gidder jeg ikke gå rundt å ikke vite hva vi er for noe lenger. Det endte opp med at Marius ønsket seg meg i bursdagspresang. :)

n71893015540428891537
Juni:
- Endelig sommer!! Og sommer betyr båtturer, i flertall. Firkløveret var støtt og stadig ute på sjøen sammen, noen ganger tok vi til og med oss noen heldige venner. Fikk også med oss Rogafest. Og når man først nevner Rogafest, hvor ble det av lommeboka Tonje?

- Verdens nydeligste guttebaby ble født (etter Aleksander vel og merke) Herlige Thomas!

- Rakk også en dagstur til London sammen med Siri før hun stakk avgårde til Australia for å "studere"
grillings 039cimg0323london 035

Juli:
- Jeg kasta meg inn i et kaos uten like. Vi snakker billettnummer, farebasis, kuponger, kanselleringer, overvekt og omskrivinger. Jeg stod plutselig på egne ben! Min aller første vakt på billettkontoret. Jeg har aldri vært så stressa som de første ukene mens jeg var alene.

- En bursdag verdig en prinsesse! Jeg fikk feire 22årsdagen min sammen med de fineste og beste jentene i verden (også et par herlige gutter som dukket opp etterhvert)

- Grillfest sammen med den fine gjengene i Widerøe. Ingenting er som eggløp når man ikke engang klarer stave sitt eget navn. M-O-N-A, langt navn sant?
cimg0053cimg0068cimg0280

August:
- Coctail/Avskjedsfest for Tonje som skulle reise bort for å bli kineser.

- Sommerferie sammen med Marie. 4 fantastiske dager i Hong Kong der vi var som små barn igjen når vi lekte oss gjennom hele Disneyland. Så bar det videre til Bali (for andre gang i 2008) hvor jeg fikk vist Marie alt det beste som Bali har å by på! Tonje og Tone kom på besøk og vi storkoste oss.
Jeg fikk også oppleve noe nytt, nemlig hjemlengsel mens jeg er på Bali. 3 og en halv uke på ferie når man er nyforelsket var jammen ikke bare lett.
cimg0518cimg0952n7735705203931991153

September:
- Rolig måned. Tilbrakte masse tid sammen med Marius.

- Barnedåpen til Thomas var vel ett av høydepunktene denne måneden.

Oktober:
- Jeg fikk dilla på nettshopping, det ble en del nye sko for å si det sånn. Til mammas store fortvilelse!

- Jobben min gikk plutselig fra å være servicemedarbeider i Widerøe til å være servicemedarbeider i SAS. Plutselig var ikke jobben så trygg lenger, mye var usikkert og er vel egentlig det ennå.

November:
- Reiste på tur til Paris sammen med verdens beste mamma! Vi gikk flerfoldige timer hver eneste dag og var dønn slitne når vi kom hjem, men vi fikk det meste som Paris har å tilby, i tillegg til en del shopping! Koselig å være på jentetur med mammaen min! :)

- En koselig bursdagsfeiring hos Veronika og forening sammen med jentene fra videregående. To morsomme kvelder som viser hvor søte venner jeg har.

 - Jeg kastet 18 elsklinger. Det var hardt å kvitte seg med, men trøsten er at nå har jeg plass til mange nye sko!
n52612506746964347320n52612506746964671647cimg2229

Desember:
- Shoppingtur til København sammen med Lisbeth. Vi bodde på sas sitt designhotell midt i byen og vi storkoste oss. Jeg tørket sokker på stoler til 70 000 mens Lisbeth kjeftet og prøvde å få meg til å forstå at disse stolene var ikke noe man tørket sokkene på. Vi fikk brukt en del penger og koste oss på tivoli på kvelden. Man kommer i julestemning i København!

- Tonje kom hjem fra Kina, herlig!!

- En rolig og herlig julefeiring sammen med den nærmeste familien. 2.juledag inneholder en del sorte hull, men siden dette er beskrevet litt mer detaljert for bare et par dager siden skal jeg ikke gå nærmere inn på akkurat det! :)
blogg2blogg4cimg2370
hits