januar 2007

Im in looooove ;)

Jeg er forelsket, skikkelig fjortiss forelsket! Det er nesten litt flaut å innrømme det her på bloggen! *knis*
I dag var jeg, Marie og Tine på kino og såg John Tucker must die, hadde ikke de helt store forventningene, men gud så jeg lo gjennom hele filmen og når hovedrollen spilles av Jesse Metcalfe kunne egentlig filmen vært dønn kjedelig og! :)
En film jeg garantert kommer til å se flere ganger. Helt typisk Mona film.! =)
Og som du sikkert klarer å gjette deg til så er det John Tucker AKA Jesse Metcalfe som kapret mitt hjerte! Det er nesten skremmende hvor bra han er. Brune øyne, mørk, bra kropp osv... (minner litt om en jeg vet om, uten å si mer om den saken)

28914-155

28914-153
Lett hadde jeg giftet meg hadde jeg fått sjangsen! =) hehe... (eller ikke?)
Som sagt, skikkelig fjortiss "forelska"
Grunnen er muligens at filmen ga meg håp om at alt er mulig, hehe... Egentlig burde jeg slutte å leve i en drømmeverden og være glad for det jeg har, men det er så innmari vanskelig!

Fra drøm til virkelighet....
I morgen er siste dagen jeg har nøklene til Orknøygata 1, da er jeg offisielt flyttet hjem igjen. Jeg kjenner ingen glede over å ha flyttet hjem, men heller ingen sorg over å ha flyttet fra Orknøygata. Det var så inni helsikens kaldt der, hjemme er det gooooodt og varmt! =)
De siste dagene har vært stressende, jeg har så sinnsykt mye å gjøre hele tiden. I følge horoskopet mitt burde jeg ta det med ro og ikke stresse. Kanskje jeg bør høre på det? I morgen er etter planen den siste dagen jeg skal "stresse" Da skal jeg vaske ferdig leiligheten, trene med Sara, levere nøkler og dette her, hjem til middag og på kino med Håkon før det er hjem i seng! Høres kanskje ikke så stress ut, men jeg savner å komme hjem fra skolen, legge meg på sofaen å se alle drittseriene på tv!
Derfor er planen min torsdag, fredag og lørdag å gjøre minst mulig før det på søndag bærer rett til Hemsedal for en uke med fyll og fest! =)

Hjemme igjen!

Nok en helg var over og i morgen er det påan igjen med skole og dette her nye livet uten snop, chips og brus! =)
Helgen min begynte på torsdag, som den har gjort i det siste. Det er jo BI kro hver torsdag og det er som regel alltid vannvittig kjekt så kan nesten ikke gå glipp av det!
På torsdag skulle jeg, Camilla og Tonje vorshe hjemme i leiligheten i Stavanger for aller siste gang. Det ble en kjekk kveld der både Kine, Ingrid og Marie stakk innom for å si hei. De 3 sistnevnte var edru så de kjørte oss ned til kroa der det var masse liv.
Det ble som vanlig mye tull og tøys, Mona spanderte alkohol til alle som ville ha fisherman og spanderer man må man jo og være med å drikke så da ble jeg etterhvert veeeeeldig full! Uten å gå nærmere inn på det så ble Mona veldig lei seg, begynte å furte (les grine) og ringte Marie som var så kjempesnill og kom for å hente meg!
Fredags morgen våknet jeg i 8 tida og hadde store planer om å snike meg ut uten å vekke Marie for å komme meg på skolen, men da jeg løftet hodet og gikk inn på badet innsåg jeg at det var uaktuelt. Så jeg fant colaen i kjøleskapet til Marie og la meg på sofaen. I 10 tida fikk jeg Johnny til å hente meg og jeg lånte bilen til Stavanger for å pakke inn de siste tingene og kjørt de til Klepp. Det å flytte og vaske ut av en leilighet i bakrus er ikke mye kjekt, men det gikk på et vis. Jeg rakk og å trene med Sara, noe som var veldig kjekt. Og ikke minst så rakk jeg jobb! =)


Lørdag våknet jeg av en melding fra mamma der det sto at om 5 minutter var det ferske rundstykker og hønsefilet til frokost! Så da kom jeg meg ut av sengen, spiste frokost og kledde meg før jeg tok bussen til jobb. (dumme tog som ikke ville kjøre i helga)

Jobb var kjedelig, skjedde ikke mye. Etter jobb tok jeg bussen tilbake til Klepp stasjon der jeg hadde en liten time på meg til å kle meg, spise litt og dette her før jeg skulle ta bussen heeeeelt til Stavanger.

Hos Ingrid begynte vi å drikke mens Ingrid kledde seg og sminket seg før søskenbarnet hennes, Asbjørn kom og hentet oss og vi reiste bort til det andre søskenbarnet hennes der det var samlet en liten gjeng med voksne og vindrikkende mennesker. Jeg og Ingrid følte oss litt bortkommen siden vi drakk vokda og ikke helt klarte å bidra i samtalen om vintyper, slottsferie og masteroppgaver. Men det var alikevell et kjekt vorspiel.

Reiste til byen i 12 tiden der vi var en tur innom javel, jeg mistet Ingrid og var plutselig helt alene. Tok en tur innom checkpoint for å se etter kjente, men da jeg ikke fant noen ringte jeg til min kjære lillesøster for å spørre henne om når det gikk tog hjem. Det var tydeligvis min kveld for Laila og Linda var i Stavanger og skulle til Sandnes så jeg fikk de til å hente meg og vi kjørte til Sandnes der jeg hadde planer om å møte Cecilie.

Framme på caduvil var det ingen Cecilie og det var umulig å få tak i henne så jeg gikk på 7/11 for å få i meg litt nattmat, og for en god pølse!!!! Ringte til Linda igjen og fikk beskjed om å gå bort til Cats for å møte dem så jeg gjorde det. Betalte faktisk 70 kroner for å komme inn på Cats så da fant jeg ut at der ville jeg være en stund. Traff ¨på Kim Tysse, Atle, Anders Thu og litt andre kjente Klepp gutter, spanderte øl og drakk litt selv. (burde ikke gjort noen av delene) Var hvertfall vannvittig koselig å se alle klepp guttene igjen! =) Søte gutter...


I dag var jeg en tur i Stavanger og gikk tur før jeg var på jobb et par timer. Etter jobb hentet Tonje meg og vi reiste opp til Austrått for å lage mat. Etterhvert kom og Kristin og vi ble sittende å snakke, se tv, kose med magen til Kristin og vi fikk for første gang kjenne Joakim sparke og bevege seg. Bare litt over en måned igjen til Nikolai blir storebror! *glede seg masse* =)
Nå er jeg tryggt tilbake i sengen min på Klepp stasjon. Er rart å bo hjemme igjen, skal bli hardt. Det å hele tiden måtte huske å skrive meldinger om hvor jeg er, når jeg kommer hjem, om jeg ikke kommer hjem osv,,, er vanskelig å huske! Men det som har vært kjekt til nå er å alltid komme hjem til et varmt hus, garantert frokost (ikke alltid like lett å huske å kjøpe brød), internett i senga og så mange klemmer jeg bare vil ha av Aleksander! =)
Lurer på hvor lenge jeg holder ut?

Bloggeri Bloggera

Leste nettopp bloggen til Marianne og jeg ble plutselig veldig nysgjerrig selv på hvem som egentlig leser bloggen min.
Mamma er utrolig flink til å kommentere så at hun er inne å leser er ikke noe å lure på. Ellers så vet jeg at Lisbeth, Siri, Marianne og Lillian er innom rimelig ofte å sjekker om jeg har oppdatert, men det er ikke alltid de er like flinke til å kommentere. Men skal ikke klage for jeg er ikke så veldig flink selv heller! :)
Hadde vært kjempemorsomt hvis alle som faktisk leste feks dette innlegget la igjen en kommentar så hadde jeg fått en viss peiling på om det er folk som faktisk leser alt våset jeg skriver! For det står rimelig sjelden noe interessant! =)

Jeg er og innom en del blogger til mennesker jeg ikke kjenner, kan nevne: www.anettemoi.com, www.ninjafisk.com, www.elvenchild.com, www.thalee.blogspot.com, osv... Mennesker jeg vet hvem er, men ikke kjenner. =)

På mandag begynte meg, Camilla, Kine og Tonje sitt "nye liv" Egentlig skulle vi bare spise frukt og grønnsaker en uke for å se om vi klarte det, men etter et par timer måtte vi alle innrømme at det hadde aldri funket for vår del. Så da ble vår nye "plan" å slutte å spise snop, chips, drikke brus osv.. også trene regelmessig.
Mitt nye liv begynte relativt bra på mandag, jeg spiste ofte og lite + at jeg var på håndballtrening på kvelden. I går var jeg faktisk på skolen, holdt ut i 3 av 4 makroøkonomi timer. Da orket jeg ikke mer, det er så vannvittig kjedelig. Foreleseren er dønn seriøs hele tiden og klarer ikke å underholde oss slik som feks Betuel klarte med sine tørre vitser.
Etter skolen reiste jeg og Tonje til Austrått der jeg satt under et teppe og såg på at ho ryddet på plass i kjelleren siden vi alle snart flytter hjem. Kan ikke si jeg gleder meg.
Etter å ha spist middag og latt maten synke litt reiste vi tilbake til Stavanger der vi gikk på SATS å trente styrke. Kvelden brukte jeg til å se dansefeber, CSI Miami og en episode frustrerte fruer på pcen før jeg la meg! 
I dag var planen å komme meg opp til forbrukeratferd timen, men da vekkerklokka ringte og jeg stakk tærne utfor dyna var det uaktuelt å stå opp. Så JÆVLIG kaldt, skal på en måte bli godt å komme seg hjem til Klepp og et varmt og godt hus. :)
I 12 tida skal jeg møte Sara på Sports Club og vi skal trene før jeg skal møte Tonje på Sandnes før vi reiser til Klepp for å få middag av Motti. I 6 tida skal jeg spille €håndballkamp før jeg muligens skal bowle med Dolly gjengen! =)

Ha en fin dag alle sammen! :)

Nyttårscruise

Trengte en dag etter nyttårscruiset for å bli kvitt angst, bli edru og slappe litt av før jeg var klar for et nytt innlegg.
Er ikke så altfor flink til og oppdatere lenger, håper det ordner seg. Er ikke så kjempeflink til å lese andres blogger heller og ennå dårligere til å kommentere det jeg leser. Skal skjerpe meg!

Onsdag var det endelig klart for BI sitt årlige nyttårscruise til Danmark. Jeg hadde bådet gledet og gruet meg til det. Tonje skulle ikke være med så jeg var redd for å bli skikkelig lonely, men så klart så ordner Sara det hele. I 4 tida reiste jeg ned til Sara der vi begynte å drikke + sminke/kle oss.
I 6 tida ruslet vi ned til kroa der det var masse mennesker samlet. Se for deg ca veeeeeldig mange BI gutter i dress! Et herlig syn. Jentene var og veldig fine og samtlige kom i kjoler.
På kroa fikk vi velkomstdrink mens vi ventet på at bussene skulle komme og det ble også tid til noen shotter. Da bussene kom i 7-8 tiden var relativt mange allerede på god vei til å bli fulle.
Vel framme på terminalen der båten skulle stå, stod det ingen båt. (heter det terminale btw?)
Selfølgelig var den forsinket, men heldigvis ikke så altfor lenge. Vel ombord i båten gikk vi rett opp i lugaren til Ingrid, Camilla og Sara for å sjekke om det var plass til meg og der så jeg slapp å sove med mer eller mindre ukjente. Caroline hadde og havnet på rom med noen ukjente så til slutt ble vi 5 jenter i en 4roms lugar. No problemo, vi hadde jo 3 rom å dusje på! =)

Det var middag presis klokken 9 så vi hadde ikke lange tida på å drikke før vi måtte ned forå spise. Middagen var fantastisk, verdens beste buffet. Og desserten var og vannvittig god! Veronika holdt herrenes tale mens Anton tok seg av damenes tale. Begge talene var gode og vi skålte for oss selv og alle var glade og fornøyde! :)
Under middagen la vi og godt merke til hvem som var drita og hvem som ennå hadde delvis kontroll. Ingrid hadde shottet vodka og hadde relativt store problemer med å få i seg mat. Men med god hjelp av Sara fikk hun til slutt i seg noen druer og litt kjøtt.! =) Herlige Ingrid!
Etter at middagen var ferdig ble veldig mange sittende i spisesalen siden det faktisk var "gratis" alkohol der. Men da tax freen åpnet forsvant de fleste for å handle sprit og alkohol til å vorshe ennå mer på lugarene!
Jeg må innrømme at jeg ikke husker så mye av den tax free turen, men vi fikk nå kjøpt alkohol og det var store bølger så vi sjanglet frem og tilbake. Tilbake i lugaren vår igjen delte vi spriten opp i vannflasker og satte turen mot en vorspiel lugar, vi endte opp hos Cecilie, Iris og Janne. Her var det mange folk siden de hadde Ipod med høytalere og vi koste oss kjempemasse. I 12 tida gikk vi ned i baren der det var bånn gass med live musikk og masse folk. Jeg og Sara fant ut (eller Sara gjorde vel egentlig det) at vi skulle danse med pensjonister så da ble det til at vi fant hver vår bestefar til å danse med. Vannvittig morsomt!
I 2 tida var jeg trøtt, full og faktisk litt dårlig så jeg gikk tilbake til lugaren for å slappe av, men Sara kom fort for å hente meg igjen så da skiftet jeg fra kjole til bukse også var det på an igjen. Holdt ut til halv 4 før jeg igjen gikk til lugaren og fikk med meg Caroline og vi var veldig tidlig i seng i forhold til natteranglerne som la seg etter frokost dagen derpå.

Torsdags morgen våknet vi i 10 tida av at en dame med irriterende stemme vekket oss ved å fortelle at vi nå var i land i Hirtshalls. Etter å ha dradd oss litt i sengene bestemte jeg og Caroline oss for å gå i land for å se om vi fant noe å kjøpe. Og gjett om vi gjorde, det ble to par sko på meg, en håndball og litt diverse småting. =) Klokken ett måtte vi være ombord i båten igjen så det ble ikke lange tida vi fikk gå på land, men fyllesyke som vi var og sultne siden vi ikke hadde spist frokost så var det egentlig greit å legge seg nedpå litt igjen. Det skulle imidlertidig ikke mer til enn en dusj, litt frokost og reine klær før jeg og Caroline befant oss i baren igjen med hver vår drink.
I baren var det show med 3 busserulls og jeg lo så jeg skulle dette av stolen. Da showet var over hadde vi drukket to drinker og var klar for nok en runde i tax freen for å handle kvota, godterier og alkohol til kvelden. Båten var faktisk så mye forsen som 4 timer så vi hadde god tid til å drikke oss fulle og morsomme på.
Denne gangen var det vorspiel i lugaren vår og det ble etterhvert veldig folksomt. Vi ble sittende i lugaren til ca 10 før vi ruslet ned til baren, jeg valgte pianobaren siden hodet mitt ennå var litt ømfintlig for mye lyd. Her ble jeg, Sara, Peder og Kristian sittende å se på guttene som spillte black jack og tapte penger.
Ble sittende i pianobaren i ca en time før jeg plutselig forsvant. Jeg og Peder gikk opp på en lugar å drakk litt med noen folk der før vi gikk inn på lugaren til han og Sebbe der jeg fikk smake jægermeister for første gang. Ikke så altfor godt! (har en mistanke om at det er jægeren som har skylda for at jeg var dårlig dagen derpå)
For å ikke gjøre innlegget ennå lenger og mer detaljert så var hvertfall båten i land klokken 2 og da var jeg trøtt og lengtet etter sengen min. En snill gammel dame betalte taxien min og jeg kom meg trygt hjem i senga. Jeg ble heller ikke stoppet i tollen så da var kvelden vellykket! =)

Skal legge ut bilder fra nyttårscruise senere på spacen, men for veldig interesserte så kan dere gå inn på www.gjeldsbrevet.com og finne bilder på galleriet der. =)
En vannvittig morsom fylletur, nå GLEDER jeg meg masse til Hemsedal!

rolig helg

Det har blitt en relativt rolig helg for meg, noe som er helt greit! :) Jeg har mistet litt lysten til å gå ut i helgene, det er så jævla kaldt ute! Dessuten føler jeg min fylletur på mandag var nok for en uke. Har jobbehelg og har virkelig fått høre det på jobb hvor full jeg var. Heldigvis var det flere fyllesvin på mandag slik som Andreas, Tine og Petter... Tror egentlig alle var litt fulle, men noen av oss hadde visst gjort oss litt mer synlige en andre! :)

Det å jobbe helger fungerer veldig bra faktisk, det er ganske morsomt. Takket være de fantastiske menneskene jeg jobber sammen med. En fin gjeng. Det har vært en travel fredag og lørdag, men jeg liker når det er travelt. I dag er det søndag, noe som betyr masse barnefamilier. Ikke alltid like kjekt, men jeg skal nok holde ut!
Sov hjemme på Klepp i natt, fyllsvina av noen foreldre som jeg har måtte bli hentet midt på natten så da sov jeg bare hjemme!
For en gang skyld var Johnny mye mindre full en min kjære mor. Motti var riiiiimelig drita! Og denne gangen trenger ho ikke prøve å nekte for sjanglinga ut av bilen og opp trappa!

Jeg begynner å kjenne at angsten for å ikke finne leilighet før 1.februar begynner å komme. Da må jeg jo flytte hjem til Klepp for en periode, har mindre lyst til det. Utenom det litt kjipe der så er det snart nyttårscruise med BI, gleder meg ganske mye til det! =)
For å ikke snakke om Hemsedal og Gomobu i Februar! Problemet er pengene, litt usikker på hvordan jeg skal få råd til alt, men det ordner seg vel. Må jo snart bestille Bali og, ikke sant Lillian?
Satt i går og smugkikkte på flybilletter til Nice og Paris. Har veeeeldig lyst til å reise tilbake så i mars eller april håper jeg det blir en tur dit. Helst til begge plassene! :)
Off, det er mye jeg har lyst til. Hadde jeg bare vært millionær!
Jeg går og håper jeg skal vinne i lotto, men da burde jeg kanskje begynne og tippe først? Det skal jeg, på mandag skal jeg ut og skaffe meg sånn kort... Nå er det frokost! hej...

skolen har begynt..

Skolen har begynt igjen, men ikke skryte av å være flittig student så langt dette året.

Mandag var første skoledag og med min flaks jobber jeg selvsagt hver mandag så det blir dårlig med skole frem til jeg har ordnet noe der.

De siste dagene har vært fantastisk kjekke.
På fredag skulle jeg egentlig jobbe, men slapp siden det var lite å gjøre så da ble jeg med Marie og Hanne hjem til Marie der vi laget taco, spiste masse godteri og såg to filmer.

På lørdag skjedde det ikke mye på dagen, var litt rundt i butikker med Motti. På kvelden lånte jeg bilen og reiste til Are og Anders på bogafjell. Der var og Marie, Cecilie, Eivind og Hanne. Are laget pizza og brownies til oss før vi spillte alias. Det var en fantastisk kjekk lørdag der mange i gamle gjengen var samlet, det ble mye mimring og masse tull og tøys. I 2 tida var jeg Søndag gjorde jeg fint lite, slappet bare av.


Mandag sto jeg tidlig opp for å ikke måtte spandere middag på Håkon. Den som ikke klarte å stå opp å trene før skole/jobb måtte spandere middag på den andre. Sta som jeg er så sto jeg opp 7 slik at jeg var på plass på sports club i god tid før 9 for å delta på body step. Tror jeg muligens skal gjøre akkurat det til noe fast for det var kjekt!

Var på jobb frem til 4 da jeg dusjet og kledde meg hos Tine før det kom dinglende folk. Som vanlig har Dolly julebord i januar og ALLTID på en mandag. Hos Tine var vi faktisk mange folk på vorspiel før vi i 7 tiden ble hentet av Jørn og kjørt til gaffel og karaffel i Stavanger der vi skulle henge resten av kvelden sammen med alle de andre dolly restaurantene.

Jeg ble rimelig drita denne kvelden og knuste noen glass, stjal med meg ett glass hjem, spiste laks og oliven og var lite sjarmerende vil jeg tro. =)

Men moro tror jeg alle hadde det. Mitt mål for kvelden var å få lille Andreas full, noe jeg tror jeg fikk til med god hjelp fra alle andre som og spanderte alkohol på han! Hehe…

I følge anrops loggen min var jeg hjemme i 2 tiden så jeg var relativt tidlig i seng til og med! =)


I går skulle jeg jo egentlig på skolen, men pga en mindre bakrus fristet ikke akkurat det så jeg droppet det. Brukte heller dagen til å rydde og vaske rommet mitt, var med Cecilie på Sandnes og slappet av. I 7 tiden på kvelden reiste jeg til Sandnes for og møte Marie og vi gikk på dolly og spiste pizza før vi møtte Jørn og gikk på kino. Vi såg den ”nye” James Bond filmen, en film som jeg faktisk syns var kjempekjekk! =)


I dag har jeg fri fra skolen så det trenger jeg ikke tenke på. Skal allikevel ned på skolen for å fikse noen ting før jeg i kveld skal spille kamp for første gang siden jeg brakk armen. Skal bli interessant å se hvordan det går!

Etter kampen håper jeg at jeg rekker å komme meg til Sandnes for å trekke Karen, Cecilie og Therese for å spise sammen med dem. Lenge siden firkløveret fra Lundehaugen har vært samlet! Har dessuten ikke sett Therese siden hun reiste til Mexico og det var september!

 

I morgen derimot skal jeg komme meg på skolen! Og på fredag! Jeg har bare fått en dåååårlig start. Skal skjerpe meg. Har til nå faktisk stått på 3 av 4 eksamener, jeg er imponert av meg selv. Jeg var ikke akkurat den flittigste skoleeleven i fjor, verken til å møte opp på forelesningene eller å lese til eksamen så tror jeg skal si meg fornøyd med en B og to C`er! =)

Blir verre med bed.øken! hehe… Men jeg er strålende fornøyd allerede, hadde ikke trodd jeg skulle stå på markedsføringen og det gjorde jeg jo! Kanskje jeg til og med står på bed.øken med en E? hehe…

mm

Lite oppdateringer. Internetten i Stavanger har aldri vært bra, men nå funker den ca ikke i det hele tatt.
Skolen begynner på mandag, gleder meg ikke akkurat. Har fått svar på 2 av 2 eksamener. Sto på begge...
Ellers så driver jeg og sjekker flybilletter til Bali, skulle du tilfeldigvis finne noen billige så skrik ut!
Prøver og å finne leilighet siden vi må være ute av leiligheten i Stavanger 30 januar... Det er mye å sjekke, nesten litt masete!
Ellers så skjer det ikke mye, går og gleder meg til 9 februar for da er det igjen klart for Bali reunion på Gomobu! :) Lykke!

Godt nyttår!

Tida går fort, jeg føler det ikke er lenge siden jeg feks var på Gomobu sammen med bali gjengen, men jammen er det ikke ett år siden. Vi er plutselig i 2007!

Nyttårsaften ble som vanlig en koselig, men og litt stresset feiring. I 3 tida reiste jeg til Lisbeth på Hana og vi forberedte maten, jeg hadde lovt gjengen å lage kalkun og fløtegratinerte poteter! Grudde meg litt siden jeg aldri hadde lagt noen av delene, men det smakte faktisk fantastisk godt! =)
I 6 tida kom resten av gjengen til Lisbeth så til middag var vi meg, Tonje, Cecilie, Camilla, Lillian og selvsagt Lisbeth! Kjekt å ha samlet hele gjengen. Vi satt og drakk litt hos Lisbeth til klokken 20.00 da vi tok taxi opp i Aspervika til Jonny. Der var de ikke ferdig med middagen en gang, men vi satte oss i sofaen og fortsatte drikkinga. Det var veldig koselig hos Jonny, men siden det ikke akkurat er lett å få tak i taxi på nyttår bestemte vi oss for å reise til Austrått for å avslutte feiringa der, da ble det kort vei hjem for oss alle!
På Austrått kom vi til Line ca kvart på 12 og da var det bare å finne frem champagnen og komme seg ut for å se på rakettene! :) Vi var og en tur innom Tom og Mette for å ønske dem et godt nyttår! =)

Etter å ha sett på rakettene bar det opp til Line igjen der det stadig kom flere folk dinglende inn døra. Mista tellinga til slutt, men vi var ganske mange! En koselig kveld selv om den inneholdt en del krangling, kjefting og diskusjoner! =)

1.nyttårsdag våknet jeg i halv 12 tiden og såg en film før jeg kom meg på jobb til klokken 3. Det var rart å være tilbake på jobb igjen etter 6 uker som sykemeldt. Og det manglet ikke på pizzasultne mennesker for jeg kjørte noe heeeelt jævlig mye pizza. Først i halv 9 tiden kunne jeg ta meg en pust i bakken, litt mat og vimse litt! :) Kjekt å være tilbake på jobb hvertfall!

Også i år har jeg nyttårsforsett selv om sjansen for at jeg holder de er små:
*Begynne et nytt å bedre liv (hva det innebærer aner jeg egentlig ikke selv, men det hørtes fint ut)
*Bli flinkere til å trene (I know, det klassiske nyttårsforsettet, men det må bare bli med)
*Reise minst like mye som i fjor (noe som ikke var mye så det skal nok gå bra)
*Og ellers har jeg en del små og "private" forsetter som bare mine aller nærmeste vet om! :) hehe....

hits