januar 2006

Singel, ikke bare bra...

Har på følelsen av at dette blir et deppe innlegg som egentlig bare blir tåpelig, hehe.. Men jeg skriver det for det om! =)

Nå er det snart 15 måneder siden jeg ble singel! Ganske lenge siden faktisk... Må innrømme det at det har ikke vært bare bare å bli singel etter å ha hatt kjæreste i nesten 3 år, men det var vel en mening med at jeg skulle bli singel og! Men må innrømme det tar lenger tid å komme over en person en det jeg hadde trodd. Har nok ennå ikke komt 100% over Anders ennå, men ikke misforstå nå. Jeg ville ikke hatt han tilbake, men han betyr ennå utrolig mye for meg å alt det der tullet der... Det tok utrolig lang tid før jeg sluttet å tenke mye på han, tror rett og slett det gikk opp for meg på Bali hvor godt jeg har det som singel og at det var der nede jeg kom "skikkelig over" han!
På Bali opplevde jeg noe nytt, nemlig det at man kan ha det UTROLIG morsomt som singel! Takk gud for det, for Bali var helt kanon!
Jeg storkoste meg sammen med alle de søte surferne (og balineserne, må innrømme det)
Den setningen fikk meg kanskje til å virke litt "billig"? hehe.. Ikke misforstå nå, jeg er vanskelig å lure til sengs! hehe...  Men det å flørte med surfeguttene var jeg utrolig flink til og det var gøy! Har aldri hatt det så morsomt før! =)

Så mens jeg var på Bali koste jeg meg masse og tenkte ikke over det at jeg faktisk var singel. Den eneste bekymringen jeg hadde var at jeg skulle være så uheldig å forelske meg der nede! Høres kanskje teit ut, men det å forelske seg i en som muligens bor på andre siden av jordkloden er ikke helt lurt. Blir bare stress å reise fra personen osv... Sånne kjedelig følelser ville jeg ikke ha!
Så på Bali var alt bare kos...

Men vel hjemme igjen er ting blitt litt kjipt. Det er KJEDELIG å være singel hjemme jo! Merker at jeg savner en å sovne inntil og kose med! Er tross alt ca 15 måneder siden jeg sist hadde det tryggt og godt! Og ja, jeg savner det.. Selv om det er HERLIG å være singel og noen ganger! =)
Takk og lov for at jeg skal til USA i februar! Nå har jeg ca 3 uker igjen hjemme og må bare passe meg så jeg ikke blir betatt igjen før jeg reiser, er utrolig flink til å bli betatt av folk! hehe...

Legger inn et bilde fra "gode gamle dager" =) (sommeren 2004, meg og Anders på VM i Nederland)

mona,anders


hits