Leilighet

Rolig morgen

Det er så herlig å ikke begynne på jobb før 13.00. Da kan man nyte freden og roen i leiligheten. I dag startet jeg dagen med å kikke gjennom diversen reklameblader. Greit å kikke litt på hva man har lyst på og trenger til leiligheten. Har ikke lyst å ta oss råd til alt med en gang, skal jo tross alt til New York om kort tid. 

Har så lyst til å pynte til jul, men får vel vente til helga før jeg starter med det. Julestjernen som skal henge i vinduet er i alle fall på plass og klar til å henges opp! Ellers så hadde vi jo litt besøk i helgen, noe som resulterte i innflyttingsgave! Det liker jeg. Liker det ekstra godt når personen(e) har vært innom å kikket på bloggen min og kjøpt noe jeg faktisk ønsket meg! Hurra! 


Fikk disse nydelige lysene og koppene av Stephanie og Audun! Jeg var i ekstase, Ronny kanskje ikke like glad! Men satser på at så fort kaffimaskinen er på plass så kommer han nok krypende for å låne koppene mine bittelitt? Eventuelt han kan kjøpe sine egne kopper! :p 

Nyvasket kjøkken


Vi fikk lov å komme inn i leiligheten i dag for å fikse noen småting. Og mens vi var der nede så tok jeg meg den friheten at jeg vasket ut av kjøkkenskapene! En mindre ting å gjøre på mandag! Herregud som jeg gleder meg til å flytte inn! Elsker kjøkkenet vårt, det er helt fantastisk! For å ikke snakke om resten av leiligheten! LYKKE!!!! 

wish list for x-mas

Det nærmer seg jul og med ny leilighet er det gjerne en selfølge at mye av det man ønsker seg er ting til leiligheten. Familie og venner har komt med forespørsler om hva vi ønsker oss så vi (les: mest meg) har derfor laget en aldri så liten ønskeliste. Og du skal ikke se bort i fra at det kommer flere slike innlegg, for jammen er det mye kjekke ting ute i butikkene!  Enjoy....

Rosendahl kjøkkenglass.
(ikke vannkaraffel, den har vi allerede)

Rosendahl skåler

Blender 

Strykejern
(og siden jeg er skremmende redd for at det er jeg som kommer til å bruke det oftest så vil jeg gjerne ha et rosa!)

Vannkoker

To lysestaker i ca denne stilen. Gjerne litt store.... 

*Sengesett
(stikkord: beige, hvit, blomster, ruter, flanell, brun, romantisk stil) Jeg kunne jo og gjerne tenkt meg litt rosa inni bildet her, men vet ikke helt om det blir positivt mottatt?!

Kakefat!
(Dette finner du på Ikea, men du finner utallige varianter overalt!)

Ministøvsuger

Fra Riviera Maison

Fra Kremmerboden

Puter og teppe til sofaen!
(Kanskje litt risky å ønske seg dette til jul uten å ha funnet de eksakte putene/teppene man vil ha... Men har brun sofa og ønsker da puter i gammelrosa/hvit/beige o.l...., samme med teppe. Helst litt tykt og godt teppe)

Bilderamme
(Denne er i følge Tine kjøpt på Bohus, og jeg elsket den! Hehe...)

Fin skål! (Fra Åhlens...)

Fantastiske kaffikopper (som Ronny ikke kan fordra) Funnet på Åhlens...

Hvit oppbevaringsdings for kaffe og pasta! (Også funnet på Åhlens)


Som dere sikkert ser så er det mange Mona "ting" her, men nå har jeg gått med på å ha en hockeydrakt på veggen + en sakkosekk... Så nå er det min tur til å ønske meg litt jenteting! ;)

So close, but still so far away...

Nærmer oss slutten av egeninnsatsen! Mangler kun noen få kvadratmeter med fliser i gangen også er vi ferdige! Kanonherlig følelse. Ryktene sier at de begynner å liste i morgen, så nå går det framover. Synd at det er så mye av uteområdet og de andre leilighetene som ikke er klar ennå. Kjipt at det skal hindre innflyttingen. Jeg gleder meg som et lite barn til å flytte sammen med min kjære. Det skal bli helt fantastisk!Jeg har en stykk handyman til kjæreste. Han kan alt, hvis han bare vil! :)

Slik ser det ut nå...

Vi er som jeg skrev i forrige innlegg ferdig med å male. Tok noen bilder da jeg var nede i går, men uvisst hvor spennende det er for dere å se helt hvite rom? Men for min egen del er det kjekt å ha dokumentert på bloggen. Alltid gøy å se tilbake på om ett par år! 

Kroken hvor sofaen skal stå

En stykk veldig fin kjæreste og den delen av stua hvor blant annet tv skal plasseres.

Utsikt fra stuevinduet og inn på kjøkken. Elsker at det er så høyt under taket. Mer tvilsomt at Ronny syns det var like elskverdig å male der oppe! 

Litt av soverommet, tatt før vi var ferdig med å male vel og merke! 

Gangen vår

En stykk sliten maler Mona som syns det var mindre kult å bli tatt bilde av! 

En stykk kjæreste som er misfornøyd med å bli tatt bilde av....

Flatpakket kjøkken som er blitt plassert på soverommet, nå må vi bare få lagt gulvet slik at det blir montert! 

Ronny og Johnny er i skrivende stund på vei tilbake fra Lyngdal etter å ha hentet gulvet vårt. Så krysser fingrene for at gulvet er på plass før helgen er omme. Det kommer til å bli så utrolig kult. Gleder meg til å vise dere bilder! 

Malemester Mona og Ronny

Etter flere intense dager med maling er vi endelig i mål. Vi brukte fem dager på å male hele leiligheten med tre strøk, inkludert tak! Bra jobba vil jeg påstå med tanke på at vi har jobb og skole å tenke på i tillegg. På tirsdag setter Ronny og stefaren min kursen mot Lyngdal og skal hente gulvet vi skal ha i leiligheten. Gleder meg utrolig masse til det er på plass. Da skal jeg prøve å få tatt bilder å vise dere. Tror det kommer til å bli knallkult med det gulvet jeg har valgt ut. 
Må innrømme jeg bruker mye tid på å kikke gjennom interiørblogger og andre nettsider som gir meg inspirasjon. Helt fantastisk at det finnes så mange kule leiligheter der ute. Lurer fælt på hvordan vår leilighet blir seende ut til slutt. Håper vi blir fornøyd med sluttresultatet! Men nå er det klart for hjemmelaget spaghetti carbonara i hjemmet, min kjære er superflink å varter opp! 

Litt inspo bilder...
Tallerkenhylle

Det er så utrolig vakkert med tallerkenhyller. Krysser fingrene for at jeg får plass til en slik i leiligheten. 

Får jeg plass skal jeg gå på jakt etter nydelige tallerker og gjenstander som kan pynte opp hyllen min! Gleder meg allerede.

I dag var vi forresten i banken og ordnet det slik at vi begge står oppført som lånetakere. Så nå er det ingen vei tilbake. Nå er vi gjeldsslaver sammen! :)

Wallstickers

Elsker å klikke meg rundt på forskjellige nettsider å finne ting jeg vil ha til leiligheten! Har satt en regel, og det er at jeg ikke får kjøpe noe nytt før vi har flyttet inn å ser hva vi mangler og virkelig trenger. På den måten tror jeg det vil bli finest og vi får det slik vi vil ha det. Meeeen, det er en viss fare for at disse to wall stickers`ene blir bestilt snart. For jeg vil ha begge!


http://stiligevegger.no/

Pallebord

Siden jeg og kjæresten skal bli samboere på ordentlig er det plutselig ikke bare jeg som bestemmer hvordan leiligheten skal se ut. Så da var jeg nødt til å innse at min sofa ikke blir med ned i leiligheten. Noe som i grunn er helt greit. Kjæresten har en fin sofa, absolutt en sofa jeg kan trives med. Det eneste som kan bli et "problem" er at jeg tror mitt stuebord ikke passer helt til sofaen hans. Så da har jeg begynt å se på alternative bord. Jeg finner masse fint på diverse nettsider. Men får jeg velge og gidder å lage det, så blir det et pallebord! Syns det er så utrolig fint! Man har litt av jobb foran seg, men tror det er verdt det! 

Mobilblogger fra leiligheten!

Har tatt med meg kjæresten, mamma, Johnny og Gommo ned i leiligheten for å kikke! Nå har de endelig begynt å plate veggene, det nærmer seg stadig litt mer! Jeg er superklar for å starte samboer tilværelsen på ordentlig! Vi skal få det så utrolig koselig!

voksenlivet.com

Nå gidder jeg ikke være hemmelighetsfull lenger.
Jeg blir samboer i den nye leiligheten!
Og det mest skremmende oppi den kjekke nyheten er at det ikke bare blir min leilighet lenger. Halleluja, skumle greier. Voksenlivet.com
Gleder meg så utrolig masse. Ting ble plutselig hundre ganger mer gøy! Plutselig kunne jeg (vi) ta oss råd til integrert kjøkken, hurra! Dessuten er det bare noen få uker til vi skal begynne å male og legge gulv. Så i morgen skal det kjøpes litervis med maling. Gleder meg til å oppdatere dere her på bloggen om hvordan ting blir framover. Er stygt redd bloggen kan bli preget av litt mye oppussing, maling og interiør. Men sånn er det vel når man skal inn i ny leilighet og har tusen ideèr om hvordan man vil ha det!


Gleder meg gleder meg gleder meg!!!

drømmeleiligheten?!

Jeg elsker å finne bilder av leiligheter/hus som gir meg inspirasjon til hvordan min leilighet skal se ut. Jeg har en venninne som jeg alltid har vært klar over er flink når det kommer til interiør. Men da hun la leiligheten sin ut for salg på finn.no fikk jeg sjokk. At hun var SÅ flink visste jeg faktisk ikke. Jeg er helt målløs. At noen vurderer å selge en så fantastiske leilighet som dette her er for meg helt ufattelig. Det som er litt synd er at dette er en gammel leilighet som er pusset opp. Min splitter nye 2011 leilighet vil aldri kunne bli like flott som denne. Men jammen fant jeg mye inspirasjon her alikevell.

Alle foto: Kine Lyse/finn.no

superfornøyd!

Jeg er ferdig med å male benken og bordet jeg har dillet med i en ukes tid nå! Mangler kun litt småting på benken, men det tar jeg når jeg gidder. Ble så utrolig fornøyd med resultatet! Så hjalp det jo veldig på at min ekstremt snille Johnny donerte ny tv til meg. Ennå syns jeg i grunn tven er altfor stor, men satser på den glir rett inn i den nye leiligheten når den tid kommer. Nå begynner iallefall bitene å falle på plass når det kommer til hvordan jeg vil den nye leiligheten skal se ut. Elsker det! 
Før:
En veldig fin benk i utgangspunktet, sånn egentlig. Men nå er den vakker blitt. Bare se her....
Kjempefornøyd!  

malemester mona

Siden jeg faktisk har fått vindu i leiligheten min... 

....bestemte jeg meg for å feire litt med å begynne å pusse opp møblene jeg skal ha med meg inn i leiligheten når innflytningen finner sted. Når det blir er derimot uvisst. Duste Jadarhus som bare tuller. 


Grunning og hvitmaling er på plass. Det samme er gamle eksamens notater som blir brukt til å dekke gulvet. Jeg stod nemlig på religions eksamen. Så hva passet vel bedre enn å bruke notatene til å søle på?! 
Jeg er tidenes kløne når det kommer til å male, derfor er det best med minst mulig klær på når man maler...

Må ærlig innrømme at jeg startet å male i bare undertøyet, men siden alle vinduer og dører stod oppe så ble det etterhvert litt kaldt. 

Nå har jeg malt i flere timer og er sålangt veldig fornøyd med innsatsen. Regner med hele helgen går med til å male bordet og benken (som har altfor mange skuffer) 


Sakte men sikkert framover

I går tok jeg å krabbet under gjerdet til byggeplassen hvor de reiser leiligheten min. Følte nesten jeg gjorde noe ulovlig, noe det forsåvidt også på et vis var. Men nysgjerrigheten tok overhånd. De kan virkelig ikke tro at jeg ikke har lyst til å se hvordan det ser ut inni når de nå endelig har fått reist vegger og det er et gulv å stå på? Det var en merkelig følelse å stå i min framtidig gang og kikke innover. Plutselig klarte jeg se bedre for meg hvordan det kommer til å bli. Det kriblet i magen. Jeg vet det er så ufattelig lenge igjen før det er innflytningsklart, men nå skjer det ting hver eneste dag! Så utrolig gøy. Gleder meg så masse til å innrede og lage det om til mitt hjem. 

Sikkert ikke de kjekkeste bildene for dere som leser bloggen min, men jeg liker det jeg ser! :) 

Begynner å like meg på Ålgård

I går var det vondt i hele kroppen å stå opp. Supertorsdag dagen før hadde satt sine spor for å si det sånn. Så da var det ikke så mye annet å gjøre enn å komme seg i bevegelse. Jeg valgte meg ut et fjell og satte på sprang. Mens vinden blåste i håret og jeg ble mer og mer sliten kjente jeg at jeg stortrives på Ålgård. Tenk å være så heldig at man bare kan velge seg et fjell, ta på skoene og løpe ute i det fri! For å ikke glemme at det ikke er lange veien til byen. Fantastisk følelse. Det ble en kort tur, men lang nok til at kroppen føltes bedre med en gang etterpå. Og når man først har innsett at man trives på Ålgård så passet det jo bra å se at det er framgang på leiligheten.

Fortsatt uendelig lenge igjen. Men nå begynner til og med jeg å se at det ligner på leiligheter. LIKER! Herregud, så jeg gleder meg. 
 

Tar det piano

Noe jeg virkelig ønsker meg til den nye leiligheten er mitt eget piano. Ikke kan jeg spille, men jeg vil ha det til pynt! Flaks for meg så finner jeg stadig masse nydelige pianoer på finn som gis bort hvis man bare gidder hente det. Jeg gleder meg sånn til jeg skal hente mitt piano! Håper bare leiligheten har en vegg som passer perfekt til pianoet mitt. Har så masse ideer på hvordan jeg vil ha stuen i leiligheten min. Elsker å finne bilder som gir meg inspirasjon. Kunne bare tiden gått litt fortere....
Bilder fra We♥it

Pissedag

Jeg er sur dere, ordentlig sur! Pissedag, som jeg så fint skrev på facebook. Jeg streiker. (ikke det at det hjelper dessverre) Hvor lite kult er det å motta dette brevet i posten?

Fristforlengelse, bustadoppføringslov, forsinkelse, vinter? Hææææ? Det henger ikke på greip. Er det liksom lov å forsinke leiligheten min med minst en måned på grunn av vinter? Er det noe nytt med vinter her i dette iskalde landet? Skal ta å stappe den skriftlige dokumentasjonen opp i rompa på den der Cato som driver å sender meg slike duste brev. 
For å understreke hvor sint jeg er....


Ser jo det at jeg ikke er så vakker når jeg er sint. At jeg i tillegg nettopp hadde spydd og svimt av på trening hjalp heller ikke på vakkerheten. Herregud, jeg er ordentlig stygg når jeg er sinna! Haha.... 
Men det driter jeg faktisk i.... 

Å kjære søte Ida Talette: Jeg har ikke tenkt å svare på når leiligheten er ferdig. For da blir jeg ennå mer sinna! Så det så...

Bare MIN!

Det er en god stund til jeg kan flytte inn i leiligheten min. Dessverre. Men det stopper meg ikke fra å drømme meg bort. Jeg gleder meg til å male veggene i MIN leilighet. jeg gleder meg til å sitte på MIN terrasse å drikke vin med gode venner. Jeg gleder meg til å pynte til jul i MIN leilighet. Jeg gleder meg til å innrede og forandre så ofte jeg vil. Jeg gleder meg til å spikre opp alt jeg ønsker på veggene uten å måtte bry meg om at andre kanskje ikke syns det er like fint som meg. Det er jo MIN leilighet. For en fantastisk tanke. 
Jeg skal få det desidert fineste prinsesserommet. Derfor søker jeg rundt på nettet etter inspirasjon. Herregud som jeg gleder meg til den første natta i MIN leilighet. 
Bilder fra weheartit

Og som dere sikkert forstår, det blir ikke plass til noen maskuline ting i min leilighet. Selv om kjærligheten kan dukke opp når som helst så er iallefall planen at JEG skal kose meg i MIN leilighet en stund og bare nyte at den er MIN!

Bloggurat

Still a long way to go, but it`s a start...

Ryktene sa at de hadde begynt å grave på tomten min, da måtte jeg selvsagt ned for å se om ryktene stemte. 


Dette kan vi like. En gravemaskin er plassert på tomten, masse trær er fjernet og de har begynt å grave store hull. Det som er kjipt er at de skal grave MASSE. Alt for masse. Så det er ennå veldig lenge til leiligheten min står ferdig, men det er liksom litt ekstra spennende når de har begynt. Nå kan jeg i det minste se at ting forandrer seg og går framover.

Kylling sandwich og Ikea

Det er ikke ofte jeg drømmer om mat. Men når det kommer til kylling sandwichen som man kan kjøpe på Pastabakeriet på Sandnes gjør jeg unntak. Går det lenge mellom hver gang jeg gomler i meg godbiten, drømmer jeg om den. True story! Derfor bestilte jeg take away i dag og hadde store planer om å ta bilde av den og vise dere, men....

Den luktet for godt og jeg var altfor sulten. Så dere får se mine usjarmerende rester. Skulle du befinne deg i Stavanger/Sandnes så er Pastabakeriet absolutt til å anbefale. 

Ellers så har jeg vært utrolig produktiv på få timer, jeg har nemlig vært på Ikea, pengesluk nummer 1. 

Skulle jo egentlig bare ha en ramme og en duk, men merkelig nok så viste regningen 356kr. Jammen en dyr duk og ramme.. Det ble i tillegg noen nye håndklær, kleshengere og dill til kjøkkenet. Fort gjort. 

Jeg har endelig funnet rammene jeg vil ha i leiligheten. Nemlig disse her. Kjøpte bare to for å være sikker på at de passer bra, noe de gjorde! Så nå må jeg innom Ikea en ny tur å kjøpe flere. Tror nemlig disse rammene blir fine i den nye leiligheten på en litt mer grå/hvit vegg. 

Nå skal jeg hvile middag på sofaen med en bok før jeg skal i gang å lage pitapizza til gjesten min i kveld. :)
Ha en super dag alle sammen. 

Home sweet home

Min fantastiske Johnny spurte meg i går om hvordan jeg hadde det i leiligheten. Først forstod jeg ikke helt hva han mente, men så kom jeg plutselig på at jeg var jo frøken negativ i starten. Jeg grudde meg til å sove alene, se på tv alene og virkelig måtte kjenne på hvordan det var å være singel igjen. Utrolig nok så har det gått super bra! Har allerede betalt min 2.husleie og da kan man vel trygt si at jeg har flyttet ordentlig inn. Det er stadig dager der jeg skal åpne en boks med mais og innser at boksåpner, det har vi glemt å kjøpe! Eller når jeg står og er ordentlig sugen på en skive med brunost, også mangler jeg ostehøvel! Det tar tid å kjøpe alt nytt! Må innrømme at det å kjøpe lys, duker og puter er mye kjekkere enn kjøkken utstyr! Men det kommer seg for hver dag. 

Er på jakt etter et smykkestativ slik som dette! Noen som vet hvor de kan ha et sånn? Jeg har funnet med en stang, men jeg vil ha to! :) 

Så fort jeg har levert norsk eksamen setter jeg i gang prosjekt maling, noe jeg gleder meg storveis til. Skal bli kjekt å se om jeg får tingene slik jeg ser dem for meg. Får jeg møblene like fine som jeg forestiller meg at de kommer til å bli, så får de flytte sammen med meg inn i den nye leiligheten. MIN leilighet. 

Første gangen jeg flyttet fra mamma var jeg ikke store jenta. Hadde vel så vidt fylt 17 år og flyttet mer eller mindre inn til min daværende kjæreste på 16. Det gikk som det ofte går med ungdoms forelskelser, vi gjorde det slutt. Men flytte hjem til mamma igjen ville jeg ikke. Har såklart hatt mine obligatoriske måneder hjemme på jenterommet mellom all reisingen og flyttingen. Men selv om jeg har bodd nokså for meg selv i 7 år så er det først NÅ at jeg virkelig føler at jeg har slått meg til ro. Det er på Ålgård jeg skal bo! Selv om denne leiligheten som jeg leier kun er et pit stop på ca ett år så skal jeg jo bare "flytte over gata". 

Alt ordner seg for snille jenter

Hvem har fått verdens beste helge presang? Jo, det er meeeeeeeg!!!! Jeg har nettopp brukt de siste 10 minuttene på å tørke gledestårene. Jeg er lykkelig, svært lykkelig! Det er måneder siden jeg sist var så glad som jeg er nå.
ALT ORDNER SEG FOR SNILLE JENTER! 

Jeg fikk nemlig en sms fra banken min hvor det stod: "Hei, lånet til kjøp av leilighet i Solbakkane hos Jadarhus Gjesdal er i orden. God helg!"
Selv om omtrent alle rundt meg har sagt at lånet skulle gå i orden har ikke jeg helt klart å stole på det før jeg fikk denne bekreftelsen! Det var som om 30kg forsvant fra skuldrene mine. Det er så mange mennesker som har vært positive og gjort alt de kan for at jeg skal få dette til. Kjell som lot meg velge den fineste og beste leiligheten av alle! Vidar i banken som trikset det til med lån for meg. Og ikke minst Mamma og Johnny som har stått på som bare det. De har ikke bare vært med på alle slags merkelige møter, de har og vært villige til å stille som kausjonist. Noe som viser at de stoler på meg! TUSEN TAKK!
Føler jeg holder en Oscar takketale! Men dere som har hjulpet meg fortjener en bitteliten oppmerksomhet på bloggen! 

Fine søte leiligheten min! Vær så snill å la de neste månedene gå fort fort fort! 

Ting begynner å komme på plass

I går fikk jeg streng beskjed av min mor om å se positivt på ting. For de som har vært rundt meg de siste ukene så er det ingen hemmelighet at jeg syns at det å måtte leie leilighet i et helt år før jeg får MIN leilighet er pyton. Jeg kunne valgt å skrive et innlegg om hvorfor jeg syns det er så utrolig kjipt, men siden mamma var så streng i går får jeg vel heller skrive et innlegg om det som er positivt. 
I går spiste jeg favorittmiddagen min, spaghetti. Har innsett at jeg kan faktisk spise det hver eneste dag uten at det kommer en illsint lillesøster ned trappene som klager over den forbanna spaghettien som er til middag IGJEN. hoho... 
Ellers så merker jeg at det forsvinner skremmende mye penger på ting man trenger. Slik som vaskemiddel, filler, bestikk osv. Nå kan jeg angre på at jeg heiv nesten alt jeg eide sist jeg flyttet. Men sånn går det når planen var å flytte sammen med kjæresten og jeg plutselig ble dumpa. Men det er ganske koselig å kjøpe nye ting. Gøy å se at leiligheten former seg til et hjem. 

Veldig kjekt at det finnes så mange interiør blogger der ute. Jeg storkoser meg når jeg kan sitte å kikke gjennom masse blogger som gir meg inspirasjon til hvordan jeg vil ha det. For første gang har jeg masse ideer om hvordan jeg vil ha gjort ting. Utrolig morsomt. 

Mitt største interiør problem er dette bildet som jeg er veldig glad i, men som jeg ikke aner hvor jeg skal henge! Det er så mange farger! Jeg vil jo aller helst ha hvitt, lyserosa, beige og brunt! Men skal nok finne en lur plass!

My rental apartment

Jeg har så smått begynt å flytte inn i leiligheten som jeg skal leie i ett års tid. I går fikk jeg hjelp av lillesøster og Johnny til å flytte alle de store tingene. Herlig med litt hjelp! Orker ikke flytte hele meg selv med det første så klærne og skoene mine blir nok værende på Klepp en stund til. Kjenner det er litt skummelt at jeg plutselig skal bo all alone! Man blir plutselig så veldig singel. Burde vel kanskje ventet til leiligheten var ferdig innredet før jeg viste dere bilder, men siden ikke en gang mamma har sett leiligheten så legger jeg ut noen bilder. 

Stue og kjøkken. Har et aldri så lite håp om å få malt både benken og bordet, men får se hva jeg gidder.


Må ha et lite Bali hjørna på kjøkkenet mitt. hihi...

Master bedroom

Litt bad... 

Jeg tror dette kan bli bra. Ennå står omtrent alt på hodet og det er mye som må fikses før jeg er fornøyd. Men jeg er igang! Og det beste av alt... 

Jeg har utsikt mot min framtidige leilighet! (se innringet område) Dette blir bra bra bra!! 
 

Min leilighet?

Det er så skummelt når ting ser ut til å gå din vei. Når ting nesten virker for godt til å være sant! Etter at jeg ble singel har min største drøm vært å finne min egen leilighet. En leilighet jeg skal måtte ta opp millionlån for å betale på de neste 20 årene. Men det har vist seg at det å være 23år, singel, heltidsstudent og ansatt i 75% stilling tydeligvis ikke er bra nok for å få lån. Å kjøpe leilighet i Stavanger området er svindyrt, det er ikke noe annet sted i landet hvor boligprisene har skutt sånn opp i været som her. Kjempegøy for de som skal selge leiligheter, men ikke fullt så kjekt for de som skal kjøpe bolig for første gang. 
Derfor har jeg vært veldig skeptisk til hvordan dette skulle gå. Min fantastiske mamma og like herlige Johnny har vært positive fra dag 1. De har gitt meg en klem og sagt: "dette ordne me!" Jeg begynte å se et slags lysglimt i enden av tunnelen, men så gikk lyset etter en telefon fra Ole Birger (also known as pappa) Men selv om min biologiske pappa sviktet når jeg trengte han som mest så står fortsatt min utrolig stefar opp for meg og vil sette jord og himmel i  bevegelse for å hjelpe meg til å få lån. Det står det respekt av! Min biologiske pappa burde skjemmes å gå og gjemme seg! 

Takket være en utrolig støtte fra mamma og Johnny har vi nå valgt ut en leilighet som skal bygges til høsten og stå klar i mars/april 2011. Vi har ikke lånet 100% i orden, men jeg håper og ber om at det ordner seg og at jeg etter påske kan signere en kjøpskontrakt på leiligheten som nå er reservert i mitt navn. Tenk hvor utrolig deilig det kommer til å bli å gå og vente på at leiligheten MIN skal bli ferdig. Gå og glede meg til å innrede, flytte inn og bo der!

Se hvor fin den ser ut!!! La ting gå i orden, vær så snill? 

Må forresten vise dere noe annet fint mammaen min gjorde for meg i dag:

Rett etter familien hadde dratt på påskeferie (noen må jobbe, les MEG) fikk jeg en melding av mamma om at påskeharen var observert i garasjen. Jippi, påskeegg!! Har ennå ikke spist noe og har et håp om å beholde det lenge lenge! Man blir aldri for gammel til påskeegg!! 

I`m moving

Når mine foreldre først har gått inn for noe så går ting fort. På lørdag ble det bestemt at jeg skulle leie leilighet i ett år. Det ble og mer eller mindre bestemt at jeg skal prøve å "hive" meg på et boligprosjekt som skal starte å bygge til høsten og stå ferdig til våren 2011.
Ikke før har jeg gått med på denne planen til foreldrene mine før jeg står midt i en kjeller leilighet på Ålgård og kikker på mitt hjem de neste månedene. Det skremmer meg at jeg det neste året skal betale 6000 kroner i måneden for å bo, at jeg skal bo langt fra skole og jobb, at jeg i tillegg til å betale husleie skal gjøre mitt ytterste for å spare penger og at jeg mest sannsynlig kommer til å bo på fattiggrensen. No more shoes and travelling! 
Men til gjengjeld så tror jeg at jeg har vært utrolig heldig med leiligheten jeg skal leie, ikke bare er den "billig" den er i tillegg helt nyoppusset og ingen har bodd i den før. Jeg skulle så gjerne lagt ut linken til finn.no, men annonsen gikk ut i går kveld og vips forsvant alle bildene jeg hadde tenkt å vise dere. Meeeen, jeg starter flyttingen om to uker så det kommer bilder til dere snart. Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal fikse alle møblene på to uker. Jeg trenger tv, sofa, kjøleskap og stuebord vertfall. Og jeg som hadde sett for meg at jeg skulle få kjøpt meg ny pc denne måneden, ain`t gonna happen! Så vi får krysse fingrene for at min 4år gamle acer pc holder koken et par måneder til! Hvis ikke er jeg redd det blir lite blogging. 

En stykk fornøyd, men "henger ikke helt med i svingene" Mona. 
hits