Festligheter

Fine jentene mine

Har helt glemt å vise dere dette koselige bildet av de søte jentene jeg tilbrakte lørdagen sammen med! 


Mine kjære fra tiden jeg studerte på BI. Vi fikk god kontakt da og fant på mange sprell, og jammen gjør vi ikke mye av det samme ennå. Selv om det merkes at vi er blitt voksne. Samtalene på lørdag inneholdt forlovelse, babysnakk, huskjøp og leilighetsoppussing. 
Var på byen for første gang på flere måneder, og det var overraskende gøy. Kjenner at jeg trengte litt sprell nå som jeg er midt inni en hektisk periode på skolen. Midtsemester eksamen neste uke, grøss! 
For å ikke glemme at jeg har alle eksamenene mine i midten av november. Sikkert kjempegøy når november er ferdig og jeg kan slappe av i desember, men ser for meg det kan bli jævlig med lesing til fire eksamener og flytte inn i ny leilighet. Puh...

Saturday madness

Etter flere uker med iherdig planlegging og organisering var det på lørdag klart for SAS fest, sponset av Widerøe. Jeg og de andre i festkomitèen har brukt flerfoldige timer på å få dette i stand så det var herlig å se at ting gikk så bra som det gjorde! Er ikke bare bare å få 80 personer fornøyde, når det er så mange personligheter og aldre som skal være med å sosialisere. Men etter å fått tilbakemeldinger fra både store og små så virker det som de aller fleste hadde det gøy. Første ordentlig arbeidsdag i dag var naturlig nok preget av en del fest sladder og morsomme historier. Og utifra facebook kan det se ut som flere har blitt kjent med hverandre! (vi er to ulike avdelinger som var samlet) Håper virkelig denne festen var med på å bidra til et mer positivt samhold og arbeidsmiljø! 

Jeg koste meg store deler av kvelden, men deler av kvelden var selvsagt preget av at jeg hadde et slags ansvar for hele greia. Så jeg var nok ikke på samme nivå som mange av mine kolleger, følte meg skremmende edru da vi ble hentet i 03.00 tiden! Kanskje like greit siden det var svigermor som lekte taxi! 
Men alt i alt så var det en fantastisk kveld! Morsomt å kikke på bilder og se hvor glade folk ser ut! Håper virkelig vi får til flere slike fester! Men da skal jeg bare være gjest! 

Jentekveld med vin, kjeks og ost!

Det begynner å bli en stund siden vi samlet alle god jentene fra jobb til vinkos, derfor var det ekstra koselig å treffes hos Lise på fredag! Som vanlig så gik praten løst, vi tok masse bilder og ble sjarmerende beruset hele gjengen! 
Veldig glad i dere jentene mine! Og Brage såklart. Må ikke bli lenge til neste gang! 
♥ 

frøken sosial i påskesola

For en påske! Er det ikke typisk at når jeg ber om vind, sludd og regn så blir det strålende sol og sommer ute? Det funker dårlig når man skal sitte inne og lese til eksamen. Jeg er virkelig frøken sosial for tiden. Ikke leser jeg slik jeg burde. Ikke trener jeg like mye som jeg gjorde. Og for første gang siden jeg begynte å studere så er ikke leiligheten skinnende ren i eksamensperioden. Jeg er rett og slett FOR sosial, hvis det er noe som heter det? 
Utepils, "strandtur", terrassekos, lunsj i sola, grilling og volleyball. For noen herlige dager det har vært. I dag derimot har jeg ikke en eneste ting planlagt. (Enn så lenge) Jeg skal skal skal få lest en del pensum i dag. Er rett og slett nødt. Det er jo ny eksamen allerede på torsdag. Skrekk og gru. På onsdag kveld kommer jeg til å angre på at jeg var frøken sosial i påsken! 

TequilanightJeg elsker kvelder hvor menneskene rundt meg smiler, hvor latteren aldri er langt unna og hvor stemningen er på topp. Bursdagen til Lise var akkurat slik. Jeg elsker at jeg jobber sammen med så mange fantastiske mennesker som jeg faktisk kan ha det sosialt med på fritiden. Det gjør arbeidsdagene så utrolig mye kjekkere!

Lørdag ble litt av en tequilakveld. Jeg som i utgangspunktet ikke skulle drikke mer tequila etter et ublidt møte med en vegg på Lyefjell for et par år siden. Men ved å bare ta en shot av gangen klarte jeg meg meget bra! Ikke bare bestod vorspielet av mange morsomme samtaler og hendelser, men også byen var en suksess. Liker når det er like kjekt på byen som på vorspiel. For det er dessverre ikke så ofte.

Men nå stikker jeg på kurs i Oslo! Gleder meg. :)

Du søde tid, for en kveld!

I går var intet mindre enn meget vellykket. Herlige mennesker samlet under samme tak. Masse sprudlevann. Det kan ikke bli annet en fantastisk. Jeg storkoste meg. Og jeg hadde i tillegg en herlig søndags morgen, som absolutt frister til gjentakelse! ;)♥ ♥ ♥ ♥

torsdagsvin

Jada, det var torsdag. Midt i uken. Men det er da ikke ulovlig å kose seg med litt vin for det om?! SAS samlingene er alltid veldig koselige. Da samles både flyvertinner, kapteiner, baggasjegutter, innsjekkpersonell og catering seg for å ha det hyggelig. Veldig veldig gøy! Så derfor ble det bittelitt vin i går og faktisk en tequila shot også! Makan! Ble ikke full fest for min del siden jeg er i praksis og måtte være edru og kjørbar klokken 07.30 i morges. Men med så mange herlige mennesker går det an å kose seg også uten å være snøblind. 
Dolly Dimple`s old school

Å samle alle de gode gamle som jobbet på Dolly Dimple`s var ikke en dum idè. Ex dolly folk som jobbet under Lene sin ledelse kan kose seg sammen. Det ble glow dans, mimring og mye mye latter. En veldig koselig kveld! 
Girls night @Lillianba

Sinnet mitt har gått over til irritasjon. Jeg har vel innsett at det nytter ikke å være sint. Jeg får gjort så lite med det. Men det provoserer meg at kan sende ut en slik forsinkelsesmelding når det er såpass mange måneder til innflytning uansett. Det må da kunne gå an å droppe en lunsjpause eller to å bli ferdig med jobben i tide? Er det for mye å forlange? Over til noe annet....
Dagen i dag har i grunn vært ganske fin. Jeg har hatt fri fra jobb, noe som hører til sjeldenheten. Skole derimot har jeg ikke hatt fri fra. Prøver iherdig (egentlig ikke sååååå iherdig) å skrive på RLE oppgaven min. Problemet er bare at jeg er ordentlig dårlig til å komme i gang på slike oppgaver. Men når jeg først har komt i gang så går det i grunn veldig ok! Med tanke på at innleveringen teller 40% av karakteren i faget så er det bare å få fart på ting. Jeg trenger den tiden jeg har.

Men nå skal jeg legge fra meg alle hindubøkene mine, logge ut av facebook og ta på meg mitt fineste smil og reise til søteste Lillian. Tror vi har klart å samle alle jentene til en liten kosekveld. Noe som ikke har vært mulig på flere måneder. Shame on us!

Gleder meg! ♥

I`ve had the time of my life

Jeg er tilbake etter en livlig feiring av det nye året i København. Vi reiste kun ned for en natt, men jammen fikk vi valuta for pengene. (Ikke det at det var noe særlig dyrt i utgangspunktet) For en herlig gjeng jeg har vært på tur med. For å ikke snakke hvor mange fantastiske mennesker jeg traff på nyttårsfesten.

Vi bodde på Radisson Falconer, et veldig koselig hotell med en kjempefin lobby.

De flotte jentene jeg var på tur sammen med.

Festen vi var så heldig å få delta på var like ved slottet. Vi betalte 650 kroner for en knallgod middag og fri bar hele kvelden. Det ble en del gode drinker i løpet av kvelden for å si det sånn!Vil påstå vi nordmenn festet danskene under bordet. Vi var både høyt og lavt. Flørtet, kysset, danset og lo!


Ved slaget midtnatt føyk champagnekorkene i taket.

Etterhvert forsvant bartenderne (tror jeg) Elisabeth endte iallefall opp med å mikse drinker.

Jeg og Stephanie tok kvelden rundt klokken 03.00. Etter å ha blitt angrepet av snø som datt ned fra alle hustak i hele København. Vi sprang slalom for å ikke få all snøen i hodet. Nattmat på 7/11 var ikke en dårlig avslutning på tidenes nyttårsfeiring. De tre andre jentene drog videre på Coma club hvor de ikledde seg kostymer og danset til syremusikk.

Klokken 10.00 dagen derpå var det fortsatt noen av oss som var fulle. Og noen av oss måtte ta en walk of shame gjennom hele frokostsalen for å få tak i romnøkkelen sin. Vi endte opp med latterkrampe hele gjengen.

Takk for en fantastisk nyttårsfeiring, jenter!
Vi har definitivt startet en ny tradisjon.

Julebord

Lørdag var kvelden for finkjolen, high heels og superdigg julemat. Siden SAS ikke arrangerer julebord tok vi saken i egne hender. Eller det vil vel si, Maren tok tak og inviterte et tyvetalls kolleger på julebord. Fantastisk initativ! 

Det ble en fuktig kveld. Da klokken var 05.00 var jeg beinklar for byen, men fikk da høre at det var stengt. Hvilken nedtur. Men etter formen å dømme søndag formiddag så er jeg meget glad Audun kastet meg i en taxi og fikk meg i seng. Og for de som tror jeg ble liggende slik som dette på søndagen...

Må tro om igjen. Jeg måtte nemlig på jobb. Det er dager før jul og klm, lufthansa og sas kansellerer det ene flyet etter det andre pga snøen. Hvilken glede. Er så ekstremt glad for at jeg har fri i dag! Er drittlei gråtende passasjerer og rebookinger!

Slik skal min nyttår feires....

Er det noe jeg gruer meg til hver desember så er det å bestemme seg for hva man skal gjøre på nyttår. Enten har man hundre forskjellige invitasjoner å velge mellom, eller så har man omtrent ingen. Man har og ofte venner i forskjellige "gjenger" og må derfor velge mellom dem i tillegg. På mange måter så er nyttår mer mas enn gøy. 
Derfor er det herlig å vite at i år så skal nyttår feires i en annen by og i et annet land. For to år siden var jeg i Stockholm på nyttår, og det ga mersmak! I år blir det ikke Stockholm, men derimot København. Vi har booket to rom på sas hotellet og er til nå ca fem stykker som drar. Meget fornøyd med både reisefølget og prisen vi fikk på hotellet. Det ser ut til å bli en nyttår med høy champagne føring. Det kan man absolutt like.


Jeg er klar for high heels, champagne i glasset, smilende ansikter og et fyrverkeri uten sidestykke.
For en fest det blir!

Vi nisser vi nisser, vi gjør så godt vi kan

For en fantastisk helg det har vært. Ingenting er som en ordentlig nissefest... ♥For en herlig kveld. Mye gløgg ble konsumert, mange festlige bilder ble tatt og nye bekjentskaper ble stiftet. Det er slike lørdager vi liker!

Dagen i dag (søndag) har vært en av de bedre. Startet med at Stephanie og Audun laget pannekaker til frokost. 

Så ble det tid for late timer på sofaen, kun avbrutt av hysterisk morsom lekeslossing. Helgene i Syreveien er veldig alright.

Resten av ettermiddagen ble brukt til å bære stoler og bord ut fra crossfitcentrum, slik at det igjen gikk an å trene der. Gulvet var greit klissete vil jeg tro, glad det var jeg som slapp å vaske!
Smiler i grunn rundt når jeg tenker på hvor fantastisk denne søndagen har vært. Liker avslutningen på helgen! 
Og som om ikke det er nok, i morgen stikker vi til Aberdeen! Shopping!!! 

Førjulskos

1.søndag i advent.
Gode venner samlet.
Pinnekjøtt med tilbehør på menyen.
Julegrantenning i Stavanger by.
Alias og kaffikos på Newsman.
For en herlig søndag!

Vi er allerede i uke 48! Det nærmer seg jul med stormskritt, og det samme gjør eksamensdagen. På fredag ettermiddag har jeg forhåpentligvis levert en bra norsk besvarelse og har juleferie. Da er jeg klar for sprell og fanteri. Det er nemlig nissefest på lørdag. Og den gleder jeg meg såpass mye til at jeg har vondt i magen.  ♥

Lokalfotballgallaen 2010

Å jobbe frivillig i baren under den lokale fotball gallaen er definitivt noe jeg kan gjøre igjen! Ikke bare var det mye kjekke gutter å kikke på, det var også god stemning og kjekke jenter jeg jobbet sammen med! Det ble en fuktig og lattermild kveld/natt. Det er ikke alt som skal gjenfortelles på bloggen kjenner jeg. Mye sorte hull og masse champagne! 
Her har du de lekre bartenderne som passet på at fotballguttene fikk akkurat passe nok alkohol innabords. Selvtilliten fikk en positivt oppsving i går for å si det sånn. Nachspiel invitasjonene datt inn, både fra kvisete attenåringer, godt gifte førtiåringer og hvithårete bestefedre. Jeg ble kjent som "hu som lage de sterke drinkene" og "hu lille blonde med den fine rompa". Haha... For en kveld! Jeg stiller lett til neste år også! 

Hyttetur

På fredag satte jeg, Stephanie, Ane, Marie og Audun kursen for fjellet. Jeg vet ikke med de 4 andre, men jeg trengte en helge forandring. Kartonger med vin var pakket i bilen, det samme var ingrediensene til taco og spillet fantasi. Med andre ord, oppskriften på en vellykket hyttetur i mine øyner. Se hvor utrolig herlig kombinasjonen av vin, taco og fantasi  blir! For å ikke glemme at det var noen ubeskrivelig flotte venner jeg var på tur med. Etterhvert som kartongen med vin ble tømt fikk vi stadig flere morsomme innfall. Som for eksempel å trene litt crossfit midt på fjellet i alkoholrus. Det inviterte til flere latterlige øyeblikk. (og bilder)Og finner man en stige på hyttetur kan den brukes til så mangt....Dagen derpå med tilbrakt på sofaen og med typiske hyttespill....Takk for en morsom tur jenter (og gutt)!!! 

Resten av lørdagen min ble tilbrakt i Gjesdalhallen hvor jeg kikket på Ålgård damene som spilte håndballkamp, trente selv og slappet av på sofaen sammen med mammaen min! En veldig koselig lørdag med andre ord.

117 fantastiske minner
Bildene er fra 2001-2009
Fra ulike sammenkomster, ferier og fester. Dager og kvelder jeg aldri vil glemme. Takket være alle de supre menneskene som jeg har hatt rundt meg gjennom alle disse årene!

What a night...!


Man trenger i grunn ikke skrive så mye, bildene forteller i grunn alt. Vorspiel er det kjekkeste jeg vet. Byen var nok en gang en skuffelse. Men hva gjør vel det når vorspielet topper hele greia. Nå skal prøve å begynne på en oppgaver som skal leveres om en uke. Om kroppen og hodet vil samarbeide er en annen sak, jeg er i ordentlig søndags modus. Men skal i det minste gi det et forsøk! :)

saturday night

Jeg må vel ærlig innrømme at jeg har hatt kjekkere kvelder enn i går. Men sånn er det noen ganger, ikke alt går som man trodde det skulle. Lørdagsnatten ble preget av mye drama. Og for en gangs skyld var jeg bare tilskuer til alt spetakkelet. Herlig i grunn. Men misunner ikke de personene som er innblandet, ingen av de to episoden er særlig morsomme. Får håpe alt ordner seg! Og som dere ser så endte jeg ikke opp med å gå naken, jeg fant til slutt en kjole. Selv om det ble noen andre sko enn jeg hadde håpet på. 

Fikk servert den særeste nattmaten av Ane da vi kom hjem. Spaghetti og kjøttboller, egentlig beregnet på babyer. Ane og Stephanie har gått amokk på kiwi og skaffet seg bleiekort. Så da har de hamstret babymat og lagret opp i kjøleskapet. Haha... Smakte i grunn ikke så altfor vondt hvis man bare krydret det litt. 

Kom meg utrolig nok på trening i dag også. SIS arrangerte Zumba party. Noe som var helt fantastisk gøy. 90 minutter med masse Zumba i en svær idrettshall med discolys, publikum og tv folk som filmet. Håper virkelig de legger ut litt bilder slik at jeg kan vise dere. Herlig start på søndagen.

Resten av søndagen skal tilbringes i sofaen hvor jeg skal prøve og bli ferdig med en oppgave jeg skriver. Skal kose meg med god mat og litt snacks. Fordi jeg fortjener det! Hoho...

Lørdag med de aller beste

Hvordan kan noe som vanligvis ser slik ut:

Ende opp slik:

Og det med bare sekunders hard jobbing for å få det til. Herregud, jeg er et rotehue når jeg skal finne klær jeg kan ha på meg en lørdags kveld med jentene. 
Jeg skulle liksom prøve meg på et "outift" bilde, slik som alle kuuuuule bloggere har. Men jeg ga opp. Hadde jo brukt hele kvelden skulle jeg fått til et bilde der ting så normalt ut. Dessuten har jeg ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg. Så jeg pakker veska full av klær og håper Steph og Ane kan hjelpe til. Jeg har en uvane med å bestemme meg for sko først, og da ender det som regel opp med litt kleskrise. 
Det har seg nemlig slik at jeg har veldig mange sko, men ikke like mye klær som passer til! Hoho...


Men nå skal denne jenta hoppe i bilen og komme seg på jentevorspiel. Stephanie har laget lasagne og det er absolutt noe å glede seg til.

Girls night out

Lørdagen ble en braksuksess. Seks herlige jenter samlet slår aldri feil. Vi startet rolig og pyntelig med party alias, men etterhvert som konkurranse instinktet slo inn ble vi både høylydte og ivrige. Vinen drakk vi opp uten å engang legge merke til det. Så da var det jammen godt jeg hadde handlet baileys på tax freen. Det ble en ordentlig jentefest hvor vi først var klar for å dra ut på byen 01.30. 


På byen traff vi favorittguttene mine! Helt fantastisk å se alle igjen. Kvelden endte hjemme hos Stephanie på nach hvor jeg kom meg i seng nærmere 06.00. Ikke en bra start på søndagsmorgen når jeg hadde 9 timer i jobb foran meg. Hoho.. Men det var såååå verdt det. For det var en fantastisk lørdagskveld. 

Back to normal

Det har virkelig vært noen fantastiske uker på ferie. Selv om det var megakjipt å dra fra varmen og de herlige menneskene på Bali så er det alltid godt å komme hjem. Synd at det bare tar 3 dager hjemme før jeg lengter tilbake til Bali. Øya har virkelig forhekset meg. Så nå er det full sparing til neste tur. For det var absolutt ikke min siste.

 Det beste med å komme hjem var å treffe alle de fantastiske menneskene jeg har rundt meg her hjemme og komme i gang med treningen. Utrolig nok så har jeg savnet å trene! Det ble en joggetur og noen heftige danseøkter på byen, men det var ca all treningen det ble. Derfor var det herlig å komme seg opp i joggeskoene igjen. Jeg er tilbake på skolebenken igjen, noe som er både kjekt og litt kjipt samtidig. Kjekt at jeg er i gang med mitt 2.år på lærerskolen, men kjipt at ferien er over. Nå er det fullt hardkjør igjen. Det er ingen spøk å gå 100% på skole og jobbe 75% på flyplassen. Det er beinhardt. Så det er bare å komme i gang med lesing av pensum så fort som mulig. :) 

Men pensumlesingen kan vi starte med på mandag, nå skal jeg nemlig ut på byen med min partner in crime... Som var DYPT savnet på Bali....


Weeeeeeei!!!! Jeg er klar for vinkos og baileys! :) For å ikke snakke om alle de andre søte menneskene som kommer. Lykke! 

Pølsefest ;)

Kvelden i går ble brukt til å feire verdens beste kompis! Erik fylte 24 år og det måtte selvsagt feires med ballonger, champagne og en striptease! 

Birthday boy fikk 6 liter champagne! 

Mine to aller søteste!


Erik viser fram champagnen + den nye badeboxeren han fikk av meg og Camilla. 

Drikkepress?


Gutta boys viser muskler. 

Kvelden var i mine øyne særdeles vellykket og jeg storkoste meg fra jeg kom til jeg stod opp i morges. Eller det vil si, jeg har vel i grunn ikke sovet noe særlig i det hele tatt. Jeg og Stephanie klarte nemlig dra med oss to kjekkaser hjem og endte opp med å ligge 4 stykker i senga og bare tulle og tøyse hele natta. Guttekompiser er noe av det beste som finnes. :)

My birthday

For en dag, for en jentegjeng og for en kveld! Min 24års dag ble feiret slik som en 24års dag bør feires! 
Mine to kjæreste var med meg på BMX EM, det ble en solfull dag med masse fart og spenning. Fytti for en kjekk sport og for en fantastisk start på bursdagen. De norske gutta gjorde det knallbra og stemningen på tribunen var elektrisk! Du kan se løpene ved å trykke på denne: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/650684/

Etter løpet var over reiste vi opp til Camilla hvor vi gjorde klart for grilling og bursdagsvorspiel.

Etter et fantastisk vorspiel tok vi turen mot Stavanger by, hvor vi endte opp i leiligheten til Kine&Stian for å drikke ennå mer... Hvor lurt det var kan diskuteres.Heldigvis vil jeg si så er dette det siste bildet som ble tatt på bursdagen min. Jeg var super super full og storkoste meg hele dagen/kvelden. Fikk utrolig masse fine presanger og har verdens beste jenter rundt meg!! I love you all!! :)

Herlige Stavanger

Nå på sommeren er Stavanger en fantastisk by. De siste dagene har byen vært overfylt med lettkledde muskuløse menn og jeg liker det! Volleyballen er blitt en herlig tradisjon. Det er fantastisk å sitte langs kaien og kose seg med gode venner og noe godt i glasset. Folk våkner til liv nå på sommeren, ingenting er bedre enn det. Jeg har dessverre måttet jobbe en del de siste dagene, men jeg rakk en tur på byen på torsdag. 

Det ble en dyr kveld med tanke på at drinkene og vinen ikke akkurat er gratis på byen. Men jeg traff mange gamle kjente og kunne ikke hatt det kjekkere med Klepp jentene mine! Ellers så har helgen bestått av jobbing, tid for meg selv og film date med kjekkasen. 

I dag er planen å få til en etterlengtet joggetur, har vært dårlig på treningsfronten denne uken dessverre. Skjerpings neste uke! Snart Bali og bikini.... :)

Champagnebursdag

Sliten er kanskje det ordet som beskriver dagsformen aller best. Det tar på å jobbe ekstravakter i tillegg til å hive seg på en champagnesnurr. 

I bilen på vei til bursdagsfest


Startet kvelden med grilling og kos på terrassen til Ane. 


Bildene jeg viser på bloggen er av den snille sorten. Det ble av en eller annen grunn mye nakenhet på dette vorspielet så det finnes en del morsomme bilder som ikke bør deles med offentligheten. 
Men nå sier kroppen min stopp, så jeg får vel tusle inn i senga. 

Reunion

Tenk at det i år er 5 år siden jeg gikk ut av videregående skole og drakk meg sanseløs under russefeiringen. I går var jeg og en god del andre media og kommunikasjon mennesker samlet. Jeg sluttet på media etter 2.året, men jeg storkoste meg med gamle kjente allikevel. Grilling og vinkos stod på menyen og det ble en kveld med mye mimring. Fantastisk. 


Fine søte media jenter! 

Ellers så har helgen bestått av mye jobbing, første helgen av sommerferien er alltid kaos. Men jeg overlevde i år også! 
I går hoppet jeg i det og kom meg på min aller første "date" siden det ble slutt mellom Marius og meg. Gruet meg helt ufattelig mye, men endte opp med å storkose meg! Liker det... Og jeg liker tanken på at det blir en "date" nummer 2. En sommerflørt er ikke å forakte. 

Moving on...

Helgens ablegøyer sitter i kroppen ennå. På lørdag var det fest for alle som er tilknyttet flyplassen. Med andre ord, her var securitas, cleaning, sas, norwegian og parkeringsgutta samlet under ett tak. Avinor stengte av den ene terminalen slik at vi fikk feste fra oss. For en fest sier jeg bare. Startet vorspielet i 16.00 tiden, noe som viste seg å være altfor tidlig for jenter som meg. Jeg ble ordentlig drita! offameg. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg husket mer, for jeg tror jeg hadde det veldig gøy! Problemet var at vinen tok knekken på hukommelsen min denne kvelden. Kom hjem søndags morgen med blåmerker både her og der, en kjeve som tydeligvis har truffet et bord (eventuelt et gulv) og en kjole som man skulle tro jeg hadde brukt til å tørke opp alt sølet på gulvet med. Lenge leve hvite kjoler kombinert med to flasker hvitvin. 

Dagen på jobb i dag har vært flau. Folk passet på å minne meg på at jeg tilbrakte store deler av kvelden sammen med en kjekkas og hvis jeg ikke sprang arm i arm med han, så sprellet jeg på gulvet siden balansen ikke var helt på topp. Høres ut som jeg var ordentlig sjarmerende. Men jeg koste meg, og det er vel det viktigste? :) 

Koselig helg med søte mennesker

Da jeg gikk hjem fra jobb på fredag så jeg fram til en avslappende og koselig helg. Og så langt har jeg hatt det utrolig koselig. Fredag besto av reker, hvitvin og maiskolber sammen med gode kolleger. En liten hvitvinsnurr på en fredag er alltid gøy.
Vorspielet var fantastisk. Etter en flaske vin ble det liv i gjengen. Da ble Brannmann Sam, Fragglene og andre fantastiske barnesanger spilt på høyeste volum. Stemningen var elektrisk da vi tok taxi til byen. Vi endte opp på Hall toll hvor en eller annen luring (Marie) fant ut av tequila shots var noe vi måtte få i oss. Det ble både en og to tequila shots. Noe som endte opp med ellevill dansing og ekstrem hodepine dagen etterpå. Lørdagen ble tilbrakt i sengen helt til klokken var 13.30, da måtte jeg komme meg ut for å hente bilen og kjøre familien på flyplassen. Klepp jentene klarte lokke meg med på Jærdagene så da ble det trasking i Bryne`s gater hvor vi drakk slush og spiste lakris. Koselig, selv om Jærdagene ikke er det samme som det var før. Kvelden tilbrakte jeg på sofaen sammen med Camilla hvor vi heiet på deltakerne i Grand Prix.

I dag var egentlig planen å komme oss på fjelltur, men regnet ødelegger en deeeeel. Så derfor blir det alternative aktiviteter hjemme hos Ane i Stavanger. Hører rykter om smykkelaging, baking og kos. For meg høres det ut som den perfekte oppskriften på en koselig søndag. Håper alle dere andre også har hatt en super helg! 

A sort of happy ending....

Jenter er noen ordentlige drama queens! Hvorfor går vi rundt grøten hundre ganger i stedet for å ta problemet med en gang? Det pleier sjelden å hjelpe at man snakker med hundre andre, før man tar tak i den personen som det egentlig gjaldt. Vi har vel alle vært borti at en fjær blir til 20 høns?
Jeg har de siste 6 månedene hatt det veldig tøft. Ikke bare gjorde min kjære Marius det slutt, jeg tok og valget med å ikke ha kontakt med pappa. På toppen av det hele sluttet jeg og bestevenninnen min å snakke sammen. Historien hvorfor er lang og komplisert, og angår egentlig ingen andre enn oss. Men mye kunne vært gjort annerledes. Hvis bare en av oss hadde tatt opp telefonen å sagt at nå slutter vi med dette tullet. Men det gjorde ingen av oss. Begge gjemte seg bak en vegg av stahet og sårete følelser.
Jeg er et enormt følelsemenneske som lett tar til tårene. Såklart var det vondt å miste den du kjenner best av alle. Vondere enn å miste Marius, mye vondere! Men de første månedene hvor jeg og T ikke snakket sammen gikk overraskende greit. Dessverre eller heldigvis kanskje, så sprakk fasaden i går.

Jeg var i en kjempekoselig bursdag til fine Lillian mi og storkoste meg, og helt uten å ville det rant tårene. Siden jeg har fine venner så ble jeg gjemt bort på et rom, hvor de vekslet på å trøste og høre på all min klaging over gutter, T og andre kjipe ting. Takk søte dere! Det var godt å få ut ord som jeg har hatt vanskelig for å si høyt.
Til og med T tittet innom, og siden vi begge var lettere bedugget pga mengder med hvitvin så fikk vi renset luften. Er redd ting aldri kommer til å gå tilbake til hva det en gang var, men vi fikk i det minste fortalt vår versjon av det hele.  Og mer ber jeg ikke om. Det er trist at ting ble som de ble, men gjort er gjort. Kanskje det er en grunn til at ting ble som de ble?

Fyllahelg

Jeg har nok en gang hatt en innholdsrik helg sammen med fantastiske venner. Min siste ordentlige fylla helg før 21.mai. Nå må jeg tenke fornuftig å bruke de neste ukene på å skrive ferdig fagteksten i norsk. I morgen klokken 08.00 får jeg dessuten utlevert hjemme eksamen i pedagogikk. Da blir det tre intense dager med hodet i bøkene. Så i dag skal jeg bruke litt tid på å gjøre alt klart til i morgen. Finne frem alle gamle forelesninger, rote fram bøkene igjen og gjøre stuebordet klart for lange dager med skriving. Skal bli godt å bli ferdig så gleder meg allerede til onsdag og innlevering! hehe.. 

Men ja, det var helgen min vi egentlig snakket om... 
Fredagen ble tilbrakt med disse søtnosene. Marie inviterte på hjemmelagede hamburgere og vinkos. Så da ble det en ordentlig Vegas reunion med masse morsomme samtaler. 
Lørdag derimot startet med et etterlengtet jentevorspiel. Det er dessverre alt for sjelden vi klarer å samle alle de beste jentene mine så i går var herlig. I stedet for å dra på byen så kræsja vi et guttevorspiel hvor Cedric delte ut lapdance til alle som ville ha, eventuelt ikke ville ha!

De aller beste jentene!

I går var etter min mening en vellykket bursdagsfeiring. Det var herlig å se alle Klepp jentene samlet hos Tone Helen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har disse jentene. Selv om det noen ganger tar ulovlig lang tid mellom hver gang jeg ser dem, så vet jeg at de er der for meg. Hvis det er noen som stilte opp da jeg ble singel så var det disse jentene! Tusen takk for det! 


Ut i fra bildene regner jeg med at dere ser at vi koste oss? Jeg trodde at det å gå ut på byen etter Las Vegas kom til å bli en skuffelse, men utrolig nok så var det veldig gøy ute i går. Jeg ble full som bare det og var veldig lettet da lillesøster holdt løftet sitt og kom å hentet meg når jeg var sulten, kald og trøtt. 
Nå ligger jeg til lading i sengen, litt redusert i formen kan man vel si at jeg er. Om en times tid skal jeg treffe en god venninne og vi skal shoppe bursdagspresang og spise lunsj sammen. Gleder meg masse til det. For i kveld er det jammen en ny bursdag som skal feires. Typisk at alt skjer en helg. Hvile kan jeg gjøre på søndag! :) 

Bacheloretteparty!

I går var jeg i mitt første utdrikningslag noensinne. Og det var utrolig koselig! Silje er en utrolig søt jente som jeg traff for aller første gang i november 2001. Og med tanke på at hun har vært sammen med sin kjære i snart 8 år + har hus, bil og barn så var det jammen på tide med et bryllup! 
Silje startet dagen med halvannen time hudpleie, før vi alle til slutt samlet oss og startet dagen med en utrolig god frokost/lunsj på pastabakeriet hvor det selvsagt ble masse skravling, naturlig nok siden vi var 8 jenter samlet. Ikke alle kjente hverandre like godt så det var morsomt å få vite litt mer om hver enkelt. Etter lunsjen gikk vi over på hotell residens hvor alle bestilte seg noe godt å drikke. I tre tiden satte vi kursen for Nærbø hvor planen var at vi skulle curle.
Jeg var i utgangspunktet veldig skeptisk til å curle, har jo tross alt bare sett det på tv og syns det så utrolig kjedelig ut. Men så feil kan en ta. Det var utrolig utrolig morsomt! Etter masse prøving og feiling fikk alle av oss inn en slags teknikk og vi klarte i grunn gjøre det ganske bra. 
cimg1556
"Instruktør" og forlover Sigfrid forklarer oss amatører hvordan det skal gjøres. 
cimg1562
Tror dette bildet illustrerer ganske godt hvor kjekt vi hadde det på curling! 
cimg1585
The winning team! 

Etter masse latter, fall og moro på curling banen satte vi kurs for leiligheten til Tonje hvor vi laget tapas og spiste så vi fikk vondt i magen hele gjengen. 
cimg1587
Noen kastet derimot maten sin på gulvet til stor fornøyelse for oss andre.
Etter masse masse masse mat fortsatte kvelden med pakkelek. Alle hadde kjøpt hver sin gave til Silje og bruden skulle gjette hvem presangen var fra. Silje imponerte stort og gjettet omtrent samtlige gaver. Resten av kvelden brukte vi til å mikse drinker, spille alias og snakke hull i hodet på hverandre. 
cimg1603
I to tiden var hele gjengen så trøtte og slitne etter an aktiv og mettende dag at vi rett og slett ruslet hjemover! Et veldig koselig utdrikningslag hvor ingen ble megafulle og alle var i godt humør hele dagen. Tusen takk for en vellykket kveld jenter! :) 

Det florerte med kameraer og blitser gjennom hele dagen så regner med det finnes flere bilder der ute hvor jeg faktisk er delaktig foran kameralinsa. Så jeg får satse på jeg samler inn noen av de i løpet av de neste dagene! :) 

Good old memories

Hvorfor er det slik at når jeg har vært ute på fyll og fest våkner jeg opp grytidlig? I natt har jeg sovet kanskje 4 timer og er lys våken! Det kommer til å straffe seg senere i kveld, fare for jeg sovner lenge før barne tv.
Gårsdagen var utrolig vellykket. Det er ingenting som er så morsomt som å feste sammen med klepp jentene. Det er kanskje for jeg ser dem så sjeldent at det er ekstra morsomt de gangene jeg er sammen med dem.
cimg1464
cimg1477
cimg1481
cimg1501
cimg1542
cimg1507
På fester sammen med disse søte jentene blir det alltid mye mimring og morsom 90-talls musikk. Me love! :) Det er noe helt spesielt å være med venner du har kjent siden du var 6år. Det er mye festlig man kommer på når man først begynner å mimre.
Dere som etterspurte bilder av den nye toppen min må jeg i grunn skuffe litt, jeg glemte helt å ta bilder av den. Men dere ser litt av den på det ene bildet hvertfall. Så skal jeg se om jeg husker det neste gang jeg bruker den! I dag er det rimelig uaktuelt å ta den på seg igjen, i dag er det nemlig joggeklær som gjelder! :)

Venner på besøk!

I går var en utrolig morsom kveld! Det er aldri en dårlig kombinasjon med god mat & drikke og fantastiske venner. Jeg lar bildene tale for seg! :) Jeg storkoser meg i det svære huset vi disponerer for å si det sånn! 
cimg1353
cimg1357
cimg1362
cimg1374
cimg1376
cimg1378
cimg1386

Jeg koste meg utrolig masse! :) Nå har jeg brukt ca hele søndagen på å vaske ut av gamle leiligheten + malt et rom så nå skal jeg kose meg i sofaen resten av kvelden! Jeg har en lang uke foran meg! 

That tonight gonna be a good night....

Filmen i går var utrolig bra! Jeg anbefaller dere alle å gå på kino for å se "jenta som lekte med ilden" 
Blir i grunn et kjapt blogginnlegg. Jeg er på vei ut dørene for å kose meg sammen med en flaske vin (eller to) og 3 utrolig flotte jenter som jeg gikk på skole sammen med. Gleder meg kjempemasse. 
Har shoppet meg ny bukse til den herlige sum av 99 kroner! Så for første gang på ett år kjører jeg bukse på byen! Men ofcourse en søt svart topp og noen killer heels! :) Love it! 
Ha en fantastisk lørdag alle sammen... 
cimg1310
cimg1311
Jeg kjører egotripp bilder! Elsker mine nye øredobber og har heldigvis ikke "fy så stygg og feit jeg er" dagen! 
Ligger an til å bli en bra start på kvelden!! 

Partypooper

Jeg har i dag vært såpass sosial at jeg kravla meg opp på faddervorspiel, slik som alle ferske studenter bør gjøre. 
Skal love dere det var en stykk stressa Mona som prøvde å finne ut hva som var "rett" å ha på seg, "rett" å drikke og hva som var best å si for å gjøre et bra førsteinntrykk. Jeg skal love dere jeg bomma på alle punktene. 
For det første hadde jeg lest et eller annet sted at det skulle arrangeres beach party i dag. Perfekt tenkte jeg og hoppet i kjolen med store blomsterdekorasjoner på, stappa et par blomster i håret og presste meg inni de høyeste hælene. I tillegg slengte jeg vinen i veska. 
Troppet opp strålende fornøyd med at jeg såg ut som en million dollar baby som skulle på ekslusivt beach party. For å si det sånn, jeg var den eneste. De andre kjørte jeans og tskjorte. Oh yeah! Herlig førsteinntrykk dere. 
Og mens jeg flau nok fra før drar opp vinflaska mi og spør etter et vinglass viser det seg at samtlige av de andre drikker øl rett fra flaska. Bom igjen! 

Og når jeg i tillegg klarer å omtrent utlevere halve livshistorien min når jeg blir spurt om å fortelle kort om meg selv regner jeg med at jeg gjorde et fantastisk førsteinntrykk. Hvem liker vel ikke å høre om at jeg har vært på Bali et par hundre  ganger, at jeg er kjempelykkelig forelsket, at jeg har verdens beste venner og sånn utenom det et helt perfekt liv i forhold til alle andre der? 
Åååh, kjenner at jeg blir helt flau over hvor nervøs jeg var og at det går an å bli så toskete når man blir nervøs! haha...

Men til tross for en relativt dårlig start så gikk det ganske ok. Jeg ble faktisk kjent med noen nye ansikter. De fleste har nettopp kommet fra vgs så noen ganger merket jeg at vi var veldig forskjellige, men stort sett var det utrolig søte jenter. 
Noen heftige drikkeleker ble spillt og etter X antall BÅNNSKI`er kjente jeg at jeg ikke lenger var 19år og kunne styrte vin som om det var vann. Så mens de andre fortsatte flørtingen og kom ut fra doen med kjolen oppi strømpebuksa satt jeg fint å observerte å koste meg mens jeg nippet til vinglasset mitt som jeg til slutt fant i kjøkkenskapet. 

Og som klokkeslettet på innlegget viser så var jeg ikke akkurat noen natteravn. Mens de andre stakk på Big Bang konsert hoppet jeg ned under dyna. Noen kaller det partybremser, jeg kaller det skoleflink jente! hoho..
cimg1266
Jeg og fadderen min, Tine! Forøvrig verdens søteste Tine som jeg har jobbet sammen med på Dolly Dimples. 
cimg1262cimg1259
Drikkeleken som så fint gikk ut på å smelle noen ballonger mens man imiterte diverse sexstillinger. Veldig morsomt å observere skal jeg si dere. Folk er kreative! 
cimg1249cimg1255
Drikkeleken der vi skulle styrte et glass før man skulle "flippe" det (?) Veldig morsomt hvertfall. Jentene knuste gutta hver gang! Ikke dårlig. Jeg holdt ut 3 runder før jeg kjente at det å styrte vin ikke er direkte godt. 


Taconight with the girls...

Trekker vinner av konkurransen litt senere i dag! :) Fikk plutselig litt dårlig tid, jobben kaller! 

Gleder meg kjempemasse til å henge med jentene i kveld, eneste som er litt trist at når vi først klarer å samle oss så mangler vi Lisbeth som reiste tilbake til Australia på mandag. 
Uansett så blir det dessverre en tidlig kveld på meg siden jeg begynner på jobb 04.30 i morgen. Men jeg skal gjøre det beste ut av det. Regner ikke med at det blir et problem for finere og søtere venner enn det jeg har skal du lete lenge etter.
16 juli 004
Disse søte sjarmtrollene skal spise taco sammen i kveld. Bildet er 4år gammelt faktisk så vi har nok forandret oss bittelitt hele gjengen! :) 

I grunn tror jeg at jeg har det ganske travelt i dag/kveld. For i morgen jobber jeg til klokken 10.00 før jeg forhåpentligvis setter meg på første fly til Oslo for å treffe KenniB. Vi skal nemlig på Lady Gaga konsert! Noe som betyr jeg må pakke i kveld, stress! Regner med de blir få timer søvn dessverre. 
Jeg har ikke begynt å glede meg til konserten ennå, rett og slett fordi jeg ikke vet om jeg kommer med flyet. Sånn er det å reise på ansatt billetter. Så enten storkoser jeg meg på Lady Gaga konsert i morgen kveld ellers så sitter jeg hjemme å er forbannet på meg selv for at jeg valgte å gamble på ansatt billetter. 
Time will show! 

Fab photos!

De 8 timene på jobb i går gikk så ufattelig seint. Når Marius endelig kom å hentet meg klokken 8 kommanderte jeg at vi måtte reise på videoverden for å kjøpe smågodt! Så i grunn ble kvelden ganske koselig. Smågodt, popcorn og sopranos på dvd. For å ikke snakke om verdens beste armkrok å hvile i.
Kikket på kameraet mitt for å se om det var noen ufine bilder fra kvelden, og det var det selvsagt. Men tro det eller ei, ett par helt ok bilder fantes også.
jentene
Vi tok sikkert 10 bilder, men kun dette såg normalt ut. Eneste er Lisbeth som ser ordentlig bitchy ut. Jeg skylder på fotografen vår, Ingrid. Som var så full på dette tidspunktet at det å stå rett opp og ned uten å gynge var ca umulig.
monalis
Fine Lisbeth`en min! Som faktisk drar tilbake til Australia i dag. 6måneder til neste gang vi sees!

tinemona
Dette bildet må jeg innrømme jeg ikke husker ble tatt en gang. Jeg var her så vindskjeiv at det er i grunn merkelig at jeg ser såpass normal ut. Både Reidunn og Tine ser jo smashing ut!

Fylla har skylda

Bilder beskriver mer en ord
hangoverbygreeenapple
hangoverbykkool

Gårsdagen var festlig. Gode venner, masse liv i byen og så varmt at man kunne gått rundt i bare trusa. (eller kanskje det var alkoholen som gjorde det så varmt?) Men til tross for at jeg hadde det supert både på vorspiel og på byen klarte jeg få det for meg at jeg skulle hjem klokken 1. Fornuftig Mona med tanke på at jeg er på jobb nå og skal være her helt til klokken 20.00. Og som bildene viser så er formen sånn at jeg aller helst skulle vært langt under dyna og ikke på jobb hvor folk av en eller annen grunn skriker og maser mer enn ellers.

For en gjeng, for en fest

Jeg skal si dere det, at jeg hadde tidenes kveld i går! Jeg ble hentet av verdens snilleste kjæreste klokken 04.00 i natt, da følte jeg at det var mest fornuftig å dra hjem, men tror du jeg egentlig ville? Neida, egentlig var jeg kjempeklar for singstar nachspiel! 
Jeg var som nevnt før på barneskole reunion i går, magisk! Finere gjeng skal du lete lenge etter. Jeg trodde på forhånd det skulle være litt klein stemning i starten. (før folk ble fulle typisk) Men tror du det ble et problem at de fleste ikke har sett hverandre på 7år? 
Det tok oss nøyaktig en klem og et hei før skravla gikk på hele gjengen. Vi mimret, sang, lo, drakk og danset! Vi ble flaue og fulle. Vi grillet og såg film fra glanstiden vår. Vi danset linedance og sang "se min kjole" 
Jeg tror jeg kan snakke for samtlige 12 som var der i går, og si det var en vellykket reunion. Og et oppmøte på 12 stykker er jammen ikke dårlig med tanke på at vi var 14 i klassen. 
Med andre ord, det var en jævlig bra kveld! Nå har jeg ligget våken i snart 2 timer og ventet på at min kjære skal våkne sånn at vi kan dra til Bergen. Jeg skal være annenpilot i bilen og underholde min kjære med sang og spetakkel, regner med han gleder seg til det. Vi skal på dagstur til Bergen for å hente søsteren hans som skal flytte hjem. Så det blir en bra dag. Tror jeg. Er vel teknisk sett ikke ennå edru så jeg forventer en saftig bakrus senere i dag, mulig en biltur ikke er like kult da. 

Skulle forresten gjerne vist dere bilder fra kvelden, men midt oppi masse kaos og tull i går glemte jeg kameraet mitt hjemme i stavanger. Men Lillian og Marthe måtte fint låne ut kameraene sine til meg slik at jeg fikk knipset en del bilder. Regner med hvertfall ett av de bildene er så brukbare at jeg kan vise dere hvor fantastiske 86-kullet på Engelsvoll er! 

Må ha med en liten coment helt på slutten og, jeg var på bmx løp i går for første gang på 4år! Det var amazing! Storkoste meg. Følte meg 16år igjen der jeg stod å gaulte hver gang de norske rytterne suste forbi. I grunn skulle jeg ønske jeg kunne tatt turen til Kvål i dag og, men Bergen calling! 
cimg0225
Kosegutten min som sover! 

Sixteen Seventeen

16.mai ble "feiret" sammen med koselige jenter. Vi spillte alias, spiste pizza og drakk vin. Veldig veldig gøy! Selvsagt fikk vi også med oss Grand Prix finalen. Vi jublet, hylte og sang! For en fantastisk kveld. Jeg har aldri opplevd maken til allsang på byen før, alle gikk rundt å sang på fairytale! Syke tilstander. 
cimg0166
Fine Kine og Ingrid
cimg0169
Vertinnen vår, Brit Therese som vartet opp med nudler, spaghetti og pizza når vi ble sultne.
cimg0180
Kathrine, Britti og Kine. Søtnoser! 
cimg0185
Herlige jenter! 
cimg0186
Meg, Silje og Kathrine
cimg0183
Britti og meg

Jeg ble brutalt vekket klokken 07.00 i morges av at korpset stod utenfor soveromsvinduet mitt, nesten hvertfall. Å bli vekket av et korps er aldri koselig, ikke en gang på 17.mai! Opp og hopp i bunaden og ut for å kikke på lillebror gå i tog, spise hamburgere, vinne leker og spise kake. Siden vi var samlet på gamle barneskolen min var det og mange  gamle kjente
cimg0207
Aleksander i toget. 
cimg0211
Verdens beste foreldre! :) 

Nå er klokken ikke mer enn 15.30, men jeg har allerede pakket sammen bunaden og krøpet godt under et teppe. Det blåser på vestlandet og så kaldt som det er blir det uaktuelt å stå i ro i flere timer for å se folketoget. Jeg boikotter resten av dagen. 
hits