Endelig!!!

Etter masse fram og tilbake er jeg endelig hjemme!
Stod opp 4 i dag morges for og være sikker på at jeg ikke skulle miste flyet (som gikk 06.10)
Flyet fra Nice til Amsterdam gikk helt greit. Jeg ble helt facinert av hvordan amerikanere er, håper virkelig ikke alle er slik som de jeg såg i dag. Litt selvgode, egoistiske og best i alt! Off, grøss og gru. Likte ikke amerikanerne jeg traff i dag nei.
I Amsterdam måtte jeg vente i 2timer før flyet til Stavanger skulle gå og jeg brukte tiden til og handle litt taxfree varer og se på folk. Er blitt utrolig flink til og se på folk mens jeg har vært i Nice. Det er masse rart og morsomt og se på der ute =)

Framme i Stavanger møtte Tonje opp på flyplassen med en god klem, noe som var kjempe koselig. Vi kjørte meg hjem slik at jeg fikk satt fra meg all baggasjen før vi reiste til Sandnes, der vi egentlig ikke gjorde noenting. Så måtte Tonje på jobb intervju så jeg stakk innom dolly og hilste på Tine, Cecilie, Arild og Håkon. Tror de ble litt overraska siden jeg egentlig ikke skulle vært hjemme før 8.juni!
Etter dolly besøket mitt reiste jeg hjem der jeg ble med hele familien (-Laila) til Klepp for og se Aleksander spille fotball kamp, koselig MEN kaldt...
Aleksander har vokst utrolig masse på så kort tid og jeg kjente han nesten ikke igjen. Han er ikke lenger den lille søte broren min, han er jo snart like stor som meg jo! Skremmende...

Nå sitter jeg og slapper av og skal snart legge meg, er trøtt. Skal dessuten på jobb klokken 6 i morgen tidlilg så jeg bør nesten legge meg snart! Det er godt og være hjemme selv om ting fortsatt er det samme, jeg har til og med savnet og gå mange rundet på vågen, hehe.. Det gjorde jeg i dag!


Dessuten var det utrolig vanskelig og skrive dette innlegget når jeg plutselig hadde et annet tastatur og tilgang til æøå, tar nok litt tid å venne seg av at knappene ikke er på riktig plass lenger =)

Ha en fin kveld

Én kommentar

Marianne

31.05.2006 kl.23:47

Du ligge ikkje akkurat på ladsiå itte du komme heim nei. Full fart :) Ang TV-time du har gått glipp av i to mnd; du må få me deg Greys Anatomy! Hei og hopp.

Skriv en ny kommentar

hits