Snart hjemma

I går var min forste dag som turist. Det var en lettelse og finne et hotell der jeg kunne campe de neste to dagene, og det morsomme er at jeg ennå bor i samme gate og omtrent vegg i vegg med gamle rommet mitt. hehe...
Etter å ha skiftet klaer labbet jeg i vei for og fylle på kontantkortet mitt og finne en internett cafe. Var og en tur på stranda, men det var litt for varmt så planen min om og panikksole meg de siste to dagene gikk ikke så bra!
På vei hjem til hotellet gikk jeg forbi kinoen og tenkte pokker heller, hvis det går en kino ca nå så kan jeg like så godt gå på kino som og henge på hotellrommet!
Så jeg endte opp med og se Marie Antoinette og betalte ca 44norske kroner for og se en film som var helt ok! Hvorfor er ikke kinoen i Norge så billig?
Etter kinoen slappet jeg litt av på rommet for jeg bestemte meg for og ta en tur ut for og se meg litt om som turist! Jeg gikk tur langs promenaden, inn i gamle byen og kjopte is for jeg igjen gikk på promenaden. På promenaden var det noen kjekke mennesker som hadde salsa oppvisning så jeg ble stående og se på det og for jeg egentlig var klar over det hadde de dratt meg med for og danse. Kjempekjekt, var kanskje 30 mennesker som "laerte" salsa samtidig! hehe..
På vei hjem igjen stoppet jeg og opp for og se en Elvis kopi som hadde show og jeg var en tur innom en internett cafe for og ha noe og gjore for jeg la meg!
En helt grei dag som turist egentlig =)

I dag skal jeg gjore nok et forsok på og henge på stranda for jeg må ut og se om jeg finner bursdagspresang til Laila også må jeg vel få i meg litt mat og egentlig bare slappe av.
Mamma har ordnet det slik at jeg fikk oppgradert billetten jeg har slik at jeg kan reise hjem onsdagsmorgen. Klokken 06.10 faktisk, herlikt! hehe... Skal bli godt og komme hjem! Er ikke så veldig kjekt og vaere turist helt alene!
Fikk og en melding av Anna i gå, men hun spurte ikke om jeg hadde det bra eller hvor jeg var. Neida, der sto det bare at jeg var uaerlig og hadde gidd de masse problemer nå osv.. Grr.. Kjenner jeg blir litt sint ja! Men men, nå skal jeg HJEM!!! =)

3 kommentarer

Lillian

30.05.2006 kl.12:51

så bra du komme heim så raskt.. me ska ikke på ferie før i slutten av juni, så d hadde nok ikke gått å troffe deg då

mamma

30.05.2006 kl.19:37

No kan du vel gi meg mob nr te Anna? So kan eg melde henne?? E ikkje so veldig glad i den dama for tiden.. Mona e kjipe på det nr.. tror vel eg ska sende ei telefon bombe eller noge? Og det skulle eg jo gjerne ha gjort! :) Bli godt å få deg hjem! KLEM

Iren

30.05.2006 kl.22:58

hørres ut som om du har gjort deg mange rare erfaringer der nede;) Men det hørres ut som om du har truffet en rett beslutning, tenk å bare kasta deg ut på gadå. Herlighet.

Skriv en ny kommentar

hits