Kasta ut faktisk

I dag skjedde noe jeg ikke trodde skulle skje. Jeg var sammen med Anna på fransk skolen og skulle egentlig signere og hele dritten slik at jeg skulle begynne og studere fransk. Men folte ikke det var rett ovenfor familien og la de betale masse penger for kurset når jeg bare skulle stikke av, så jeg buste ut med at jeg ikke vill vaere der mer og at jeg skulle hjem! Det ble ikke akkurat godt mottatt, men Anna og jeg snakket og kranglet og ble ikke enige! Hun provde virkelig og gi meg dårlig samvittighet. Anna tok det slik jeg hadde trodd, hun ble sint og skuffet osv.. Men da Khaled fikk vite det ble jeg helt sjokkert over hvordan han taklet det! Han kasta meg rett og slett ut!!!!!
Så der sto jeg med to kofferter og inge plass og gå. Ringte Motti og hun begynte og lete etter flybilletter, men pga formel 1 og festivalen var alle fly fullbooket de neste dagene! Flaks!!!
Etter og ha sjekket tog til Paris fant jeg ut at det beste var og finne et hotell og bo der til jeg kommer meg hjem. Så nå bor jeg på et hotell rett ved siden av leiligheten og venter på at jeg skal finne en måte og komme hjem på.
Så de neste dagene skal jeg leke turis! hej og hå

6 kommentarer

mamma

29.05.2006 kl.15:29

Ja, ja sånn kan det gå. DRIT i de! Du får reise med KLM onsdag morgen kl 6.10.. Får det bekrefta i mårå v lunchtider.. So hold ut!! Bli godt å få deg hjem og:) MASSE glad i deg. KLEM

marianne

29.05.2006 kl.17:44

Herregud. Litt sjokkert her eg sidde. De må jo ver fullstendig idiota.. Take care :)

Berit

29.05.2006 kl.19:31

Off, for en familie!! Godt du kom deg vekk

Lillian

29.05.2006 kl.20:00

drittfolk.. men fy saa kjekt d ska bli aa faa deg hjem.. Saa kan du komma i bursdagen vaars. halleluuuuujaah!

borghild

30.05.2006 kl.00:52

herregud!! kom deg heim igjen te Norge heller!!! drittfolk!

30.05.2006 kl.14:47

Det var jo en litt dårlig måte å gjøre det på. Forstår godt at de ble irriterte, de hadde jo reknet med barnepass fremover. Å det er ikke bare bare å få ordnet det over natten.

Skriv en ny kommentar

hits