Sondag

I går kveld var en fael kveld! Anna hadde fått det for seg at jeg og hun skulle ut på byen og jeg ble selvsagt med. Noe jeg ikke skulle gjort!!! Det viste seg at det hele var for og snakke med meg om hvordan vi skulle fikse alt! Arg... Det er jo for sent uansett!
Så jeg pinte meg gjennom over en time med Anna der hun var desperat etter og finne en losning!
Mitt syn på hele familien endret seg i går, skulle onske jeg hadde sett dette for.

*Fikk inntrykk av at Anna mente det var min egen feil at jeg ikke hadde venner. Jeg var visst alt for sjenert og turte ikke ta kontakt med andre mennesker! (hun kjenner meg tydeligvis ikke godt nok)
*Hun mente og at de som familie hadde gjort sitt beste for og hjelpe meg til og ha det kjekt og så lenge de jobbet så måtte jeg ta meg av Lisa på dagtid. Derfor var det ingen mulighet for at jeg kunne få et kurs. Jeg måtte tydeligvis bare gi og ikke få tibake det eneste jeg ber om!
*Det at Khaled har eget firma og går på jobb når det passer han hadde tydeligvis ingenting med saken og gjore, for stakkaren må jo få sove til langt ut på formiddagen!
 Uansett, etter masse fram og tilbake der vi ikke var enige i det hele tatt fikk jeg sendt en melding til mamma der jeg ba henne ringe meg slik at jeg skulle slippe unna mer mas. Så mot slutten av samtalen med Anna buste jeg ut med at hvis jeg ikke fikk det fransk kurset så reiste jeg hjem, da ble hun helt paff og ville jeg skulle skrive under på noen papirer der det stod at jeg skulle begynne på kurs osv... Aldri i verden om jeg skriver under på noe som helst.

Takk og lov for at mamma ringte! Var godt og snakke med noen som har samme meninger som meg og som ser likt på ting.
Kan vel kanskje unnskylde familien i Nice med at de er fra en annen kultur og vi er veldig forskjellige, men alikevell. Forst når jeg har det kjempekjipt vil de ordne ting? Og attpåtil gi meg skylden for at ting ikke er helt som det skal. Et jaevla franskkurs var alt jeg ba om, men men... Synd for familien, jeg skal hvertfall hjem!
La de neste ukene gå FORT!

Det er forresten en kjedelig sondag der jeg har tilbrakt hele dagen utendors og nå sitter jeg og henger på dataen som vanlig. Skal snart ut og trene tenkte jeg for jeg tar kvelden og skal sove vekk resten av kvelden slik at mandagen kommer fortere =) Trix...

2 kommentarer

marianne

29.05.2006 kl.09:48

For en gjeng.

Tonje

29.05.2006 kl.11:29

altså, eg beklage på det sterkaste at eg ikje har lagt inn sånn kometar før så du har mast om, men eg må ærlikt innrømma at eg ikje har fonne ud koss me har jort d, heh...nei, eg e ingen pc nerd, d e ikje t å stikka onna en stol d!men altså..for et styr! tippe du savne meg!!!heh

Skriv en ny kommentar

hits