Sol sol sol

I dag har jeg vaert på stranda (eller i det minste utendors) hele dagen. Provde og få shoppet litt, men det var rett og slett for mye folk og for varmt til og vandre i butikkene. Så etter og ha blitt lettere solbrent tok jeg turen innom fnac og monoprix og kjopte brennecdeer og litt mat for jeg tuslet hjemover.
Har lastet ned en del musikk her i Frankrike og vil jo ha de med meg hjem :)
Så nå har jeg brent en skikkelig sommercd som får meg til og smile fra ore til ore. Her nede i Frankrike har jeg blitt "presentert" for en del franske artister, noe som er ganske greit siden mange av sangene deres får meg i skikkelig sommerhumor! :)
28914-71
Dezil er ikke akkurat franske, men fra seychellene (ne?). San ou  er en skikkelig feel good sang, jeg blir hvertfall glad av den :)

I dag tidlig sa Anna at jeg skulle på fest i Monaco sammen med noen venninner av Anna. Jeg sa det var greit jeg siden jeg ikke tror det skjer for jeg faktisk er i Monaco! hehe...
Er typisk at nå når jeg har bestemt meg for og reise hjem så blir det kjempekjekt her nede! hehe.. Jaja, jeg får kose meg de siste ukene, får se på det som en sydentur. For det er hvertfall sikkert at jeg skal hjem. Gleder meg faktisk, selv om sommeren i Nice sikkert er fantastisk kjekk. (hvis du har venner, vel og merke)
Får satse på at sommeren i Norge blir brukbar. Stoler ikke helt på sommeren i Norge nemlig. Blir det altfor faelt får jeg ta en syden tur en gang til hosten eller noe :)

Smil folkens det er sommer =)


Én kommentar

mamma

28.05.2006 kl.11:40

Heia jentå mi, tenke på deg MASSE.. skulle ønske eg kunne reist ned og henta deg i dag! Hold ut de siste ukene, so snakkes me. KLEM

Skriv en ny kommentar

hits