Sommer og sol

28914-70Det naermer seg helg, det naermer seg hjemreise. I dag har jeg og Lisa hatt en avslappende dag der hun har lekt i bassenget på terrassen og jeg har lest i sola. Det er ikke lett og vaere blid og hyggelig med ungene når jeg inni meg er lei og frustrert. Men prover så godt jeg kan for det er jo tross alt ikke barna sin feil.
I går når Anna og Khaled endelig la merke til at jeg er lei meg og ikke har det så godt så har de virkelig fått fingeren ut. Anna har skaffet meg en "gå ut venn" og har ringt for og få til et fransk kurs så fort som mulig.
Hvorfor måtte jeg bli lei av alt for de begynte og gjore ting? Det er for sent nå og jeg får meg ikke til og si det, det er helt grusomt. De stresser for og gjore meg glad igjen og jeg vil bare hjem! Fortest mulig!!!
Neste gang kanskje de bor tenke på og hjelpe au pairen for au pairen blir lei og irritert?

Uansett så begynner jeg og bli klar for og reise hjem. I dag pakket jeg alt i kofferten for og se om jeg fikk plass til alt, noe jeg selvsagt ikke gjorde. Med 9par nye sko og tredobbelt så mange nye klaer var jeg jo egentlig klar over det. Det hjalp ikke en gang og sende med en del klaer med motti. Så da måtte jeg og Lisa ut for og handle en liten koffert. Så hvis jeg ikke får plass til alt nå så blir jeg sint. :)
Espen ringte meg og, han lurte på om jeg kunne ta noen vakter på dolly for han, noe jeg selvsagt kunne. Så da er det rett tilbake i jobb når jeg kommer hjem, gleder meg! Har og begynt og se etter leilighet i sandnes/stavanger området. Må jo nesten flytte ut igjen nå som jeg har planer om og studere (må bare komme inn på skole forst) Er det noen som og leter etter leilghet og muligens trenger en buddy og dele leilighet med så er det bare og ringe eller legge igjen en kommentar! :)

Nå skal jeg hente Anais og vi skal i parken, nyte sola og kjope is. Jeg skal kose meg i sola de siste ukene, for hjemme regner jeg ikke med at det er store sommeren?

3 kommentarer

DollyBaliCecilie

26.05.2006 kl.19:35

Heihei!! Bonjour:PPrøvde å senna deg en mail, men d jekk isje..:/får an bare i retur..Du komme jo jem!! :) men d va litt tabbe å ta di i vaktene av Espen (eg og fekk 3 av an idag) for me ska jo t Bali! Du må jo verme!! Eg e seriøse, me et samen 17-18 nordmenn som komme t å ver dr nere på likt..isje alle så reise samen men hallo eg suns virkeli du sko vert me n tur tbage..Ellers, tenk positivt, snart e d juni..klem fra meg (elle koss e d? 3 klemma/nussa...)

Berit

26.05.2006 kl.19:45

Hei!! Ska æg sei noge sjukt?? Du vett may brit du snakke m på kvinneguiden?? Æg bur m hu i kristiansand!! :) Fannt plutsele ut at æg visste kem du va... for en liden verden!!

Lillian

27.05.2006 kl.13:22

hei hei...virke som du e den einaste så lese på bloggen min, men men, en plass må eg få ner tankane mine.. dumt at du ikke trives, eg vett veldig gått kossen du føle deg, å med erfaring e d best å bare reisa heim å ver med folk du kjenne.. så sette pris på deg. stå på den sista tiå di, opplev alt du kan.. d har våre snakk om at eg å mor, tante å ett søskenbarn kanskje ska på en liten ferie t nice i juni en gong, hadde du våre der då kunne me møts. sjøl om eg ikke har sett deg eller snakka med deg på lenge. klem

Skriv en ny kommentar

hits