ting og tang

I dag reiste mamma hjem igjen og selv om det bare er noen uker til jeg ser henne og alle andre igjen så var det litt trist. Jeg har hatt noen kjekke dager der jeg hadde en person som forsto meg å snakke med. Det var utrolig godt og få sagt alt til noen som kunne sette seg inn i situasjonen. Det og ha en person og gå ut og spise med på kveldene var og herlig. Anna var litt skuffet over at vi ikke var hjemme med henne, men jeg orket ikke det når jeg endelig kunne gå ut og gjore andre ting.
Det er greit og ha en mamma som både er verdens beste mamma og en god venn. Har på folelsen av at jeg har stått på repeat disse dagene og sagt det samme om og om igjen, men mamma har ikke sagt noe og heller bare lyttet og gidd meg råd. Det er jeg kjempeglad for! :)

I går spiste vi den vondeste maten mens mamma har vaert her nede, men det var og utrolig morsomt. Vi bestillte en tre retters meny ting, der jeg egentlig ikke visste hva noe var. Men jeg trodde at det måtte i det minste vaere noe jeg likte slik at jeg ble mett. Men neida, det var det ikke. Det eneste som var spisbart var kjottet! Siden jeg fortalte servitoren at jeg var veldig kresen og at det var derfor jeg ikke spiste opp tror jeg de syns synd på oss og de kom med en STOR tallerken med pom frites til oss. Gidd og gi oss det når vi er nesten mette, vi sleit ganske mye med og tvinge i oss pom frites og til slutt endte det opp med en mr.bean situasjon der noen pom frites ble gjemt under salaten, noen datt desverre på bakken og ganske mange fant turen ned i veska mi. Det var hysterisk morsomt og vi var mette og lattermilde når vi trippet hjemover. :) En koselig avslutning på besoket.

I dag har jeg folgt mamma til flyplassen og vaert maaaaange timer ute og gått, noe som resulterte i solbrent nese og skuldre. Jeg orker ikke vaere hjemme med familien mer en jeg må. Får så dårlig samvittighet når jeg snart skal reise.
Har funnet ut at den beste måten og "si" det på er og vise at jeg ikke har det så godt, rett og slett sutre litt mer, vaere kort i svarene og tilbringe masse tid alene. Kan bli kjipt, men skal nok holde ut det og.
Anna hadde forresten besok i dag av en tysk venninne og det ble snakk om meg og hvordan jeg trivdes. Jeg utnyttet situasjonen når hun spurte om hvor lenge jeg hadde tenkt og vaere og sa at hadde det vaert opp til meg så hadde jeg reist hjem i dag. Anna sperret opp oynene og ble litt bekymra tror jeg. Godt godt, da blir det kanskje ikke et så stort sjokk at jeg stikker hjem :p
De snakket og om at jeg burde laere fransk for og få venner og denne tysker dama tilba seg og laere meg fransk hvis jeg kunne laere henne engelsk, jeg smilte bare for de har tydeligvis ikke forstått hvordan det ligger an. Jeg driter egentlig i hele fransken, bare gi meg en venn. Og for og bli kjent med mennesker trenger du feks et fransk kurs med andre unge mennesker, ikke en tysk inntorka rosin dame som skal laere meg språket i sin egen stue. Arg... Jeg har gidd opp og forklare ting, bare nikker og smiler og håper tida går fort fort fort og at jeg snart er hjemme igjen. Jeg som trodde aupair på den franske riviera skulle bli som en drom! Så feil kan en ta... En ting har jeg laert og det er at jeg skal oppleve mest mulig for jeg får unger! :)

Hjem igjen til dritt vaer og en dårlig sommer, jaja... Får nyte sola de siste 3ukene!

2 kommentarer

mamma

25.05.2006 kl.20:14

hei, da var eg hjemme. Takk for kjekke dager! Synd det skulle bli sånn, men eg har kost meg m deg likevel. Det er neimen ikkje lett å ver deg, men du klare dette! Du har gjort ditt for familien, de kunne prøvd litt de og. Anna og jentene e SØTE, Khaled... tja arabisk mann. Bli godt å få deg hjem og! KLEM

Marri

25.05.2006 kl.21:53

Rått at du og e me i "me-som-stjele-mugs-på-starbucks"-klubben :D

Skriv en ny kommentar

hits