hjem igjen

Nå har mamma vaert på besok siden sondag og det er kjekt og ha mamma her. Ting er rimelig kjipt og jeg har det ikke så kjekt. Det er godt og ha mamma å snakke med, er litt lettere og ta avgjorelser da. Etter mye fram og tilbake den siste måneden har jeg vel mer eller mindre bestemt meg nå for å reise hjem i juni.
Har egenltig lovd familien å vaere her til i august, men slik som ting er så orker jeg ikke det. Jeg irriterer meg mer og mer på at ting ikke blir gjort. Jeg foler at jeg ikke får noe igjen for alt det jeg gjor.
For det forste så får jeg ikke betalt all verden for og passe ungene ca 8-9 timer hver dag, jeg henger opp klaer, rydder osv.. Bruker rett og slett hele uka på ungene, og siden jeg ikke kjenner folk i Nice så blir det som regel til at jeg bruker helgene mine sammen med ungene og, det kan bli litt for mye.

Helt fra dag 1 er jeg blitt lovd et fransk kurs, men nå over 2måneder etter har jeg ennå ikke sett noe til kurset. Jeg har gjentatte ganger sagt at jeg må ha et slikt kurs slik at jeg kan kommunisere med barna og gjennom et kurs ville jeg og blitt kjent med andre personer. For at jeg skal kunne trives som aupair er jeg nodt til og ha et sosialt liv utenom dagene, det har jeg ikke hatt.
Jeg har hatt flere kjedelige og triste dager enn kjekke dager. Den siste måneden foler jeg alt har vaert galt og jeg er blitt mer og mer lei, det skjer jo aldri noe av det som familien lover. Enten så er de utrolig ustrukturerte og glemsomme ellers så har de tatt det for god fisk at jeg blir sikkert uansett.

For og si det sånn, akkurat barnepassingen har vaert slik jeg forestillte meg den kom til og bli. Noen ganger kjedelige og trege dager, mens andre kjekke og mer underholdende. Så det er ikke pga barna jeg har bestemt meg for å reise hjem, men rett og slett fordi foreldrene ikke har hjulpet meg med og trives i fritiden. Til nå har kveldene mine bestått av jogging, henging på dataen eller å lese. Nice er en ganske utrygg by på kveldene så jeg har omtrent ikke fått lov til og gå utenfor dora. Det er tryggere nå med turister her, men det er litt sent og prove og ordne ting nå. Jeg er rett og slett lei av og vaere så mye alene på kveldene og i helgene at jeg har bestemt meg for og reise hjem.

Jeg hadde håpt at  det og  vaere i Frankrike så lenge skulle laere meg fransk og at jeg skulle sitte igjen med folelsen av at det var nyttig disse månedene i Frankrike, men akkurat nå kan jeg ikke komme på noe. Kanskje jeg kommer på noe genialt etter jeg har komt hjem? Så i juni er det hjem, jeg må bare finne ut hvordan jeg skal få sagt fra til foreldrene. Onsk meg lykke til! :)
28914-69
Mamma sammen med Anais og Lisa i Cannes

6 kommentarer

Marianne

24.05.2006 kl.21:28

Kjipt ting ikkje blei som du ville.. Prøv å kos deg den sista tidå då :D

henriette

24.05.2006 kl.21:36

Lykke til Mona!! Du gjer det rette, sjøl om det føles kjipt no! Kom tilbake til oss i stavanger :)

onkel Alf

25.05.2006 kl.01:08

:-) You did your best! I den store sammenhengen er det det som teller. Nye dager og nye muligheter kommer. Keep smiling and take care. p.s. hils "moder'n" ;-)

Laila

25.05.2006 kl.10:42

Så gøy at du komme hjem;) Alle savne dg og så, du gjørr d retta....

Berit

25.05.2006 kl.17:08

Lykke t! Ska prøve å få ordna dei bildene en dag, må bara varte ferdige m eksamen fysste.. :-)

Kine

25.05.2006 kl.20:03

Fant akuratt ut du hadde blogg=) Spennanes liv du har jammen! du e tøffe syns eg. Men må finna på noge når du komme hjem jenn, må få litt oppdatering i livet ditt=) kosa deg den sista tiå der nere!

Skriv en ny kommentar

hits