Irriterer meg

Okai, det skjer fortsatt veldig lite i Nice, kidsa er syke og jeg må vare inne med dem.Utrolig kjipt når det har vaert strålende sol og varmt hver dag denne uken.
I dag kommer mamma på besok, noe som jeg gleder meg kjempemasse til. Stakkar Anna gruer seg kjempemasse og har snudd omtrent hele huset på hodet for og vaske og rydde, prover og si at mamma er ikke farlig og at hun tåler og se at det bor noen i huset, men tror Anna er i sin egen lille verden i dag. hehe..

Har tenkt på en ting, gruer meg litt til og komme hjem og folk forventer at jeg skal vaere brun og fin etter så lang tid i Nice, men da kan jeg vel egentlig advare folk allerede (og det 3måneder for jeg kommer hjem)
Jeg har ikke ro i kroppen til og ligge i ro i mer en 10minutter. Fatter ikke hvordan jeg klarte ligge i sola fra 9 om morgenen og til 5 om ettermiddagen på Bali, det funker ikke i Nice. En av grunnene til det er vel muligens at jeg var sliten etter å ha komt hjem i 7 tiden på morgenen for så og gå omtrent rett på stranda igjen :p
Men uansett, her i Nice så prover jeg og gå ned på stranda, rigger meg til med håndklaer og har med vann,mat,musikk og boker til og kunne ligge der hele dagen. Men etter en halvtime er jeg drittlei og pakker sammen og går.. Jaja, jeg får ponske ut noe genialt så jeg kanskje klarer ligge der litt lenger neste gang.

I det siste har jeg begynt og irritere meg mer og mer på "familien" min her nede. Etter at barna ble syke er jeg blitt lei ungene og foreldrene. Ikke bra!
Khaled står aldri opp til normal tid, han ligge og sover til 12-1 om dagen og så vimser han seg på jobb og er ikke hjemme for i 12 tida om kvelden. Utrolig irriterende og se hvor lite han gjor for barna og kona si. (Jeg er dessuten overbevisst om at han beosker horehuset oppi gata et par ganger i uka og at det er derfor han er så sent hjemme hele tiden)
Anna er grei og kjempeflink med barna, huset og meg. Hun vil alltid snakke for og finne ut om jeg har det bra, kan bli litt plagsomt til tider, men jeg tar det med et smil. Det som irriterer meg med henne er at hun er så utrolig treg og glemmer ting hele tiden. Hun kan aldri vaere på et sted til rett klokkeslett og glemmer nokler både her og der. Grr...
Ungene er sote, men jeg har et slags hat forhold til Anais, noe som er gjensidig og slik har det vaert siden den forste uken. Mesteparten av tiden misliker vi hverandre, men har og dager der vi kan vaere venner. Merkelig og mislike en 4åring forresten. hehe..
Lisa er tvers gjennom sot, men hun griner og sutrer så fort hun ikke får viljen sin. Men vi er bestevenner for det om. Jeg er hennes lille venn og hun er min sjonnas :)
Dessuten kan ikke Anna og Khaled planlegge ting, de er aldri enige om ting, ta feks turen til Paris. Jeg har aldri vaert så usikker på ting i hele mitt liv? Jeg visste ikke hvor jeg skulle bo, hva jeg skulle gjore om dagene, når jeg skulle passe ungene osv.. Alt fikk jeg vite ca en time for jeg skulle mote dem. Gud så irriterende.
Og for og ta den siste tingen som irriterer mest, når de krangler kommer feks Khaled forst til meg og forklarer "problemet" for Anna kommer et kvarter etterpå med sin side av saken og begge skal ha min mening. Gud, hva sier du?

Kjenner det skal bli godt og få mamma ned og snakket litt med henne. Jeg må slutte og irritere meg og heller prove og se positivt på ting. Jeg må dessuten gjore et stoooort forsok på og få venner de neste ukene ellers så er jeg hjemme igjen i juni! :) Jeg kan ikke vaere vennelos lenger, trenger folk på min alder og snakke med og gjore ting med. Jeg som trodde det skulle bli lett og få venner her, er ikke som Bali nei.

28914-6828914-67 
Grunnen til at jeg holder ut i Nice :) Rart hvor stor forskjell en 2åring kan gjore. hehe..

4 kommentarer

Onkel Alf

21.05.2006 kl.16:36

Problemet i froskespiser-land er at de ikke vil snakke annet enn lokal dialekt, og da er det vanskelig for oss med bare engelsk og norsk å få kontakt. Du må hilse mamma. Bruk/utnytt ho allt du kan disse dagene. Her pissregner det og er guffent. Skal hilse fra Siri. ;-)

Marianne

21.05.2006 kl.16:39

Kosa deg masse me mor di på besøk :):)

Berit

22.05.2006 kl.16:28

Hei du! Såg at du hadde skreve på bloggen t Marianne om Røldalturen... Æg he masse bilde frå den turen:-) Kan godt sende øve noge viss du vil...?

Marianne

23.05.2006 kl.15:27

Å eg glemte å svara deg.. Eg vett seriøst ikkje kor den e. Det e eg som har an, men eg har leida itte an siden andre/tredje klasse, og den e ferdigredigert, men bortevekk. Hvis an har forsvunne på skolen finne eg an jo aldri igjen. E an her heima så dukke an gjerna opp en dag, men tru meg, eg har sett gjennom mange DVa!

Skriv en ny kommentar

hits