snaaaart

Snart nok en helg og snart jul! Skremmende at det i dag er en uke igjen og jeg mangler ca 11-12 presanger! HJELP!!!! Godt jeg ikke jobber på dagene så jeg kan tråle kvadrat fram og tilbake. Jeg kommer til å hate den plassen til slutt.

I helga har jeg bodd hjemme på Klepp. Meninga var at jeg bare skulle sove her på fredag, men siden jeg tilbrakte ca hele lørdagen på sofaen så orket jeg ikke reise hjem til Stavanger for å henge alene hjemme. Så jeg ble sittende på Klepp, se Norge slå Frankrike og jeg ble "overraskende" nok barnevakt. I 9 tida kom Lillian og holdt meg med selskap og vi såg en film!
I dag er planen å komme meg hjem til Stavanger! Snart... Må bare få i meg frokost og bli skikkelig våken! =)

På fredag reiser hele familien til Hallingdal. Skal bli en utrolig lang tur, fullstappet bil og hvis hardanger vidda er stengt blir jeg mildt sagt forbanna. Men det skal bli koselig å se Gommo igjen. Det er fantastisk kjedelig hos Gommo i lengden, muligens fordi det er 2,5 mil til butikker og sånn. Jepp, jeg skal feire jul midt oppi ingenting! Det er godt jeg bare skal være der noen dager! :)
Planen min er å kose meg i godstolene til Gommo hele julaften (minus en liten tur til kirka med tante og gommo), så er det forhåpentligvis akekonkurranse første juledag, hvis ingen andre vil være med får jeg ha min egen konkurranse. Da vinner jeg hvertfall.
Og andre juledag reiser jeg forhåpentligvis til Valdres for å besøke pappa og Anette en liten tur. Må bare finne ut hvordan jeg skal komme meg over fjellet. :)

Det kan bli en koselig jul.! =)

Én kommentar

marianne

27.12.2006 kl.00:37

din kommentarboks har vært tom lenge nå. akkurat som min. eg streike, trur eg. :> god jul!

Skriv en ny kommentar

hits