Drukningsuhell

I dag skulle jeg gjerne vaert hjemme og feiret 17 mai med familien. Det er forste gang på 19 år at jeg ikke er sammen med mamma på 17mai, merkelige greier. Til og med i fjor når jeg var russ motte jeg opp i bakrus for å se på barnetoget på Klepp stasjon!
Jeg hadde store planer om å ta på meg, Lisa og Anais kjoler/skjort og gå ned på promenaden for å kjope is og kose oss i sola. Men planene mine endret seg raskt da Anais våknet opp med rode prikker over hele kroppen. Fin dag å få vannkopper på, ikke sant? Så i stedet for is og brus ble det legebesok og han konstaterte at Anais må holde seg vekke fra andre barn i hele 7 dager! Ikke skole, ikke park besok, ingenting. Rett og slett bare vaere inne, og hun kan ikke vaere i sola de neste 3dagene. Herlig start på dagen.
Ekstra kjipt er det at mamma kommer på besok på sondag og jeg hadde ordnet det slik at jeg bare skulle ha Lisa de dagene, men nå må jeg ha begge ungene. Kjenner jeg er sint sint sint....
Heldigvis sa Khaled han kunne vaere hjemme på mandag så jeg i det minste får en hel dag sammen med mamma. Godt er der, hvis ikke hadde jeg blitt ennå mer sint og reist hjem i protest.

Og som om ikke det er nok så fant Anais ut at hun skulle vaske forskjellige ting i bassenget på terrassen og begynte å vaske leker og ufarlige ting. Greit tenkte jeg, hun har hvertfall noe å gjore. Men hun har tydeligvis sneket seg inn på rommet mitt for å hente ting der å vaske. Så mascaren, håborsten, to cder, blyanter, sokkene mine og MOBILEN er nå nyvaska.
Håper mobilen drukna fort og ikke kjente smerte. Nå har den et fargesprakende fyrverkeri på displayet og jeg tror den har tatt kvelden for godt. Masse bilder jeg gjerne skulle hatt og telefonnummer, men er ikke så mye å gjore med det nå dessverre.
17mai
For å si det mildt, det er ingen bra 17mai. Men jeg får kose meg med alle minnene fra i fjor der vi avsluttet den utrolig kjekke russefeiringen og Red Light D hadde sin siste tur som russebil i russetoget! =)

7 kommentarer

onkel Alf

17.05.2006 kl.16:01

Hei. Sender en liten 17.mai hilsen fra Color Festival. Er på tur til Oslo, inne kl.19. Så det blir ikke den store feiringa.De hadde "tog" ombord, med bunader og sløyfer. Synd er gråvær, ellers hadde det vært ok på toppdekk. ;-) fra Alf. p.s. Synd at mob.tlf ikke kan svømme....

Marianne

17.05.2006 kl.19:37

Kos fra ei sure te ei aen :)

mamma

17.05.2006 kl.19:48

du har ikke gått glipp av so mye i år.. de fleste skyndte seg hjem m en gang de hadde spist pølsene.. Kaldt og surt i dag. såg ikkje folketoget heller dette året!! Bare 1 is, den va te frokost. klem

Mona

17.05.2006 kl.20:40

Blir så glad når det er andre som og har hatt en kjip 17mai, hehe... :)

Lillian

17.05.2006 kl.23:49

dritkjip!

henriette

18.05.2006 kl.18:39

17 mai e oppskrytt!! ;)

Mona

18.05.2006 kl.20:50

Kommer ikke inn på abcblogg, men det ligger bilder på spacen nå :) Ha en fin kveld

Skriv en ny kommentar

hits