16 mai

I dag er det 16 mai, noe som i Norge vil si at de aller fleste ungdommene går rundt og gleder seg til og begynne å drikke (om de ikke allerede har begynt) Dagen er etter min mening veldig oppskrytt og hver gang jeg har gledet meg så har jeg blitt skuffet.
Forste 16 mai jeg husker der jeg ble skuffet var våren 2002. På denne tiden var jeg håplost forelsket i Anders. Jeg hadde vaert på vikingkamp og tivoli med Helene, Sissel, Ane og et par andre og så langt hadde kvelden vaert helt topp. Så fant vi ut at vi skulle drikke et par ol, noe som ble et par for mange og vi havnet i Gunnarsberget (klepp stasjon) der alle de mindreårige samler seg for å drikke i smug på 16 mai. Det krydde av folk og jeg var fornoyd, sjanglet litt fram og tilbake og snakket med folk. Og plutselig sto jeg rett ved siden av Anders og Linda Ase som ikke akkurat bare snakket, neida, de råklinte. Det var slutten på den kjekke kvelden. Off, jaja... Alle vet jo hvordan det gikk med meg og Ander så det loste seg, men det var ikke en kjekk 16mai.

I fjor skulle man jo tro at jeg hadde en koselig 16 mai siden jeg var russ og det var siste kvelden i russebuksa, men nei da.. Nok en gang klarte Anders odelegge kvelden min. Koste meg på pakkhuset sammen med Tonje, Camilla, Lillian, Lisbeth, Cecilie og Silje Helene da Anders kom inn sammen med Kristin (nye dama). Herlig kveld det og! hehe.. Uansett har komt over begge deler nå.
Merkelig at de to eneste 16 mai som jeg husker som singel har vaert utrolig kjipe og begge odelagt pga Anders. hehe...
Og denne 16 mai sitter jeg i Nice og kjeder meg. Så fortvil ikke Lillian hvis du kjeder deg, da er vi to! =)
28914-63
Drikk med måte folkens! :) Jeg bytter ut vodkaen i kveld med en treningsokt langs promenaden. Et sunt valg, noe av de få sunne tingene jeg gjor her nede! hehe...

Kameraet med bildene fra Paris ligger fortsatt i bilen og jeg glemmer stadig eller gidder ikke gå for å hente det, lover jeg skal skjerpe meg og få fortgang i tingene... Er bare litt lat etter en hel dag i sola sammen med kidsa. Vannkrig er slitsomt! :)


4 kommentarer

mamma

16.05.2006 kl.19:31

skjønner at mamma ikke har fulgt med jentene sine... neida, dere er engler!!! gjør ALDRI noe galt, bare andre som lurer dere..? ikke vær lei deg, vi går en KALD og VÅT 17 mai imøte, so kos deg i varmen du..ikke er du i bakrus i morgen heller! Se positivt på saken! Ha en fin 17 mai! Klem

Karina

17.05.2006 kl.11:16

Hvis d e ein trøst så satt eg inne på 16 mai for å lesa t eksamen.. Skikkelig kjekt. D samma gjør eg i dag, 17 mai. Så ska eg på jobb kl 2...You are not alone ;)

Lillian

17.05.2006 kl.12:53

16 mai va faktisk kjekt for ein gangs skyld.. men dagen i dag derimot suge.. te nå vertfall. regn og kaaaaldt. 8 grader liksom. har ingen finkler å ha på meg heller som e varme!! suuge!

Mona

17.05.2006 kl.13:42

Prov en 17mai der begge kidså har vannkopper og ikje kan ver ute på 7 dager og at mobilen drokna.. Herlige dag! Blir nok et deppeinnlegg i bloggen seinare kjenne eg!!!! Asj, eg vil hjem...

Skriv en ny kommentar

hits