litt lenger

Fått litt pepper for mitt forrige innlegg som var rimelig kort. Får vel prøve å rette på det med et litt lengre innlegg denne gangen!
Jeg har brukt dagene etter eksamen til å kooooose meg!
På tirsdag etter eksamen var vel overstått reiste jeg og Tonje til kvadrat der vi tilbrakte et par timer med masse shopping. Både julegaver og ting til oss selv. Jeg imponerte og Tonje med kjøttkaker til middag

Onsdagen vasket jeg badet, ryddet rommet til Tonje, vasket klær og gjorde andre husmor ting. Jeg er blitt rar etter å ha blitt sykemeldt å går hjemme alene, jeg lager mat og vasker heeeeelt frivillig!
Etter å ha vasket i fra meg reiste jeg til Sandnes der jeg møtte Linda og vi trente. Etter å ha trent hang jeg litt på dolly før jeg reiste hjem og koste meg foran tven med kakao! :)
Torsdagen startet med store planer om å trene, men av en eller annen merkelig grunn ble de lagt på is. Jeg tok i stedet en tur ned til sentrum, kjøpte vin, sko og litt andre unyttige småting. Vel hjemme ryddet jeg og laget mat sammen med Cecilie.
I 7 tiden fikk vi besøk av Camilla, Marie, Elin, Tine og ganske mange flere mennesker. Siden vi droppet eksamens festinga på tirsdag var det planen vår å feire på en torsdag heller! :)
Det kom mange folk i løpet av kvelden og vi var på det meste 17-18 stykker. Det var en morsom kveld, selv om det ble mange småkrangler, diskusjoner, latter, tårer, klemmer osv... Alt som hører med egentlig! Og jeg tror jeg har lært etter smellen hos Siri der jeg tøffet meg med tequila, nok en gang takket jeg nei! =)

Var i seng i 5 tiden i dag morges og var lys våken igjen halv 7. Begynner å kjenne akkurat det nå, blir ikke sen i kveld!

I løpet av natta har vi hatt litt overnattingsgjester og. Anders sovnet inne på do med låst dør og det var ikke akkurat lett å vekke han i dag morges. Søll og Karen hadde av en eller merkelig grunn sovnet i samme seng og jeg imponerte meg selv nok en gang med å lage frokost (egg&bacon) til alle sammen! :)

I 1 tida kom Kristin og sammen med Tonje reiste vi til kvadrat der vi spiste på mexicana og shoppet litt. Kjempekoselig. Så reiste vi til Sandnes der vi møtte Lillian og Camilla, vi var på dolly og spiste kake før vi bare vimset. Nå har jeg komt meg hjem til Klepp og har planer om å henge her resten av kvelden. =)

Det ble ikke noe kjekt innlegg, men i det minste litt lenger enn det forrige! =)
Snart juuuuul! =) Me like...

3 kommentarer

mamma

17.12.2006 kl.10:35

Flink jente. Mye kjekkere å lese dette ja.

Tonje

17.12.2006 kl.12:01

yes! eg elske når du rydde romme mitt!

Siri

20.12.2006 kl.00:55

eg har ikje tid t å lesa alt nå. MEN, eg fekk med meg at du droppa tequilaen. SKUFFA!

Skriv en ny kommentar

hits