Takk for meg!

De som har fulgt meg og bloggen min de siste årene har kanskje merket at jeg det siste året har hatt gjentatte pauser fra bloggingen. Jeg hadde aldri trodd da jeg opprettet bloggen høsten 2005, at den skulle vare så lenge som den har! Jeg som i utgangspunktet bare skulle oppdatere de hjemme om livet på solfylte Bali! Men så ble jeg hektet. Delte både sorger og gleder med kjente og ukjente. Etterhvert som årene har gått så har blogging blitt kjempepopulært og tatt helt av! Samtidig som bloggehysteriet har tatt oss har jeg gradvis gått lei! Har ikke noe bra svar på hvorfor, men jeg har ikke lenger det samme behovet for å vise alle bilder og skrive om alt jeg gjør. Mens de aller fleste bloggere der ute nå gjør seg klar for å oppsummere bloggåret 2011, setter jeg meg ned og vurderer å trykke på delete knappen.  For enten dere liker det eller ikke så er jeg ferdig å blogge. Jeg skal ikke skrive at jeg aldri kommer til å blogge igjen! Men hvis jeg kommer tilbake i blogg verdenen så blir det på en helt ny blogg, og en frisk ny start! 

Det desidert kjekkeste med å ha blogget alle disse årene er at jeg har mye kjekt å se tilbake på! Derfor er jeg ganske sikker på at den dagen jeg blir gravid så vil jeg opprette en ny blogg og skrive meg gjennom graviditeten! Tenkt hvor utrolig gøy å kunne se tilbake på etterhvert som barnet blir eldre! :) 

Mona 2005

Mona 2006

Mona 2007

Mona 2008

Mona 2009

Mona 2010


Mona 2011

Det høres kanskje litt rart ut, men jeg føler mange av blogg leserne er blitt mine venner. Og jeg vil selvsagt fortsette å lese deres blogger, og prøve å være flink å kommentere! Vet hvor kjekt det er med tilbakemeldinger på det en skriver! Det er nok muligens litt av grunnen til at jeg gir meg, man merker at den samme interessen ikke er der lenger! Jeg har både facebook og twitter, og det er veeeeeldig lov å legge meg til som både venn og "followe" meg! 
På facebook finner du meg nok ved å søke på Mona Rabben og på twitter er brukernavnet mitt: monarabb

  

Jeg finner det utrolig vanskelig å avslutte dette innlegget. Da er det på en måte ingen vei tilbake! Det er helt merkelig å tenke på at ukjente mennesker har hatt muligheten til å følge meg gjennom fyllekuler, kjærlighetssorg, forelskelser, samboerskap, uvennskap, utdanning, ferier, oppturer og nedturer! Nå skal dere ikke det lenger. Jeg skal slutte å utlevere meg selv offentlig. Er det et tegn på at jeg er blitt voksen og kjedelig? 

Nei, vet dere hva? Jeg skal ikke kjede dere gjennom et uendelig langt innlegg!

Takk for meg!  

9 kommentarer

Helene

29.12.2011 kl.21:59

Oh nooooooooooooooooo! Så kjedelig. Jeg liker å lese bloggen din :( Men jeg skjønner at du er lei etter så lang tid.... Men har deg no på facebook :)

Hønemor

30.12.2011 kl.12:43

Så synd at du skal slutte! Hadde gledet meg til å lese om interiøret i leiligheten ;-) Tror faktisk jeg legger deg til på fb, og så får du si fra hvis du starter ny blogg en gang! Ønsker dere et godt nyttår!! :-)

Katrine

30.12.2011 kl.12:54

Jeg skjønner deg veldig godt og har det egentlig litt sånn selv. Det er liksom ikke like morsomt lenger! Men allikevel er det greit å ha bloggen der, i tilfelle man får lyst til å skrive igjen :) Håper ikke det blir det siste vi hører fra deg!! :))

Luisa

30.12.2011 kl.20:12

Ååååå dumt! Men du har den jo det hvis du noen gang føler for å komme tilbake :)

MK

30.12.2011 kl.22:06

Søøøøøøta!! Mona har forandra seg og blitt ei voksen dame, det ser man på bildene også! Skjønner deg, du har lissom starta en ny fase i livet nå. Hjem og samboer. Jeg får håpe du blir gravid snart da for kommer til savne du vettu, selv om du er på face;)

Siv

05.01.2012 kl.20:08

Åj. Det kom egentlig litt uventa for denne jenta! Men jeg må si meg enig; det er fint å se tilbake på, og man bLIR kjent med dem som leser og de man leser hos! Du må ha lykke til med hvaenn du finner på :D Klem fra meg!

Renate

08.01.2012 kl.15:29

Awe så kjedelig, kommer til å savne bloggen din!

Du får kose deg videre i livet, også håper jeg vi får se mer av deg en eller annen gang!

Vigdis

08.01.2012 kl.21:17

Så trist! Men jeg forstår hva du mener, og du må ha masse lykke til videre :-) Jeg får holde øynene oppe for en ny Mona-blogg en gang i fremtiden!

cupcakes og champagne

10.01.2012 kl.10:10

Det har vært gøy å følge deg!

Skriv en ny kommentar

hits