Og da var jula over...

Jeg er tilbake i sivilasjonen etter fire dager i fjellheimen! Det er veldig koselig å være på besøk hos Gommo, ikke minst avslappende! Men for en jente som er glad i litt bråk og at ting skjer rundt seg så blir det fort litt kjedelig i Hallingdal. Men for all del, kroppen har godt av å slappe av. Noe jeg virkelig har gjort! 
Julaften bestod av mye tv-titting, en grei middag (jeg er ikke fan av julemat) og mange spennende pakker. Elsker å se at de jeg er glad i blir fornøyde med gavene jeg har kjøpt! Var veldig koselig å være så mange samlet på julaften igjen. Vi har jo de siste årene prøvd oss på både syden jul og hotell jul. Men jul hos Gommo er nok en av de beste alternativene på jul! Her får dere se litt bilder av min julefeiring! 
Nå i romjulen er jeg i full sving på jobben igjen, masse mennesker som skal hjem fra julefeiringen og har aaaaaaltfor mye gaver med seg! Vi har litt å henge fingrene i for å si det sånn!  

4 kommentarer

Tine

28.12.2011 kl.15:48

Såg ut så dokk har hatt det kjempe koselig! Synd du jobbe i romjulen då, hvis isje hadde det våre kjekt å sitt deg!:)

Siv

28.12.2011 kl.15:57

neinei, her skal romjula vare eeenda litt til! Men det er flott du har kost deg, også så fin familie! Jeg har også slappa av myyye i jula!!

Luisa

29.12.2011 kl.00:05

Ser ut som du har hatt det veldig koselig :) ingenting er som en ordentlig julefeiring, tror ikke hotelljul er noe for meg i alle fall. Kos de videre fram mot nyttår!

★MK★

04.01.2012 kl.16:20

Koselige minner Mona! Jeg må bare se på de gamle innleggene dine når jeg savner deg asså.. Bestemor ser veldig koselig ut=) Og endelig har jeg funnet noen som er enig i det med julematen - woooo-hooooo!!

Skriv en ny kommentar

hits