Hockeykamp, turens høydepunkt

Med en hockeygal kjæreste var det en selvfølge at New York turen måtte inneholde en NHL kamp. Så på søndag kveld dro vi til Maddison Square Garden for å se New York Rangers mot Florida Panthers. Jeg gledet meg, men var nok ikke halvparten så ekstatisk som kjæresten min! Det var nesten som å ta med en treåring til dyreparken for å se kaptein sabeltann! Han hoppet litt, sprellet litt, sang litt og småsprang! Festlig syn!

Før kampstart

Under kampen! Litt mange mennesker?!

Det var litt av en stemning i hallen! Jeg storkoste meg gjennom hele kampen og vil absolutt prøve å få med meg en hockeykamp neste gang jeg er i USA også! Anbefalles på det sterkeste.

4 kommentarer

LINDA H JOHNSEN

20.12.2011 kl.18:54

syykt mye folk!

Hanne Katrine

20.12.2011 kl.23:30

Det så gøy ut! Sykt mye folk, da :) Jeg har alltid hatt lyst å gå på basketballkamp i USA, syns det ser skikkelig gøy ut :) Og det er en sport jeg i det minste forstår, tror ikke jeg hadde klart å henge med på feks baseball eller amerikansk fotball. Skjønner jo ikke bæret av reglene der :P

Tine

21.12.2011 kl.00:51

Så kjekt!! Eg har våre i madison square garden og sitt basketkamp, men tippe det minst liga kjekt å se hockey!:)) Syyykt mangen folk de klare å pressa inn ihvertfall!

★MK★

22.12.2011 kl.09:42

Jeg tror dette kan være spennende for de fleste herfra, selv om man er fan eller ikke. Det er jo ikke sååå mye sånt her i landet da, så det er jo akkurat som å åpne en ny verden når man drar på slik. Og der borte blir det jo sikkert skikkelig stort og magisk!

Skriv en ny kommentar

hits