Wonderful New York!

Vel hjemme igjen etter fire fantastiske dager i New York! Sitter igjen med masse nye minner, inntrykk og ett slitent bankkort! På flyet hjem hadde jeg utrolig dårlig samvittighet over alle pengene jeg hadde brukt, men vel hjemme så viser det seg at USA er billigere enn man tror og saldoen på nettbanken var ikke avskrekkende! Hurra for det.

Man kan vel si at vi i siste liten gjorde noen små endringer på reiseruten, for tirsdag ettermiddag landet vi i Washington og ikke i New York som var den opprinnelige planen. Vi følte for å være litt luksusdyr og ville fly business class. Og siden New York flyet var fullt på business valgte vi å fly til Washington. Og det er ikke feil å kunne ligge strekk ut og sove på flyturen for å si det sånn!ps. Man får rykende ferske og varme kanelboller på business! Absolutt ikke feil.

Vel fremme i Washington leide vi en bil og satte kursen for New York. Med en kjæreste som hadde kost seg med X-antall øl på flyturen ble jeg valgt ut som sjåfør. Noe som passet meg perfekt, jeg elsker å kjøre i USA. I følge gps`en vår skulle turen ta ca fire timer, noe den IKKE gjorde! Vi fulgte ikke helt med når gps damen sa vi skulle svinge av og endte opp i den største rush trafikk køen dere kan tenke dere! Hurra for en times omvei! Litt av en start på turen!
Jeg hadde valgt at vi skulle levere leiebilen på LaGuardia flyplassen, som ligger nærmest New York City. Det jeg ikke visste var at vi kom kjørende fra New Jersey siden og måtte kjøre gjennom hele Manhattan for å komme til stedet vi skulle levere bilen! Kan trygt si vi begge satt med hjertet i halsen når vi kjørte gjennom en av verdens største byer! Men det var litt av en opplevelse kan man si! Og jeg kan nesten garantere at vi hadde den fineste utsikten til skylinen.

Hotellet vi bodde på trenger jeg ikke skrive navnet på en gang. Ikke noe å skryte av! Men billig, rene håndklær og sengeklær! Og siden vi kun var på rommet for å sove så fungerte det! En ekstra bonus ved hotellet var beliggenheten! 50 meter til høyre for hotellet lå Times Square! Perfekt!

Mer om New York turen vår i neste innlegg!

6 kommentarer

MK

15.12.2011 kl.09:30

Fantastisk! Mange innlegg i vente fremover håper jeg =D Shit hvordan klarte dere å sove der, må da ha vært sjukt bråkete? Og creeds til deg som klarer og tørr å kjøre der!!

Luisa

15.12.2011 kl.09:50

Oi hehe, hektisk start :) Men sikkert veldig spennende og!

Marit

15.12.2011 kl.14:45

ååh nå kjente jeg at jeg ble litt misunnelig! :)

Renate

15.12.2011 kl.21:58

Høres stressende ut, men fantastiskt ut på samme tid!

Katrine

17.12.2011 kl.18:54

Åhh så herlig det hørtes ut! Men jeg hadde aaaldri turt å kjøre bil der borte, så må si du er tøff!! :D

Ida

17.12.2011 kl.22:48

bodde dere på Radio City Apartments Hotel? Jeg var i NY med familien i begynnelsen av november i forbindelse meg NYC marathon, og vi bodde der :)

Skriv en ny kommentar

hits