Planning my trip to NY

Har brukt de siste dagene til å planlegge New York turen vår! Vi skal ikke være der i mer enn fire dager så føler vi må ha en oversikt over hva vi har aller mest lyst til å gjøre og se. Kan se for meg at det er lett å få for mye å gjøre! Har lest på diverse blogger og reiseforum og har begynt å få en slags kontroll på hva jeg ønsker å gjøre, hvilke butikker jeg vil innom og hvor vi bør spise. Det kribler i fingrene etter å dra på tur! Har jo faktisk ikke vært på ferie siden vi var på Bali i sommer, noe som er nødt til å være ny rekord når det gjelder meg. Jeg er jo ikke kjent for å være så lenge hjemme om gangen, men det har vært en ufattelig travel høst så jeg har faktisk ikke hatt mulighet til å dra noe sted!

Jeg har noen absolutte MÅ GJØRE ting mens jeg er i New York.

- Handle på Outlet (Det er så utrolig gøy)
- Vandre i Central Park (ekstra bonus hvis jeg får gå på skøyter der i tillegg)
- Handle på Forever21 og Nike
- Se Times Square @night
- Vandre gatelangs uten mål og mening
- Spise masse god mat
- Stå på toppen av Empire State Building (eventuelt Rockefeller Center, har hørt at utsikten er minst like bra, og at køen er mindre)
- Se Frihetsgudinnen fra båt

Tror dere jeg rekker dette på fire dager? Jeg har troen på at det skal gå bra! Også må jeg jo ikke glemme et av høydepunktene på turen. Vi har kjøpt billetter til en New York Rangers hockeykamp! Det ser jeg for meg blir kanongøy!
Har du vært i New York og har noen tips å komme med?

5 kommentarer

Luisa

27.11.2011 kl.22:10

Så fine planer, tror du skal få gjort litt av hvert! Så kan dere heller ta igjen tapt søvn på flyet hjem ;)

MK

28.11.2011 kl.10:20

Du må jo begynne å få litt erfaring med planlegging etter hvert, så jeg tror du får det til;) Hvem av dere har satt opp mest på denne lista da?:P

Tine

28.11.2011 kl.21:47

Kan eg få ver med i kofferten din?! Hørres jo magisk fantastisk ut:)

Eileen

29.11.2011 kl.10:46

Så spennende å reise til New York da! Jeg har aldri vært der, men har utrolig lyst til å dra. Virker som dere har planlagt de viktigste tingene :D Ta med kamera! Så kan du vise masse bilder når du kommer tilbake!!

jenlen

29.11.2011 kl.22:04

Har gjort det där & love it :) ska åka dit igen med sambo också i 4 dagar denna gång ska även gå på NHL match, när åker ni? Vi åker i mars..

Skriv en ny kommentar

hits