Kjærestejente

Har fått et par tilbakemeldinger fra folk rundt meg om hva som har skjedd med meg! Jeg som ALDRI skulle la noen gutt kjøpe seg inn i leiligheten, jeg skulle bo alene med en katt resten av livet (nesten i alle fall).
I fjor vinter var jeg skråsikker på at jeg ikke kom til å tillate at noen eventuell kjæreste skulle få kjøpe seg inn i leiligheten MIN! En eventuell kjæreste kunne til nøds få lov å flytte inn, men ikke pokker om han skulle få være med å eie noe som helst.

Så traff jeg Ronny! Det sa pang, virkelig pang! Jeg gikk fra å syns at gutten var en av de kjekke på stuer avdelingen til å bli seriøst avstandsforelsket. Jeg ble plutselig veldig hockey interessert og du kunne stadig se meg på Oilers kamper i ishallen. Alltid i følge med en ny venninne. Det ble mye fnising på hockeykampene og jeg tror at vi flere av gangene ikke en gang fikk med oss resultatet. Det var jo mye kjekkere å sladre om han kjekke jeg var forelsket i som stod bak oss.
I fra min første hockeykamp i januar gikk ting fort, veldig fort! Jeg har ikke noe stor behov for å fortelle alt i detalj her på bloggen, men det tok ikke mange ukene før vi begge var forelsket. Og i august da det begynte å nærme seg med leiligheten og siste frist for å eventuelt endre på noe tok jeg mot til meg og spurte min kjære om han kunne tenke seg å bo der med meg. Å bli gjeldsslave sammen med meg! Noe han til min store glede ville! 

 Så nå sitter jeg her, med en herlig følelse i kroppen! Jeg angrer ikke et sekund på at jeg åpnet opp for samboerlivet! Jeg regner med vi kommer til å krangle så vi smeller dørene etter oss, at det kommer til å komme noen tårer og at vi i perioder irriterer oss grønn over hverandre. Men slik er nå en gang livet. Alt er ikke flott og herlig hele tiden. Jeg er forberedt på tunge dager! Og for å være helt ærlig så tror jeg at vi kommer til å komme oss gjennom dem helt fint! For jeg har funnet gutten jeg vil dele resten av livet med! Han jeg faktisk vil ha hus, barn og stasjonsvogn med!

Hvem hadde trodd det for ett år siden? Da jeg og alle mine single venninner sprang halvkåte rundt etter alle de single kjekkasene i Stavanger by! På en måte savner jeg litt all galskapen vi dreiv på med. Men på samme tid så kunne jeg ikke tenkt meg å byttet det livet jeg har nå! Jeg trives aller best som en kjærestejente! 


11 hjerter, ett for hver måned jeg har vært hodestups forelsket i kjekkasen min! 

11 kommentarer

Eileen

29.11.2011 kl.22:37

Så koselig skrevet! Lykke til med samboerlivet :D Søte dere er!

SV: Ja, London er best!

Atle

29.11.2011 kl.22:38

Får legge igjen en liten kommentar slik jeg ikke havner innenfor stalker kategorien =) Ingen ting er kjekkere en å lese en at du trives Mona. Er festlig med bloggen din, får et skråblikk inn i en verden som er helt annerledes en min egen livsverden. To rake motsetninger, men begge fornøyde. En ting er sikkert livet kan leves på mange måter. Lykke til med alt.

Lillesmurf - Kari

30.11.2011 kl.11:48

Så koselig <3 Herlig innlegg <3

SV: Jeg også ;) Det er så koselig :D Det er så mange fine nisser. Må skaffe meg noen flere nisser selv :D

Siv

30.11.2011 kl.16:29

så søøøøtt, Mona! Jeg mente mye av det samme da jeg var mindre ;)

Luisa

30.11.2011 kl.16:33

Kjærlighet er best vettu :)

kjerstielise

30.11.2011 kl.16:50

Så søtt!! :D Jeg er også kjærestejente, altså :)

Tonje

30.11.2011 kl.19:26

Sååå søtt innlegg :-) og he he, du får delta neste søndag vettu.

Hønemor

30.11.2011 kl.19:29

Blir glad av å lese ;-) Det har sine fordeler og ulemper både med å være singel, og med å ha samboer. Men jeg vil si at fordelene med å ha noen utskinner ulempene klart :-)

Hjerterdam

30.11.2011 kl.23:30

For et herlig innlegg! Jeg er superfornøyd med å ha noen å kalle kjæresten min, jeg også! :D

Jorunn

03.12.2011 kl.00:06

Som den håpløse romantikeren jeg er smeltet jeg helt nå! Så herlig!

Og hva var det jeg sa da livet så mørkere ut. Jeg visste du kom til å bli lykkelig igjen! ;)

★MK★

04.12.2011 kl.09:00

Naaaaaw, så søtt skrevet Mona! Ja, herregud det har gått sykt fort da, men hvorfor ikke når det er riktig? =D Så godt å sovne og ikke minst våkne opp sammen med helten sin!

Skriv en ny kommentar

hits