Rolig morgen

Det er så herlig å ikke begynne på jobb før 13.00. Da kan man nyte freden og roen i leiligheten. I dag startet jeg dagen med å kikke gjennom diversen reklameblader. Greit å kikke litt på hva man har lyst på og trenger til leiligheten. Har ikke lyst å ta oss råd til alt med en gang, skal jo tross alt til New York om kort tid. 

Har så lyst til å pynte til jul, men får vel vente til helga før jeg starter med det. Julestjernen som skal henge i vinduet er i alle fall på plass og klar til å henges opp! Ellers så hadde vi jo litt besøk i helgen, noe som resulterte i innflyttingsgave! Det liker jeg. Liker det ekstra godt når personen(e) har vært innom å kikket på bloggen min og kjøpt noe jeg faktisk ønsket meg! Hurra! 


Fikk disse nydelige lysene og koppene av Stephanie og Audun! Jeg var i ekstase, Ronny kanskje ikke like glad! Men satser på at så fort kaffimaskinen er på plass så kommer han nok krypende for å låne koppene mine bittelitt? Eventuelt han kan kjøpe sine egne kopper! :p 

4 kommentarer

Anngell

23.11.2011 kl.15:04

Vil ha jul jeg og!!!

Siv

23.11.2011 kl.19:50

Også kan man jo sove noen minutter lengre, hihi! Juuuuuul, I'm looking forward to see it again!

Luisa

24.11.2011 kl.10:36

Jeg er også veldig giret på å pynte, men skal holde meg til søndagsmorgen :)

Tine

24.11.2011 kl.18:37

Så utrolig søde koppa!! Glede meg te å pynta te jul! Men ska venta te itte helgå! Men då e d nok! Eg har jo kjupt så møye nytt og vil jo setta det fram!!

Skriv en ny kommentar

hits