Tilbake igjen nå?

Nå er jeg utrolig spent på hvor mange blogg lesere jeg har igjen der ute?! Er over det villeste eksamenskjøret og har bare en muntlig eksamen igjen. Så planen er å sakte, men sikkert komme krypende fram i fra bloggpausen min. Helgen (som snart er over) har vært en befrielse, jeg har kost meg med venner og vært mer sosial enn jeg har vært på mange uker. På fredag var de herlige Sandnes jentene mine samlet hjemme hos Cecilie for taco og idol. En fantastisk kombinasjon som jeg har savnet. Nå mangler vi bare at kjære Lisbeth kommer hjem fra Australia og blir med oss! Savn! 

På fredag fikk jeg plutselig en del utslett i ansiktet, det klødde som bare pokker og var i grunn veldig vondt. Dessuten er det jo ikke særlig fint med utslett i ansiktet. Hurra for perfekt plassering! Lørdag startet med jobb og endte opp hos legevakten. Gøy med utslett som sprer seg. Fikk meg en medisin med rød trekant på som gjorde at resten av lørdagen i grunn ble tilbrakt på sofaen. Trøtt.com! Legen trodde det kunne være pga stress. Sånn kan det gå. Fikk koselig lunsj besøk av Cecilie og Tonje på sofaen. Og jammen var ikke min kjære samboer så snill at han laget spaghetti carbonara til meg og middagsbesøket vårt! En utrolig sosial og fin lørdag, sett fra sofakroken!

I dag har jeg fortsatt å tygge disse pillene mine, føler i grunn ikke det hjelper! Irriterende som fy. Men jeg får prøve å se positivt på det. Jeg har tilbrakt flere timer på sofaen og kost meg med serier og halvsovt. Blir jo evig trøtt av disse tablettene. Snart skal jeg være med en herlig gjeng på kino og vi skal se den siste Twilight filmen. Gleder meg som et lite barn! Har ventet lenge på denne filmen!

Men det får jammen være måte på langt innlegg når man først "kommer tilbake" i blogg verden! Lover det ikke skal gå så lenge før neste innlegg dukker opp!

Dere får nyte synet av et gammelt bilde siden det er helt uaktuelt å ta bilde av meg selv når jeg føler meg helt crap! ;)
 

10 kommentarer

Lillian

20.11.2011 kl.19:06

utslett? kati kom d ? du såg fine ut på fredag hvertfall :)

Lillesmurf - Kari

20.11.2011 kl.19:44

Så koselig at du er tilbake <3

SV: Thea har en flott blogg. Jeg digger den :D

Tine

20.11.2011 kl.20:25

Offa, isje kjekt med utslett i ansiktet nei:P Håpe det går øve snart! Eg va nettopp å såg på twilight filmen, elskte an! Glede meg masse te neste film allerede!

Katrine

20.11.2011 kl.22:43

Usjamei, det hørtes ikke bra ut! Jeg fikk utslett for første gang for to år siden tror jeg det var, og legen vet fortsatt ikke helt hvorfor jeg fikk det, men NOE må jeg jo være allergisk mot... Håper det går over snart! Og jeg leser fortsatt bloggen din, men jeg er selv ikke så ivrig på bloggfronten lenger, men det betyr ikke at jeg ikke leser blogger! :)

SV: Tusen takk! Det var ikke vanskelig å lage de muffinsene! :) lag vanlige muffins, så tar du vanlig melis på toppen og fester på minimarshmallows, så lager du ansikt av marsipan eller fondant. Jeg brukte marsipan! Og øyne kjøpte jeg på traktøren :) enkelt!

Luisa

21.11.2011 kl.14:17

Uff, utslett er så kjedelig, og så i ansiktet av alle plasser, stakkar! God bedring! Og du må prøve å kose deg og slappe av for å kompensere ;)

kjerstielise

21.11.2011 kl.19:53

Huff da, det hørtes ikke noe godt ut :( Men fortsett med pillene ja, ofte bruker de flere dager på å virke. God bedring.. :)

Elisabeth

21.11.2011 kl.20:38

Lykke til med den myntlige!:)

★MK★

21.11.2011 kl.23:02

Huff Mona, i full blomst du da? Det kunne nå bare gitt f... i å kommet nå da som alt det verste er over. "Trenger ikke noe stress utslett her nå nei, nå skal det jo bare være kos!" Men neida.. Hvordan er det å være samboer da? Godt å ta igjen det tapte med dine kjære sikkert, godt å ha det tilbake her også;)

Marita

24.11.2011 kl.00:38

Huff, skikkelig kjipt med sånt utslett da! Håper det er borte nå! :)

Åh, hva syns du om filmen da?? :D

Hønemor

24.11.2011 kl.18:13

Det er akkurat som når man går ut i ferie, og plutselig blir dausjuk..Man blir jo ikke syk når man har det travelt! kanskje det er samme greien med deg, siden eksamenene nærmer seg slutten nå ;-)

Skriv en ny kommentar

hits