Endelig på plass i ny leilighet

Følelsen jeg hadde i kroppen på mandag er ubeskrivelig! Det var noe for seg selv og endelig få nøklene til leiligheten! Endelig er vi på plass og jeg stortrives allerede! (krysser fingrene for at samboeren gjør det og) Det er selvsagt mye dill og ting som må ordnes før ting er hundre prosent, men vi gjør bittelitt hver dag også får det være godt nok! Jeg har nettopp fullført min andre eksamen denne uken, og har en igjen på fredag. Så det sier seg vel litt selv at jeg ikke har tid til å fikse alt på en gang. Men til å bare ha bodd her i to døgn så er jeg meget fornøyd med hvordan det ser ut så langt! Dere skal få en liten sniktitt! :)

Montering av kjøkkenstoler! Er meget fornøyd med stolene, de passet kjempegodt inn i leiligheten! 

Lysekronen er også på plass! Var litt av en jobb å montere alt på riktig plass. Men så ble det utrolig fint til slutt også! Tuuuusen takk til Mamma og Johnny for både stolene og lampen. Fineste innflytnings/julepresangen jeg har fått! 

Endelig resultat med stolene på plass. Vi skal nok kjøpe en stol til, men klarer oss med tre foreløpig! 

Sofakroken slik den ser ut i skrivende stund. Ting er egentlig bare plassert litt random rundt forbi, må nok bo her litt å føle oss fram hvor vi vil ha ting. Dessuten må jo også en del ting kjøpes inn! Så skal få tatt masse flere bilder når vi er fornøyd med resultatet. Men følte dere fortjente en liten sniktitt! 

Men nå må jeg nesten tilbake til eksamenslesingen! 


 

 

9 kommentarer

tooyoung2care

16.11.2011 kl.13:44

Så fint det var!

Tine

16.11.2011 kl.14:20

Gratulera så masse! Va skam fint!:) Glede meg te å se resten!

Renate

16.11.2011 kl.23:21

Spennende, ser veeeeldig lovende ut! Tror nok dere vil trives kjempegodt!

★MK★

17.11.2011 kl.08:34

Hurra Mona å Ronny =D Bra jobba! Var nok godt å sove der første natta og å lage seg middag i heimen tenker jeg. Syykt høyt under taket eller? (Ser på første bildet) Kom dere og lykke til med eksamen!

VigdisSveinsdottir.com

17.11.2011 kl.20:23

Gratulerer!! Det er helt sikker en herlig følelse... Vi flytter inn i vår nye leilighet like før jul, gleder meg sånn til det!

Marita

19.11.2011 kl.21:32

Ja, endelig! :D Kan søren meg huske da du begynte å prate om dette prosjektet, og det er jo en god stund siden nå. GRATULERER SÅ MYE, begge to :D Ser jo kjempebra ut allerede!

Jeg flytta inn i min leilighet for 1 mnd siden, og det står fortsatt på hodet her :P Ikke så lett å pakke ut med en liten jente og eksamener som står for døren. Lykke til med eksamensresultatene :D

Siv

21.11.2011 kl.19:49

w.o.w. Så utrolig nydelig dere har det, Mona!!

Hjerterdam

21.11.2011 kl.22:07

Ooo, ser nice ut!! Gleder meg til å se mer!

Jorunn

03.12.2011 kl.00:05

Så bra det er blitt.. Gratulerer såååå mye!

Skriv en ny kommentar

hits