Jeg lever

nesten.... 
Det er mindre enn en uke til første eksamens innlevering. Jeg er langt fra ferdig med oppgave skrivingen og kjenner angsten nærmer seg sakte, men sikkert. Neste uke er det hele 3 eksamener som står for tur. Kan tro jeg gleder meg. Som om ikke det var nok så får vi nøklene til leiligheten på mandags morgen, noe som kanskje sier at konsentrasjonen til å lese på eksamen ikke er helt på plass! Djiiiis... Er en viss fare for at det muligens kanskje blir konte eksamen på meg dette året. Hater det, men noen ganger kan man rett og slett ikke klare alt! Men jeg har en oppgave å skrive, skulle bare inn å si hei! Forstår at jeg er litt savnet i blogg verden av enkelte herlige sjeler der ute! Jeg kommer tilbake ganske snart! Jeg lover! :)
I mens så kan dere jo lese Siv sitt interesseportrett som jeg har skrevet om Crossfit! Skjer mye spennende på Crossfit fronten for min egen del framover! Skal informere dere etter alle eksamenene!!
http://motionocean-siv.blogspot.com/2011/11/interesseportrett-18.html Beklager så mye for at jeg hverken oppdaterer min egen blogg eller deres blogger med kommentarer! Jeg er inne å snikleser mellom slagene og kommer sterkt tilbake! 

4 kommentarer

Siv

09.11.2011 kl.16:12

lyyykke til med skrivinga altså!! stress, blergh!! Ps. takk for at du ble med! Jeg synes det ble bra, tommel opp! :D

Tine

09.11.2011 kl.17:55

Masse lykke te på eksamen! Går sikkert kjempe bra! Og gjør det ikke, så e d jo sje så ille å konta då! Du holde jo på å flytta jo! Leste siv sitt interesseportrett, kjekt!:)

Hjerterdam

09.11.2011 kl.18:25

Oi, mye på en gang! Skjønner godt at du har viktigere fokus en blogg! Lykke til med alt! :)

★MK★

09.11.2011 kl.22:29

Mona lever! :D Ønsker deg lykke til med uka som kommer. Stå på! Heia, heia;)

Skriv en ny kommentar

hits