So little time, so much to do...

Jeg er midt i en hektisk periode og da er bloggen blitt nedprioritert kraftig. For første gang på lenge har jeg obligatorisk skole to dager i uka, noe som fører til at det å jobbe fulltid blir litt av et prosjekt. I tillegg har jeg selvsagt skole de andre dagene i uken også, som jeg aller helst bør få med meg.

For å ikke snakke om alt ekstra arbeidet med leiligheten. Da min kjære kjøpte seg sent inn i leilighets prosessen så har det blitt en del ekstra møter, papirer som skal signeres og en del endringer. Noe som tar tid, men det er absolutt verdt det. Gleder meg utrolig masse til den dagen jeg og min kjære overtar nøkkelen for godt og kan sove vår første natt i leiligheten!
På onsdag klokken 14.00 får vi låne nøklene og begynne å male og legge gulv. Det gleder jeg meg masse til, endelig få se hvordan den ser ut med vegger og få en følelse av hvor fin den egentlig kommer til å bli.
Har konstant dårlig samvittighet for at jeg ikke får den tiden jeg ønsker til venner og trening, men slik er det vel i perioder. Merker utrolig godt at alle i vennegjengen er blitt voksne, med samboer og barn på vei. Man må opp med kalenderen og planlegge flere uker fram i tid for å faktisk få til noe morsomt sammen med!

Men så fort jeg føler at jeg har kontroll på hverdagen min igjen så er jeg nok tilbake for fullt med bloggingen! Og jeg tviler på at jeg klarer la være å poste bilder av leiligheten da vi begynner på onsdag. Så dere skal få følge med i den prosessen! Det er liksom grenser for hvor morsomt det er å lese om skole og jobb, som preger hverdagen min for tiden!

5 kommentarer

Inger Lisbeth

12.09.2011 kl.18:50

spennende.. lykke til :-)

★MK★

12.09.2011 kl.21:16

Mona savnes! Bare du trives om dagene så er alt bra=) Synes det er morsomt å tenke på at du faktisk plutselig får deg samboer jeg da, det var vel ikke akkurat da leilighetplanleggina starta. Hurra for kjærligheten og ha en super kveld gode jente!

Katrine

13.09.2011 kl.11:11

Har aldri helt skjønt hvordan du har fått alt til å gå opp i opp jeg da hehe. Men jeg syns du er flink! Du får fokusere på det viktigste :) gleder meg uansett veldig til å se bilder ifra leiligheten når den tar form!

Siv

14.09.2011 kl.09:14

Jeg gleder meg til leilighets-bilder! Har så lyst å gjøre noe hos meg selv, men venter litt på at inspirasjonen skal komme..

Janne-Kristin

14.09.2011 kl.23:12

Jeg skjønner godt at du har det travelt for tiden! :) En ny leilighet skal jo nytes og brukes tid på, vi er her uansett! :) Gleder meg til å se bilder, både før og etter ;)

Skriv en ny kommentar

hits