Saturday madness

Etter flere uker med iherdig planlegging og organisering var det på lørdag klart for SAS fest, sponset av Widerøe. Jeg og de andre i festkomitèen har brukt flerfoldige timer på å få dette i stand så det var herlig å se at ting gikk så bra som det gjorde! Er ikke bare bare å få 80 personer fornøyde, når det er så mange personligheter og aldre som skal være med å sosialisere. Men etter å fått tilbakemeldinger fra både store og små så virker det som de aller fleste hadde det gøy. Første ordentlig arbeidsdag i dag var naturlig nok preget av en del fest sladder og morsomme historier. Og utifra facebook kan det se ut som flere har blitt kjent med hverandre! (vi er to ulike avdelinger som var samlet) Håper virkelig denne festen var med på å bidra til et mer positivt samhold og arbeidsmiljø! 

Jeg koste meg store deler av kvelden, men deler av kvelden var selvsagt preget av at jeg hadde et slags ansvar for hele greia. Så jeg var nok ikke på samme nivå som mange av mine kolleger, følte meg skremmende edru da vi ble hentet i 03.00 tiden! Kanskje like greit siden det var svigermor som lekte taxi! 
Men alt i alt så var det en fantastisk kveld! Morsomt å kikke på bilder og se hvor glade folk ser ut! Håper virkelig vi får til flere slike fester! Men da skal jeg bare være gjest! 

7 kommentarer

★MK★

05.09.2011 kl.16:45

Bra jobba Mona. Sånne kvelder er så kjekke å se tilbake på!! Morsomt å møtes utenfor de vanlige rammene sikkert og at flere fikk muligheten til å bli bedre kjent=) Hva foregår oppå scenen der da? Underholdning?=) Og det armbåndet du har på er bare superfint!!

Tine

05.09.2011 kl.16:53

Så flinke dåkk har våre som har ordna en sånn fest!! Såg kjekt ut, sjøl om eg skjønne at du vil ver gjest neste gong:P

Siv

05.09.2011 kl.18:35

Det er en egen opplevelse å stelle i stand noe sånt!! Flott at det gikk bra! I LIKEY :D

Hjerterdam

05.09.2011 kl.20:16

Så gøy at alt gikk i boks! Neste gang fortjener du å være gjest, ja! :)

Lillesmurf - Kari

05.09.2011 kl.20:43

Fine bilder :) Ser ut til å ha vært vellykket :D

SV. Du bør se den igjen. Jeg likte den veldig godt :D

Janne-Kristin

05.09.2011 kl.22:09

Det så jo veldig vellykket ut da! Så flink du har vært! Kjenner meg igjen i den ansvarsfølelsen, når vi arrangerer fest i vennegjengen er jeg som oftest en av planleggerne, og det er litt slitsomt, hehe ;)

Men neste gang er du bare gjest! :D

SV: Herremin, klokken 3??!! Men igjen, så må jo folk få morgenkaffen sin på flyplassen ;)

Katrine Dahl

06.09.2011 kl.15:43

Jeg vet hvor stressende det kan være å ordne slikt!! Men det så jo knallbra ut og ser at det var mange på dansegulvet :D tipper på at alle koste seg! og du så smashing ut!

SV: Tusen takk :D det er godt å høre at det bare blir bedre og bedre!

Skriv en ny kommentar

hits