La oss springe halvmaraton, dere!

I vår, etter å ha brukt X antall timer på å sitte i ro og lese til eksamen kom jeg på en idè som jeg nå helt sikkert kommer til å angre bittert på. Hvorfor ikke løpe halvmaraton i august, folkens? Akkurat der og da var jo august langt fram i fremtiden og jeg så ingen problemer med å trene seg opp til det. Nå i dag derimot, når jeg sitter her klokken 08.00 en lørdagsmorgen og spiser frokost virker ikke ideèn like god. I dag er nemlig dagen for Stavanger Halvmaraton. Jeg har fortrengt hele greia i sommer og kan telle på en hånd hvor mange joggeturer jeg har vært på. Og ingen av de har vært over 10km. Med andre ord, 21km i pøsende regn i dag kan bli grusomt. 
Hadde det ikke vært for Jane, som jeg skal springe med ville jeg nok aldri vurdert å møte opp engang. Men jeg er ikke kjent for å bryte avtaler så jeg stiller  på startstrekene også får vi se hvor langt jeg kommer! Forhåpentligvis er jeg sta nok og kommer meg helt i mål. Men jeg har ikke planer om å prøve å slå noen beste tid, for å si det sånn. Her får det gå i skilpadde tempo! Wish me luck, folkens!


 

3 kommentarer

keerthycca

27.08.2011 kl.10:18

fin blogg.

håper på en kommentar tilbake.

MK

27.08.2011 kl.11:38

Det viktigste er å fullføre å nå nye mål;) Tenker du er sliten, men veldig stolt etterpå! Du prøver og da greier du mer enn hva du ville om du ikke møtte opp=) Masse lykke til!

Katrine Dahl

27.08.2011 kl.21:42

Oh damn! 21 km? Det måtte jeg ha trent meg opp til i hvertfall et halv år tror jeg :P haha. Håper det gikk fint og du har guts som tør å stille opp!! :D

Skriv en ny kommentar

hits