malemester mona

Siden jeg faktisk har fått vindu i leiligheten min... 

....bestemte jeg meg for å feire litt med å begynne å pusse opp møblene jeg skal ha med meg inn i leiligheten når innflytningen finner sted. Når det blir er derimot uvisst. Duste Jadarhus som bare tuller. 


Grunning og hvitmaling er på plass. Det samme er gamle eksamens notater som blir brukt til å dekke gulvet. Jeg stod nemlig på religions eksamen. Så hva passet vel bedre enn å bruke notatene til å søle på?! 
Jeg er tidenes kløne når det kommer til å male, derfor er det best med minst mulig klær på når man maler...

Må ærlig innrømme at jeg startet å male i bare undertøyet, men siden alle vinduer og dører stod oppe så ble det etterhvert litt kaldt. 

Nå har jeg malt i flere timer og er sålangt veldig fornøyd med innsatsen. Regner med hele helgen går med til å male bordet og benken (som har altfor mange skuffer) 


6 kommentarer

Emilie

05.05.2011 kl.21:53

flink! ;-)

Tine

06.05.2011 kl.00:40

Hehe så kjekt!! Bler utrolig kult å se koss du får d når du endelig får flytta:)

Lillesmurf - Kari

06.05.2011 kl.07:59

SV: :) Det er veldig viktig. Lipliner kan bli veldig fint så lenge man velger en farge som passer leppefargen og ikke leppestiften eller lipglossen. Den jeg har valgt heter nude.

Siv

06.05.2011 kl.10:14

Se det ja! Vinduer er et stort fremskritt! Lykke til videre med malingen.. :-) Er selv ferdig med malingen av barnerommet, og glad for det! Har ikke tålmodighet til pirkearbeid :-D

★MK★

07.05.2011 kl.19:47

Maling er jo så morsomt, tror det var en mening med at jeg fikk navnet mitt i India jeg asså, mer enn det orginale meninga seff;) Likte at du følte deg så fri at du bare kunne starte sånn som du var. Frihet er alt når man skal arbeide og være litt kreativ (selv om bordmaling er egentlig ganske basic da, hehe) Satser på at det blir bra jeg!

Renate

08.05.2011 kl.16:42

Så flink du er ^^ Blir nok bra når du omsider kan flytte inn!

Skriv en ny kommentar

hits