Next trip goes to London


Jeg er i gang med lesing til nok en eksamen. Den siste eksamenen i denne omgang, før den siste som vi ikke skal ha før i slutten av juni. Litt digg å starte med et nytt fag i slutten av april og bare konsentrere seg om det fram til sommeren. 
Så mens andre studenter stresser med skippertak lesing i mai, skal jeg ta med meg en sykt digg gutt på tur.
Og hva passer vel bedre enn en helg i London? Hotell er bestilt og flybillettene er jo aldri noe problem når man jobber i SAS. De kan fikses når som helst, hvor som helst. Jeg gleder meg utrolig masse. 
Reisefølget mitt har aldri vært i London så det skal bli gøy å dra han med rundt. Jeg er ikke akkurat lokalkjent, men etter tre-fire ganger i byen så begynner jeg å få litt kontroll på hva en bør gjøre og hva en bør unngå. Lommeboken sier nei til massiv shopping så jeg får leke turist og shoppe bare bittelitt. Noe jeg i grunn gleder meg litt til. Krysser fingrene for at London byr på sol og varmt vær, er jo tross alt midten av mai vi reiser. En liten måned til ennå. Men det er lov å glede seg litt allerede nå?! 
Noen bilder fra sist jeg var i London med bestejentene mine! Satser på en minst like fin tur denne gangen!  

7 kommentarer

Marit

18.04.2011 kl.16:26

ååh, heldig :D Må kose deg masse :D

Lillesmurf - Kari

18.04.2011 kl.19:26

Heldiggris :) Elsker London <3

SV: Ja det gjør man, helt klart og heldigvis for det :) Hvis ikke hadde man nok fort endt opp som deltaker i Luksusfellen.. :)

Janne-Kristin

18.04.2011 kl.19:58

Åh, så kjekt da! Det er jo ikke lenge siden forrige tur du hadde, du er så bereist! ;) Det blir nok kjempekjekt! Og hvem er så denne mystiske gutten? :P

Jeg synes det er flott at emnene blir delt opp på den måten. Vi har også det slik dette semesteret, og det er så mye bedre å bare konsentrere seg om ett emne om gangen :)

Katrine

18.04.2011 kl.22:27

Åhhhh misunnelig!! Prøvde å dra med meg mamma til London, som en bursdagsgave til henne (uten å fortelle henne det) men neida, hun er ikke såå glad i London...it sucks! Spesielt siden jeg ELSKER London. Nei, neste gang får du ta med deg meg! haha. Heldig gutt som får være med ;) er det den nye kjæresten kanskje? :-) hehe

★MK★

18.04.2011 kl.22:27

ååå ååå jeg og vil bli med Mona! Din homofile bestis som blir med vel?=)

Benti

19.04.2011 kl.18:36

Elsker London, har så lyst å dra med kjæresten dit om ikke så alt for lenge, meeeen da må jeg shoppe, så vi får vente litt til :D blir da koselig å reise!

Tine

20.04.2011 kl.19:42

London! Sjalu!! Hørres drit kjekt ud!!:) Greit å konna reisa når ingen andre har ferie åg:)

Skriv en ny kommentar

hits