Mye på timeplanen

Det er travelt å komme hjem til hverdagens mas og kjas. Jeg var tilbake på jobb bare timer etter flyet mitt landet. Første forelesning på skolen var i går. Og treningen var og noe jeg bare måtte hoppe rett i. Jeg trives med å ha det travelt, det er vel ingen hemmelighet. Men det at eksamen nærmer seg er faktisk ikke greit. Jeg har en RLE oppgave som jeg lovde meg selv skulle være ferdig før jeg drog på ferie som jeg ikke har fått fullført ennå og jeg har to eksamener om ganske nøyaktig en måned. Det stresser meg. Men tror du jeg setter meg ned for å lese og skrive for det om?
Neida, jeg ignorerer hele greia. Kikker på alle slags idiotiske tv serier, har heldigvis ikke fått med meg Paradise Hotel ennå. Gud forby at jeg begynner å kikke på det i år. Jeg avtaler lunsjer, middager, venninnekvelder og reiser. Jeg finner tjue nye blogger å lese. Jeg stirrer i taket. Jeg ser på nyheten OG sporten. Med andre ord, jeg gjør alt annet en det jeg virkelig burde! Men slik er det vel når eksamen nærmer seg. Samme greia hvert eneste år. Merkelig nok så går det bra hver gang også. 

Men nå har jeg faktisk tenkt å finne sengen. I morgen starter Sectionals på Crossfit Centrum og selv om jeg ikke liker å innrømme det så gleder jeg meg litt. Håper bare ikke øvelsene i den første WOD`en er så vanskelige at jeg ryker ut første runden. Ane og jeg terpet litt teknikk på trening i dag. Pull ups`ene våre ble iallefall ikke dårligere etter denne økten. Også double unders var noe vi fikk til begge i dag. Veldig gøy når man får til noe man har slitt med over lengre tid. Nå skal jeg øve øve øve ennå mer!
Det er nok en god stund til vi klarer så mange som 200stykker på rad. Men jeg var veldig fornøyd med mine elleve repetisjoner! Hehe...

Lover at jeg skal bli flinkere til å ta med kamera på trening og faktisk vise at jeg selv gjør alt dette her. Vi snakket om det senest i dag at vi må begynne å filme små snutter og ta bilder.

9 kommentarer

Tine

15.03.2011 kl.23:33

Ja ta m kamera, eg må jo få se deg gjør alt dette fantastiske greiene:) har ennå isje fatta heilt ke du gjør alltid:) hjelpe m litt filma då ja:)

Marit

16.03.2011 kl.14:36

hehe, skjønenr det er travelt, men litt digg at det er travelt også da?:D

A.

16.03.2011 kl.17:25

Svar: Tack så mycket, du är snygg du också. :D

Jorunn

16.03.2011 kl.20:10

Haha... Tro meg, er like greit å begynne å følge med i paradise før du må se x-antall episoder på en kveld.. ;)

Du kommer helt sikkert til å klare deg kjempe bra ;)

Benti

16.03.2011 kl.20:34

Gleder meg til å se flere videoer da :D Elsker å følge med på trening!

Marita Jakobsen

16.03.2011 kl.21:04

Så deilig å ha mye å gjøre! Hvile kan man gjøre på gamlehjemmet ;)

Kjenner meg igjen i det å gjøre alt annet enn man skal ;) Og så utrolig flink du er med treningen, virkelig! Blir spennende å høre hvordan det går :)

Else

17.03.2011 kl.00:42

HERLIG AT DU OGSÅ ER MED! Hvordan gikk det med deg i dag??:) Sykt arti økt synes jeg. Døde, men dog.

Ida Talette

17.03.2011 kl.09:06

CRAZY! Det ser sjukt slitsomt ut!!! Jaaa, ta med kamera på trening, det er gøy å se videoer!!!

Katrine

18.03.2011 kl.00:13

Stilig! Imponerende mann :D

Skriv en ny kommentar

hits