Julen min så langt

Jeg er virkelig glad for at jeg klarte opparbeide meg en slags julefølelse før julaften. For det har ikke vært rom for så mye julekos de siste dagene. Julaften morgen fikk jeg heldigvis tilbringe i sofaen hjemme hos mamma, men ettermiddagen ble tilbrakt på jobb. 14.00-19.00 er ikke akkurat en vakt man jubler hurra for. At Lufthansa i tillegg var forsinket hele 3 timer gjorde at jeg var illsint. Men det er bare jul en gang i året og ikke pokker om jeg skulle gå glipp av ribbemiddagen sammen med familien, så jeg pakket sammen og gikk hjem klokken 19.00. Får helt vondt i magen av å tenke på de som måtte være på jobb til flyet gikk. Men det var strengt talt ikke vits at vi satt 5 stykker å kikket i veggen. Flaks for meg at jeg hadde den vakten som sluttet tidligst!

Selve julemiddagen og gaveåpningen var kjempekoselig. Det blir en helt spesiel julefølelse når man har en 2,5åring i hus. Den gleden og iveren et barn har skal man lete lenge etter. Thomas og Aleksander hjalp hverandre med å åpne pakker og dele ut gaver. Jeg fikk virkelig merke at jeg har blitt "stor", tror antall pakker adressert til Mona kunne telles på en hånd. Så hvis dere er veldig interessert i å se bilder av de hjemmestrikkete ullsokkene, undertøyet og boka jeg fikk så skal jeg nok klare å få presset alt inn på et bilde til dere. Hoho...

Resten av romjulen har og kommer til å bestå av mye jobbing. Ikke mye fyll og fanteri på meg denne julen. Men jeg satser på at jeg kommer sterkt tilbake på nyttår. Gleder meg som et lite barn til å reise til København på fredag sammen med de fire søte jentene mine. Og jeg gleder meg minst like mye til selve frokosten dagen derpå som selve turen. Hvor digg er det ikke med hotellfrokost når man er fyllesyk?

7 kommentarer

Andrea - Min side av saken

26.12.2010 kl.14:22

så kosliiiiig!:D

kos deg i København! :)

Benti

26.12.2010 kl.14:56

Ser ut som dere koste dere ja :) Jobbing er greit når lønna kommer ja!

Marita Jakobsen

26.12.2010 kl.16:08

Kjipt å måtte jobbe så sent på julaften da =/ Men godt du kom deg hjem til middag, da :)

Håper du får en fin romjul :D

Maria Helene

26.12.2010 kl.21:02

Åh, skulle så gjerne ønske at vi hadde småbarn tilstede på juleaften - kan tenke meg at det hjelper mye på julefølelsen. Jeg får vel begynne å mase på brødrene mine :p

Katrine Dahl

26.12.2010 kl.21:23

Åh måtte du jobbe så sent på julaften?? Not fun! Heldigvis kom du deg hjem til julemiddagen :-) så utrolig koslig ut!

Ahh københavn på fredag ja :D så digg! Og hotellfrokost er bare best!

★MK★

27.12.2010 kl.15:36

Huff Mona nå er det mange innlegg jeg ikke har fått med meg her! Dårlig samvittghet her jeg sitter vettu. jeg og vil ha en liten tass å feire jul med, men ser ikke ut som jeg blir tante eller noe med det første.. Du får tjene masse penger så du kan ta igjen all fylla etter jul da vettu;) Håper at det ikke blir bare mas med jobb da!

TONJE

27.12.2010 kl.16:48

Bra du rakk julemiddagen iallefall :-)

Skriv en ny kommentar

hits