Mitt 2010 (del 3)

Juli

Shoppingtur
Dagstur til Aberdeen for å shoppe var en realitet. Jeg drog med meg sommerflørten som posebærer og shoppet som en gal. Det ble mye fint dill.


Birthday girl
Det er viktig med en ordentlig bursdagsfeiring. Dette året falt bursdagen min på en lørdag, noe som passet perfekt. Det at det i tillegg ble arrangert EM i BMX på Sandnes gjorde det ennå bedre. Det ble en lang, fuktig og fantastisk dag hvor alle mine kjæreste var samlet. 

Summer in Copenhagen
Siden sommerværet ikke var noe å skryte av her hjemme, bestemte jeg og Marie oss for å ta en tur til København. Vi fikk som en ekstra bonus besøk av Frafjord. Et herlig avbrekk fra en vanlig hverdag.


Birthday boy
En av mine aller beste kompiser har bursdag nøyaktig en uke etter meg. Så da ble det to herlige helger med bursdagsfeiring. Det ble nok champagne i bursdagen til Erik for å si det sånn.


Ny treningsform
I juli var første gangen jeg prøvde ut Crossfit. Og jeg ble hekta med en gang. Har du mulighet til det, så kom deg på trening og prøv det ut! 

August

Tidenes ferietur
Å skulle fortelle dere alt som skjedde på meg og Ane sin tur til Singapore og Bali ville tatt alt for mye plass. Flyturen både opp og ned ble en opplevelse i seg selv med nødlanding i India, en pitstop i Bangkok og et ordentlig vondt sete. Men selvsagt var alt verdt det! Bali er og blir fantastisk! Party crib`en Syreveien ble inviet
Da to av mine nærmeste venner plutselig flyttet sammen ble det liv. Siden august har jeg mer eller mindre vært fast inventar i Syreveien. Ingenting er som vorspiel i Syreveien og ingenting slår en bakrus søndag der. 


Ny tatovering
På Bali ble det igjen tid for ny tatovering. Men jeg rakk ikke å vise dere den før lenge etter jeg var trygt hjemme igjen. Denne gangen bygget jeg på den gamle og fylte den med farger! Meget fornøyd! September


Kollektivet
Siden huset til Mamma, Johnny og Aleksander ble forsinket hadde jeg overnattingsgjester i hele 2 (!!!!) måneder. I min lille 60kvm store leilighet som kun har et soverom ble det ganske trangt. Men der hvor det er hjerterom er det husrom har jeg hørt. Så vi overlevde! 


Kjerag tur
Med ca 2,5 i promille ble det bestemt en lørdagsnatt at på søndag, DA skulle vi på tur til Kjerag. Virket som en veldig lur ting der og da. Ikke fullt så morsomt søndag formiddag! Det var bratt, varmt, tungt og morsomt. Vi kom da fram til slutt. Lenge leve fylla påfunn! Jeg liker det!


Crossfitgirl
Etter å ha trent gratis over en lengre periode tok jeg og meldte meg inn på CrossfitCentrum. Angrer ikke et sekund. Morsommere og bedre trening har jeg aldri vært borti før. Jeg er hektet! 


Lite vinkos
September var tydeligvis en måned som ble prioritert til trening. Jeg finner nemlig bare beviser etter 1 eneste bytur! Men til gjengjeld en veldig koselig tur ut, sammen med Cecilie! 


Gravingen har startet
Når man skal bygge seg helt ny leilighet så tar ting tid. I September begynte endelig gravingen! 

5 kommentarer

Maria Helene

23.12.2010 kl.18:55

Du og den derre crossfiten :p hehe - nei synes det er kjempebra at du liker det så godt :D Likte den nye tatoveringen du tok i bali :D

MK

23.12.2010 kl.20:05

Du er ei herlig reflektert jente mona! mange fine opplevelser dette aaret tror jeg. du er sprek og aktiv paa alle maater virker det som, og morsom aa vaere rundt! haaper neste aar blir like bra! god jul klem fra meg:)

Marita Jakobsen

23.12.2010 kl.22:30

Herregud, jeg blir helt overgitt når jeg ser hvor mye du har gjort! Heldiggris :D Blir spennende å se hva det nye året vil bringe for deg :)

Christine Lövendahl

24.12.2010 kl.00:16

masse god jul til deg. håper du får alt du ønsker deg og bittelitt til :D

tonje

25.12.2010 kl.16:04

Er så koselig disse oppsummeringene dine :)

english literature dissertation

17.06.2016 kl.19:43

Your 2010 year was really colorful and intense. There are many positive memories: dancing, traveling and shopping make you happy person. Thanks for sharing this inspiring post.

Skriv en ny kommentar

hits