Mitt 2010 (del 2)

April

Old memories
Når man flytter dukker det alltid opp mye gammelt skrot. Men også mange herlige minner. Jeg brukte flere dager på å rydde og kikke gjennom gamle bilder, skolekataloger og kjærlighetsbrev.


Cupcakes everywhere
Det ble laget og spist en del muffins denne måneden. Jeg storkoste meg. Dessverre fører mye muffins til bilringer, noe som igjen førte til en del trening.Askefast
Når man jobber i et flyselskap merket man vulkanen på Island rimelig greit. Jeg hadde noen travle uker på jobb, med gråtende, slitne og frustrerte passasjerer. Ønsker ikke reprise av dette i 2011. 


Vegasreunion
Alltid greit å ha en unnskyldning for en fest. Vi Vegas jenter drakk vin og gjorde ablegøyer. En herlig kveld. Dette ble en av få alkoholiserte kvelder i april. Resten av tiden min gikk til skole og jobb. Ikke den sprekeste måneden med andre ord


Mai

Hjemme eksamen
Starten på mai er eksamens måned. Jeg hadde to hjemme eksamener, noe som funket helt greit. Var ganske herlig å kunne sitte hjemme og skrive oppgave! 


Siste 17.mai på Klepp Stasjon
Siden barndomshjemmet ble solgt prøvde jeg å nyte den siste 17.mai feiringen på Klepp stasjon. Takket være en herlig familie fikk vi sammen en koselig feiring. Neste år inntar vi Ålgård for å spise pølser og drikke brus! 


Kjendis Mona
Jobber man på flyplassen hender det rett som det er man får øye på kjendiser. I år husker jeg nok best Snoop Dog og Pitbull. Snoop Dog fordi han lagte et kaos uten å egentlig ha behøvd det. Hvem trenger to advokater, fire bodyguards, en massør og en haug med buddies når man reiser fra Sola flyplass? Han hadde forresten et ganske morsomt pass.
Pitbull husker jeg godt fordi han ville ha meg med til London. Ikke hver dag en superstjerne prøver å hooke deg opp. Flaks for meg at jeg ikke engang visste hvem han var før etter flyet hadde gått! 


Singel Mona
Jeg begynte å få bruddet på avstand og kunne gå ut på byen og flørte. GØY! Det ble noen byturer denne måneden for å si det sånn! 


Juni

Stakkar bilen min
En forvirret 18 åring kjørte på meg i en rundkjøring. Ingen bra start på juni måned. Det er dyrt å bli påkjørt, selv om det er noen andre sin feil. Dette førte til en sommer med leiebil, mamma sin bil og buss. Buss, jeg hater buss!


Flyplassfest
Avinor arrangerte fest for alle som jobber i tilknytning flyplassen. Veldig morsom fest som førte til en del latterlige hendelser både samme kvelden, og i tiden etterpå. Krysser fingrene for ny fest i år! 


Tattoo inspo
Skal man tatovere seg er det viktig å vite hva man vil ha. Jeg brukte både mai og juni flittig til å lete etter inspirasjon til min neste tatovering. 


Sommer, sol og vin.
Det begynte å bli varmt i været, noe som alltid fører med seg fuktige lørdagskvelder. 

4 kommentarer

tine

22.12.2010 kl.15:30

Kjekt å oppsummera! Ennå kjekkere med mase fuktige kvelda og sol og varme!

Katrine

22.12.2010 kl.16:05

Det har skjedd MYE i 2010 for deg! Kjempegøy å lese! Og jeg husker det aller meste:)

tonje

22.12.2010 kl.19:46

Herlig oppsummering :)

Marita Jakobsen

23.12.2010 kl.14:10

Du har hatt et meget innholdsrikt år! Og dette er jo bare det første halvåret :)

Skriv en ny kommentar

hits