Slik skal min nyttår feires....

Er det noe jeg gruer meg til hver desember så er det å bestemme seg for hva man skal gjøre på nyttår. Enten har man hundre forskjellige invitasjoner å velge mellom, eller så har man omtrent ingen. Man har og ofte venner i forskjellige "gjenger" og må derfor velge mellom dem i tillegg. På mange måter så er nyttår mer mas enn gøy. 
Derfor er det herlig å vite at i år så skal nyttår feires i en annen by og i et annet land. For to år siden var jeg i Stockholm på nyttår, og det ga mersmak! I år blir det ikke Stockholm, men derimot København. Vi har booket to rom på sas hotellet og er til nå ca fem stykker som drar. Meget fornøyd med både reisefølget og prisen vi fikk på hotellet. Det ser ut til å bli en nyttår med høy champagne føring. Det kan man absolutt like.


Jeg er klar for high heels, champagne i glasset, smilende ansikter og et fyrverkeri uten sidestykke.
For en fest det blir!

8 kommentarer

Tine

16.12.2010 kl.00:33

Heldige du e!! Heilt enig m det der nyttår crape! Forskjellige gjenga, forskjellige invitasjona eller nesten ingenting så skjer:p du får kosa deg masse masse i år då:)

Katrine Dahl

16.12.2010 kl.15:58

Ååh kjenner jeg blir misunnelig her :D å feire i utlandet er genialt! Kjenner meg igjen i det at man enten har hundre invitasjoner eller, null...moro! Haha. Aner ikke hva jeg skal gjøre i år men Rick kommer iallefall hit.

Jeg hadde lyst til å være i Berlin på nyttårsaften men det var så dyre priser på hotell og fly...

TONJE

16.12.2010 kl.21:06

Du har så rett, så rett. Nyttårsaften er meget oppskrytt og egentlig mest stress. Men for en utrolig god ide med en utenlandsreise på nyttårsaften! Det må definitivt gjøres en gang. Her blir det middag sammen med 13 venner, og fest etterpå.

Benti

16.12.2010 kl.21:53

Åhh kjenner meg igjen ja!! Skulle egentlig til London å feire nytt år, men ble ingenting av :/ men får gjøre det beste uttav det her hjemme med familie og venner:D

May-Liz

17.12.2010 kl.21:35

Eg og:) reise te køben med sas :P SÅ best dokk ikje kansellere :D

Janne-Kristin

18.12.2010 kl.00:12

Åh, så kjekt da! Høres veldig luksus ut! :D Jeg synes også det er veldig masete, ting blir alltid bestemt i siste liten. Bedre blir det ikke at bestevenninen min skal ha senvakt på den dagen :P

€MK€

20.12.2010 kl.08:50

ooh fantastisk Mona! Høres skikkelig spennende ut, kanskje du møter prinsen?;) Hadde vært litt av et magisk eventyr det! Uansett blir det sikkert en spesiell opplevelse som du vil huske lenge! Jeg blir som regel liggende på sofan uten noe å gjøre jeg, hehe

Else

20.12.2010 kl.22:16

I kid you not, dette fikk med til å bestille week-end tur til København i slutten av januar. Leke-spontan.

Skriv en ny kommentar

hits