Mitt 2010 (del 1)

Det nærmer seg 2011 med stormskritt. Og hva er vel ikke mer naturlig som en blogger enn å oppsummere 2010? Så her kommer første del. Enjoy!

Januar


Rolig måned hvor ikke de helt store tingene som skjedde. Skrev mye om alle planene vi la for USA turen vi skulle begi oss ut på. 


Februar

The BreakUp

Det å kunne skrive om smerten når man går gjennom et overraskende og vondt samlivsbrudd gjorde meg godt. Jeg gjorde bloggen om til en åpen dagbok og fikk ut både frustrasjon, vonde tanker og glede. Ikke minst oppdaget jeg hvor søte blogglesere jeg har.


Fantastiske venner
Det er når man går gjennom tøffe perioder at man oppdager hvor utrolig mange flotte mennesker man har rundt seg! Mine venner passet på at jeg ikke rakk å være alene. Det ble skiturer, spillekvelder, vorspiel og middagsinvitasjoner. 


Mars

Living the American Dream
Å dra på jentetur til Los Angeles og Las Vegas bare uker etter at man er blitt singel gjør godt. Jeg fikk tankene over på andre ting og storkoste meg. Amerikanske gutter gjorde at selvtilliten fikk en oppsving og jeg flørtet som jeg aldri har gjort før. Lommeboka fikk og luftet seg da jeg gikk amokk i de mange factory outlets`ene det er i USA. En fantastisk jentetur. 


Mennene i mitt liv
Da kjære Brage ville ha meg med på A1 konsert var jeg ikke vanskelig å overtale. At Tommy Fredvang i tillegg varmet opp gjorde at jeg omtrent hylte som en fjortenåring igjen. 


Fuktige sprell
Gode venner fra ungdomsårene tok tak i min single tilværelse og inviterte meg på det meste som skjedde. Resultatet ble i mars en velfortjent feiring av Tone Helen sin bursdag.


Også herlige arbeidskollegaer passet på at jeg ikke gikk for lenge om gangen edru.


Min min min min
Dere aner ikke hvor herlig det var å endelig kjøpe sin egen leilighet. I mars signerte jeg under på kontrakten som gjorde meg litt ekstra voksen! Det eneste negative er at leiligheten må bygges først. Og det å vente er kjedelig! Jeg vil den skal være ferdig NÅ!


Og mens jeg venter....
Flyttet jeg inn i en leilighet på Ålgård. Deilig å bo helt for seg selv igjen. 


Og det var vel kort fortalt mine tre første måneder av 2010. Selvsagt innebar også månedene mye skole, praksis, trening og jobbing. Men hvor morsomt er det å oppsummere?

6 kommentarer

❤ Elise Sand

21.12.2010 kl.11:26

oppsummer resten av året og:D

Siv

21.12.2010 kl.14:15

Trist å høre om brudd :-( Vet jo ikke hvor lenge dere var sammen, men kan tenke meg at det er godt for noen og enhver å være singel en stund også..Tror jeg var mer eller mindre singel (men myye på date..) fra jeg var 20-25..HAN finner man når man minst venter det tror jeg ;-)

Oj, leilighet! Mye jeg ikke vet om deg! Så har jeg heller ikke fulgt deg så lenge da..Du må oppdatere på hvordan det går med bygging av den :-)

Katrine

21.12.2010 kl.18:30

Til tross for bruddet så ser det jammen meg ut som du hadde et virkelig flott år!! :) husker godt USA turen din og alle de fine skoene du kjøpte!! Og du er så heldig som har kjøpt leilighet :) det er ikke noe annet jeg vil ha! Men for å få det må jeg spare som en gal i noen år til!

Maria Helene

21.12.2010 kl.21:50

Mye som har skjedd i år. Liker slike innlegg jeg. Når er det at leiligheten din skal være ferdig da?

Janne-Kristin

22.12.2010 kl.00:52

Året ditt ble i hvert fall bedre og bedre da :) Og jammen toppet det seg med leiligheten! :D Blir nok veldig deilig å flytte inn i sin heelt egne bolig! :D Regner med du gir oss resten av året også? Hihi :)

Siv

22.12.2010 kl.11:53

Sv: Sagt på en fin måte er en sånn (hviske hviske) slimpropp..en ting som beskytter mot infeksjon og stygge ting..oppi der.. :-D

2 år..skjønner veldig godt at det var tungt da!

Krysser fingrer for at de som bygger, bygger raskt og effektivt :-)

Skriv en ny kommentar

hits