Året oppsummert i 31 spørsmål

Mangler jo del 4 av oppsummeringen min, men føler liksom oktober, november, desember var nå nettopp så jeg drøyer det innlegget bittelitt. Men fant en annen morsom sak som oppsummerer året på en grei måte. Jeg eeeelsker å svare på spørsmål! Hehe...


1. Gjorde du noe i år som du aldri har gjort før?
Jeg signerte kontrakt på min helt egen leilighet!
2. Holdt du noen av nyttårsløftene? Tror ikke jeg hadde noen.
3. Ble noen av dine venner foreldre i år? Ikke noen av mine nærmeste venner nei. Men mange gamle venner og bekjente. Babyboom!
4. Døde noen som sto deg nær? Nei. Heldigvis!
5. Hvilke land besøkte du? USA, Skottland *2, Singapore, Thailand, Indonesia, Danmark*2

6. Er det noe du har savnet i 2010 som du vil ha i år 2011? En kjæreste takk!
7. Hvilke datoer fra år 2010 kommer du alltid til å huske? Tror ikke det er noen spesiell dato jeg kommer til å huske. Men har mange herlige minner fra dette året.
8. Hva var din største framgang i 2010? At jeg ble stor jente med huslån, millionlån 
9. Største feilgrep? Ingen som jeg kan huske!
10. Har du vært syk eller skadet deg? Nei, kan ikke huske at jeg har vært forkjølt engang! 
11. Beste kjøpet? Flybilletter til Bali og X antall par med sko

12. Hva bruker du mest penger på? Helst sikkert sko og klær kjenner jeg meg selv rett.
13. Gjorde noe deg ordentlig glad? Det har vært et relativt supert år så det er flere ting som har gjort meg glad. Herlige venner, ferieturer, forskjellige vorspiel, familien osv...

14. Hvillke sanger kommer alltid til å minne deg om 2010? Sidney Samson - Riverside, Flo Rida feat David Guetta - Club can`t handle me, Bruno Mars - Just the way you are, Rihanna - Only girl in the world
15. Var du mer glad eller lei deg i sammenlikning med tidligere år? Liker å tro jeg har smilt mer og vært mer fornøyd. Har selvsagt vært noen nedturer. Men 2010 har i grunn vært et bra år!

16. Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av? Spist sunnere og reist mer!
17. Hva skulle du ønske du hadde gjort mindre av? Ingenting jeg kommer på.
18. Hvordan tillbringer du julen? Store deler av julen blir nok tilbrakt på jobb dessverre. Men de timene jeg ikke skal tilbringe på flyplassen skal jeg dele med familie og venner.
19. Ble du forelsket i år? Hm, ja på en måte ble jeg vel det. Ordentlig fjortiss forelska!
20. Favorittprogram på TV? Har sett skremmende lite på tv i år. Men 71 grader nord ble veldig gøyalt siden Tonnie var deltaker.

21. Besta boken du leste i år? Maaaaange! Elsker å lese bøker. 
22. Største musikalske opplevelse? Eneste konserten jeg husker at jeg har vært på var A1, så da får det vel bli den da! Hehe....
23. Noe du ønsket deg og fikk da du hadde bursdag? Ny bil!
24. Noe du ønsket deg men ikke fikk? Nei
25. Hva gjorde du på bursdagen din i 2010? Var på EM i BMX og hadde tidenes bursdags vorspiel med gode venner! Fantastisk dag!

26. Finnes det noe som kunne ha gjort året enda bedre? Det er det nok alltid. Skulle gjerne vært tøff nok til å gjort noe med denne "forelskelsen" min.
27. Hvordan vil du beskrive din stil i år 2010? Jeg har ingen spesiell stil. Ganske casual og vanlig til hverdags. Men en stor jåledokke når jeg skal på byen.

28. De beste nye menneskene du traff? Har fått mange nye kjekke kolleger på jobb. Også har jeg selvsagt truffet herlige mennesker når jeg har vært ute å reist.
29. Hvilken kjendis var du mest sugen på? Er mange fine kjendiser å sikle på, men tror ikke det er noen som har utmerket seg. Eller jo, Tommy Fredvang får meg til å rødme hver gang jeg ser han. Holy moly, hadde ikke sagt neitakk til den lekkerbisken.
30. Hvem savnet du? Har dessverre "mistet" noen venner i år også. De er savnet. 
31. Hva fikk deg til å føle deg bra?
♥Stephanie og Ane


11 kommentarer

Så kjekt å lesa sånne spørsmåls runder:)

Passa deg på jobb, så komme eg som paparatzzie :)

Andrea - Min side av saken

27.12.2010 kl.20:26

Sv// Hehe, tusen takk :D

Pernille

27.12.2010 kl.21:04

Åh, så gøy å lese:) Jeg har nesten lysten til å "stjele" spørsmålene og svare på dem selv, på min blogg. Får jeg lov?:) Helt greit hvis det ikke går bra, altså:) Men eeelsker å svare på spørsmål:)

Sv: Takk:) Hun er litt over 3 uker nå! Verden nydeligste lille pus sammen med søsknene sine:)

astrid katrine

28.12.2010 kl.01:55

så fin måte oppsummera på:) eg stjele den eg om det e greit?:)

€MK€

28.12.2010 kl.10:20

Så mye herlig Mona! Sånt er morsomt å lese=) Jeg svarte jo på den i fjor, men vet ikke om jeg skal gjøre det i år. Tror det er litt for mye negativt.. Hva tror du? Kan du ikke skrive litt om denne forelskelsen snart uten å si noe direkte om du ikke vil?;) Heerlig musikk! Har du hørt denne versjonen? http://www.youtube.com/watch?v=CAz1GpZWxOg Jeg ligger å hører på Glee versjonen på spotify nå;) Fikk du bil?:D Og har det skjedd noe spesielt siden du har bytta ut noen venner? Jeg liker jåldålle du! Kjenner at jeg skulle likt å møtt deg snart=)

monica

28.12.2010 kl.11:43

Elsker og lese sånne spørsmål som oppsummerer året på en grei måte :)

Du har fått vært med på mye moro :)

Atle

28.12.2010 kl.12:04

Hei Mona. Ser ut som du har hatt et bra år =) Men jeg våger meg til å komme med en forespørsel, som du sier selv så er du fan av å reise, noe som du gjør titt og ofte. Men jeg er litt nysgjerrig på hva som ligger bak din reise lyst. Hvilke aspekter med reising er det du liker og hva er det som gjør at du stadig vekk liker å besøke nye plasser? Bare en liten oppfordring til et blogg innlegg der du utdyper din fasinasjon rundt temaet istedenfor å bare beskrive plassen du skal til. Så er det opp til deg om du tar utfordringen =) Som tidligere nevnt er jeg fasinert av andres fasinasjoner

Benti

28.12.2010 kl.12:29

sv: ja stor koser meg :D hehe... Fra ikveld skal jeg virkelig bare kose meg med rolige kvelder :D ha en fin jul!

TONJE

28.12.2010 kl.17:39

Så artig innlegg :) Alltid kjekt lese sånne.

Marita Jakobsen

28.12.2010 kl.21:51

Denne var gøy å lese! Tror nesten jeg må stjele den selv, og skrive om mitt 2010 :) skjønner du savner en kjæreste, men er det ikke litt herlig å være singel også?;)

Sv: det kommer nok noen skrytebilder, skal du se;) er nok mye folk på Kvadrat, ja...men håper på å finne noen kupp uansett:)

Tanja Christine

29.12.2010 kl.01:40

Stjeler denne av deg, jeg! :D Alltid gøy med slike lister, hih. Har du hatt en fin jul? :)

Skriv en ny kommentar

hits