Ti spørsmål

Tyvlånte spørsmålene som fineste MK hadde svart på i sitt eget blogginnlegg! Pyntet med søte herlige bilder. Enjoy!

Det rareste spørsmålet/kommentaren du har fått?

Tror ikke jeg får så masse rare spørsmål og kommentarer. Men for 4,5 år siden postet jeg et innlegg om at jeg hadde vært på sirkus. Og jammen har det tikket inn mye rare kommentarer der, også nå nylig. At folk gidder. Ja, jeg syns sirkus er koselig. Nei, det betyr ikke at jeg er for dyreplageri. Som vi sier her jeg bor; Ta deg ei pæra!


Hva vil du si du lever for med kun tre ord?
Familie, Kjærlighet og Venner! Klassisk svar. Men oh so true!


Hva gjør du når du virkelig skal slappe av?
Jeg slapper ordentlig av når jeg sitter foran pcen og gjør forskjellig dill. Alt fra å slette venner på facebook, lese blogger, høre på musikk og kikke på favoritt seriene mine. Slapper selvsagt også veldig godt av når jeg kan ligge ekstra lenge i senga om morgenen! 


Hva hadde du mulighet til før, og drømmer om å ha igjen. Og hvorfor?
Vanskelig spørsmål. Er mye jeg hadde før som jeg gjerne skulle hatt igjen. Men ikke på bekostning på hvordan jeg har det nå though.


Hvilke blogger liker du?
Jeg liker mange forskjellige blogger. Alt fra interiørblogger, personlige blogger, rosa blogger, trenings blogger og mote blogger. Tror det viktigste for meg er at bloggerne gir meg en liten mulighet til å bli "kjent" med dem. Ellers så er jeg avhengig av at bloggerne har bilder i innleggene sine og at det ser ryddig ut. Elsker å kikke innom nye blogger så er bare å tipse om noen bra!


Hvilke ti ville du invitert på bloggtreff og hvorfor?
De jeg ville invitert er en god blanding av venner, bekjente og bloggere jeg gjerne skulle blitt bedre kjent med. Da tror jeg det ville blitt litt av en bloggfest..!

Kathrine Dahl - En søt jente som har en blogg jeg har fulgt lenge. Jente som skriver bra og variert, og virker som en jente jeg kunne hatt det morsomt med.

Ida Talette Andersen - En helg på Gardermoen har gitt meg mersmak. Synd og skam at vi ikke har truffet hverandre i ettertid. Søtis! 

May Liss Pettersen - Vi jobber begge på flyplassen, men i hvert sitt flyselskap. Har en bra moteblogg og oppdaterer jevnlig. Me likey! 

Jorunn - Dress of the day er bra inspirasjon for meg, mindre bra for lommeboken! En blogg jeg har lest lenge.

Annette Haga - Jente som inspirerer meg i alt hun får til. Har fulgt bloggen lenge og det er morsomt å se hvordan hun har forandret seg fra søt fjortiss til voksen selvstendig dame! 

MK - Har de lengste og fineste kommentarene. Får meg alltid i godt humør! Digger fargene, humøret og måten du skriver på. 

Therese - En av de få mamma bloggerne jeg virkelig liker. Ariel må være tidenes søteste. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har ledd av gullkornene og videoene. 

Camilla Didriksen -  Bloggen med de nydeligste bildene. Skrevet av en vakker jente!

Tine Supergirl - Ser deg alt for sjeldent! Derfor hadde jo et bloggtreff vært en glimrende anledning til å sett verdens beste Tine igjen.

Marita Jakobsen - Liker faktisk å følge graviditeten til Marita. Spennende å se hvordan ting utvikler seg, også virker selvsagt Marita som en jente med masse personlighet. 


Hvilken blogger savner du mest?
Cecilie Maria sin blogg!! Så mange fantastisk antrekk. Også savner jeg Lillian sin! Kom tilbake, begge to!


Noe du alltid har med deg?
Lommeboka!  Mobilen har jeg en tendens til å glemme igjen hjemme. Noe jeg aldri gjorde før. Merkelige greier.


Hva er du mest takknemlig for å ha i livet  ditt akkurat nå?
Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har gode venner rundt meg. Og en familie som alltid har døra åpen skulle jeg ha behov for det. Mennesker som jeg kan stole på og le sammen med.


Nyttårsforsett?
Har i grunn ikke noen. Men jeg håper at jeg vil fortsette å trene like mye og godt som jeg gjør nå.

9 kommentarer

Benti

13.12.2010 kl.20:27

morro å lese slike innlegg :D

Du hadde så gode å koselige svar da!:) Ble ikke rotete å lese, men gøy!

Katrine

13.12.2010 kl.21:34

Awww søta! <3 Koslig :D tror også vi hadde hatt det veldig moro sammen om vi hadde truffet hverandre!

Kjempemoro å lese slike innlegg!

Lillian

14.12.2010 kl.10:27

:) herlige spørsmål/svar + bilder :)

Ida Talette

14.12.2010 kl.12:00

Åhh, nå fikk jeg gåsehud :-) GLED deg til du får nøkkelen til leiligheta di, snupps! Det er sååå gøy :-) Eventyrhus gikk på en smell og meldte bare ut en internettlinje fremfor åtte, derfor er vi disconnected fra hele nettet ;) Hehe. Håper det er på plass før romjula, vaffal slik at jeg kan følge med på alle bloggene igjen :) Håper du har en herlig dag!!

TONJE

14.12.2010 kl.22:26

fantastisk innlegg :)
Så kjekt med sånne innlegg. Kanskje eg skal laget et sånt :)

Marita Jakobsen

15.12.2010 kl.17:45

Fint innlegg :) Gøy å bli bedre kjent med deg. Jeg savner også Cecilie Marias blogg utrolig mye! Har et håp om at hun skal komme tilbake...

Awww! Så fint skrevet om meg, da! Tusen takk for at du leser bloggen min, og at du finner den interessant :) Det er bare å kjøre bloggfest, jeg kommer med en gang ;) Ikke så langt til deg heller :P

Lillian

16.12.2010 kl.19:39

Nhtååå :))

Janne-Kristin

18.12.2010 kl.00:11

Her var det mange fine svar, og nye blogger jeg kan titte innom :) Liker slike innlegg! :D Fikk lyst til å skrive et slikt selv også ;)

Skriv en ny kommentar

hits