Just don`t quit!

Jeg som trodde at så fort eksamen var overstått ville jeg bli sosial igjen. Men slik funker det jammen ikke når man er blitt ordentlig voksen med huslån, fulltidsjobb og andre kjipe plikter. 14 arbeidsdager på rad, 7 av dem er morgenvakter (etter hverandre). For å ikke glemme at neste uke byr på hele 49 arbeidstimer. Det er ikke bare bare å skulle være sosial og omgjengelig i tillegg.
Heldigvis er jeg fornuftig nok til å ikke kollapse på sofaen etter endt arbeidsdag, men kravler meg oppi treningsklærne og kommer meg på trening. Merker at uten faste treningsrutiner hadde jeg nok gått på en smell for lenge siden. Er så herlig å virkelig føle at treningen nytter. Ikke bare er jeg blitt sterkere og fått bedre teknikk, men treningen hjelper også på humøret.

Er rimelig sikker på at jeg aldri kommer til å gå tilbake til "vanlig" trening på steder som Elixia og Sats. Er man først blitt hekta på Crossfit tror jeg det er vanskelig å skulle trene på egenhånd igjen. Jeg elsker følelsen av klokken som tikker ned før økten starter, jeg elsker at de andre på senteret heier og roper til jeg har fullført. Og jeg elsker det at jeg aldri vet hva neste treningsøkt vil bestå av.  For å ikke glemme at CrossfitCentrum ennå er et såpass lite senter at alle vet hvem alle er, det gjør noe positivt med treningsmiljøet.

Bildet er hentet fra en Supertorsdag på CrossfitCentrum. Absolutt månedens høydepunkt på senteret. Da blir de som har meldt seg på timen delt inn i lag. Hvert lag må fordele øvelsene/repitisjonene og fullføre på best mulig tid. Her slår iallefall mitt konkurranse instinkt inn for fullt. Jeg tar lett en feriedag fra jobb for å være med på supertorsdag. Så gøy er det faktisk.
Ta en kikk på Crossfit "reglene".

8 kommentarer

★MK★

11.12.2010 kl.08:31

Hehe nåå du er nå meg vel ei søt ei! Tror jeg skjønner hva du mener med at det er vanskelig å gå tilbake! Men hvor mange sånne økter har du i uka? Jeg tror dette er trening for de med godt selvbilde. Jeg vil helst ikke at noen skal se på meg eller legge merke til meg hehe. 48 arbeidstimer på ei uke ja? Sukk.. Får du tid til å lese og trene også? Syke menneske:P Blir litt flau av å tenke på hvor mye du klarer jeg. Mens jeg kun har hatt 40 treningsøkter på tre måneder, og den eneste forskjellen jeg merker er at jeg er litt mykere (innimellom) hehe! Men synes fortsatt det er like gøy da. Haha herlige regler! Bekrefter bare mistanken min mer, jeg hadde vært redd denne treninga. Kommer gjerne å ser på deg en gang da;) Hvor lenge har du holdt på nå? sv- Det er derfor man har bloglovin vettu, så man slipper å sitte sånn å trykke! Men du er nå ei god ei du. Blir litt lite tid når man jobber treigt med å prøve å få litt skoleshit inn i holde, og trener som regel etterpå for å få ut frustrasjonen. Men det kommer trolig et innlegg i løpet av kvelden;) Planlegger det iallefall, og du er nevnt;)

Marita Jakobsen

11.12.2010 kl.19:02

Jeg er egentlig ikke så godt kjent med denne trenings-formen! Men ut i fra hva du skriver, så kan jeg absolutt tro at det er noe jeg kunne likt :D Fantastisk at du har funnet deg noe som er så gøy :D

Else

11.12.2010 kl.19:06

Åh, jeg VEEEET! Er så enig med deg. Elsker Crossfit. Takk for det, følte meg som TIDENES vinner etterpå. Sykt langt. Hva ble tida på filthy fifty? Kjørte den tilfeldigvis på rest day i forrige uke, så i går kjørte jeg "Annie" med fem minutter forbedring og 400m walking lunges med over 7 minutter forbedring. DET ER SÅ GODT Å GJØRE FREMSKRITT!!

MK

11.12.2010 kl.19:24

Hehe hadde tenkt å vente litt å se om noen gadd å stille noen spørsmål og sånn, men jeg er tydeligvis for åpen eller uinteressant hehe;)

Katrine Dahl

11.12.2010 kl.21:06

Skjønner ikke at du orker å jobbe SÅ mye og samtidig trene SÅ mye ved siden av! og det er ikke akkurat "pingle" trening heller du driver med :o du er TØFF!!

MK

11.12.2010 kl.22:09

Det må du bare gjøre! Da blir jeg glad;) Blir nok ikke mye hjemmekos her i kveld. Typen er ute å feirer juleferien og levert mappe, mens jeg prøver å skjønne litt av metodefag som jeg skal ha eksamen i på mandag. IIk, men nå tror jeg at jeg shiter i det og ser God Kveld Norge;)

tonje

12.12.2010 kl.18:55

Du har en energi uten like :-)

MizzLess ♥

15.12.2010 kl.12:49

Du e så flinke!!!:)

Skriv en ny kommentar

hits