fjortiss mona

Fotballgallaen fikk meg virkelig til å kikke på andre gutter. Det var mye lekkert i dress! Men det fikk meg ikke til å slutte å være dust når det kommer til DEG. Ordentlig dust. Jeg snakker, rødmer og drømmer. Men vet innerst inne at jeg aldri kommer til å gjøre noe med det. Hvis jeg ikke drikker meg ordentlig drita da, og da er jeg jo kjeeeempe sjarmerende! Det som skremmer meg er hvor dårlig selvtillit jeg har når det kommer til gutter jeg liker. Jeg ser på meg selv som ikke bra nok, ikke fin nok og ikke deilig nok. Ikke en bra tankegang i det hele tatt, jeg vet jo det! Men klarer ikke la være å sammenligne meg med tidligere ex`er. Og ja, jeg vet at det er en grunn til at det forholdet tok slutt. Men allikevel. Jeg klarer ikke la være. Og det gjør det ikke lettere at drømmegutten har en kropp som kunne sklidd rett inn i en Chippendales kalender.
Eksempel:

Bilde: Chippendales

Skikkelig dusteinnlegg. Men sånn er det vel noen ganger. Er jo tross alt min blogg hvor jeg kan få ut litt frustrasjon. Jeg har verdens beste venner som stadig poster innlegg på facebook om hvor hot og smashing jeg er. Men hva hjelper vel det når HAN jeg vil skal åpne øynene og se MEG ikke gjør det? Hjelper svært lite skal jeg si dere. Utrolig irriterende at jeg til vanlig oser av selvtillit og ikke finnes sjenert eller innadvendt. Men snakker jeg med deg så stammer jeg, rødmer og stokker om på alle ordene. Jeg klarer ikke ha en normal konversasjon med deg, slik som med alle de andre kompisene dine. Forbanna piss!

7 kommentarer

Jorunn

30.11.2010 kl.16:06

Kanskje han har det akkurat som deg!!! Tenkt på det søte???

Men jeg kan innrømme jeg er helt lik deg, tørr bare ikke, MEN jeg er en jævel på å overtale andre til å tørre!

Karina

30.11.2010 kl.16:15

Hm, ja, der sa du d - chippendaleskropp ;P Eg heie på deg!! Du får nok ein aen respons enn du forvente hvis du bare hoppe ut i d ... Og du e SMASHING - og finere enn alle ex'er ;)

Maria Helene

30.11.2010 kl.18:32

Som Jorunn sier jeg er flink til å overtale andre til å tørre, men ikke når det gjelder meg selv :p

TONJE

30.11.2010 kl.19:19

Hehe, så herlig du er :)

tine

01.12.2010 kl.23:27

Eg glede meg t å få veda kem denne snope e!

Atle Skjæveland

02.12.2010 kl.01:53

Hehehe, festlig innlegg Mona. Begynte å skrive et fornuftig svar til deg. Men jeg tror innerst inne så vet du selv hva som må gjøres. Så dermed står jeg over. Men du skal vite at du har mye og by på, for meg så virker du som en livsglad jente med mye energi. Så ikke stress med det.

Jeg derimot må kvitte meg med rullestolen og komme meg på treningssenteret fort som faen om det er chippendales som er standarden for dere jenter =)

Custom Term papers writing

02.12.2010 kl.07:46

Nice post !

Your blog provides us a very great information. Its really very helpful to me to find result on search engine. Hope to hear more good information related to searching from your side??Regards

Skriv en ny kommentar

hits