Trening uke 41


Fortsetter med å poste forrige ukes trening på bloggen jeg. Gir meg litt ekstra motivasjon til å faktisk orke å dra på trening. Kan jo ikke poste en uke uten trening! Sist uke var preget av mye jobb, faktisk hele 14 timer overtid. Noe som må sies å være bra! Klapp på skulderen for det!I morgen starter jeg i praksis, så skal bli spennende å se hvordan jeg får kombinert det med treningen.
Grugleder meg til 5 uker i praksis. Skal være på en barneskole her på Ålgård, har i tillegg havnet i samme klasse som lillebroren min går i. Så det skal bli en ekstra utfordring. Tror sånn egentlig at det kommer til å gå veldig bra, men man vet jo aldri! 

Men nå må jeg faktisk legge meg på sofaen og ta en halvtime på øyet. Ble en sen kveld i går og begynte på jobb 04.30 i morges. Så skal jeg komme gjennom denne dagen må jeg flate litt ut.... Ha en flott start på uken dere!

5 kommentarer

Rebekka-Jennie

18.10.2010 kl.18:42

Så flink du er ;)

Maria Helene

18.10.2010 kl.22:03

Send gjerne over litt motivasjon til meg også! :D

Hanne Katrine

19.10.2010 kl.11:13

SV: Takk det samme, frøken Crossfit ;)

Tine

19.10.2010 kl.12:04

Ja litt kjekt å konna skriva ke du har trent, m må gjør sånn på skolen kver måned! D gjer litt ekstra motivasjon for å trena då ja:) lykke t i praksis:))

Atle Skjæveland

19.10.2010 kl.12:20

Festlig at du sier du får motivasjon av det å skrive ned treningsplanen din. Har faktisk hørt at det virket mot sinn hensikt. Grunnen er at når du deler dine mål med andre, frigjør hjernen noen belønnings kjemikalier som gir deg en følelse av at du allerede har fullført. Derfor kan det være smart for mange som har mål, og ikke si dem til andre, for å unngå denne belønningen før oppgaven faktisk er utført.

Sier ikke at det stemmer for deg, bare syntes det er ganske fasinerende. Men så skal det ganske litt til før jeg blir fasinert.

Anywho, lykke til med trenings planen

Sier ikke at det stemmer for deg, bare syntes det er ganske fasinerende. Men så skal det ganske litt til før jeg blir fasinert.

Anywho, lykke til med trenings planen =)

Skriv en ny kommentar

hits