Lørdag med de aller beste

Hvordan kan noe som vanligvis ser slik ut:

Ende opp slik:

Og det med bare sekunders hard jobbing for å få det til. Herregud, jeg er et rotehue når jeg skal finne klær jeg kan ha på meg en lørdags kveld med jentene. 
Jeg skulle liksom prøve meg på et "outift" bilde, slik som alle kuuuuule bloggere har. Men jeg ga opp. Hadde jo brukt hele kvelden skulle jeg fått til et bilde der ting så normalt ut. Dessuten har jeg ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg. Så jeg pakker veska full av klær og håper Steph og Ane kan hjelpe til. Jeg har en uvane med å bestemme meg for sko først, og da ender det som regel opp med litt kleskrise. 
Det har seg nemlig slik at jeg har veldig mange sko, men ikke like mye klær som passer til! Hoho...


Men nå skal denne jenta hoppe i bilen og komme seg på jentevorspiel. Stephanie har laget lasagne og det er absolutt noe å glede seg til.

3 kommentarer

★MK★

25.09.2010 kl.21:25

Du er bare så herlig! Superfint sminka!! Detta kan du;) Ja, har fått med meg at du har litt skodilla eter hvert du. Jeg skulle ønske jeg kunne vært med å bestemme, elsker å sette sammen antrekk og sånt! Sykt vaskelig å ta sånne bilder ja, dumt det skal være sånn for hvis ikke kunne du jo lett spurt oss til råds om antrekket. Blir fort sånn når jeg skal ut også, full tar, rot og kaos! Fant derfor ut at jeg bare kunne holde meg hjemme med rotet mitt i kveld! Men satser på at du finner en god vinner og får en herlig kveld, høres ut som et godt grunnlag iallefall;)

Ida Talette

26.09.2010 kl.11:23

Håper du hadde en finfin kveld med jentene :-) Du har utrolig pene øyne, Mona :)

tine

26.09.2010 kl.16:31

Haha, hørtes veldig ud som meg! Men ende alltid opp m et eller aent ittekvert! :)

Skriv en ny kommentar

hits