Nydelig fredag

Merkelig hvor deilig det kan være når man er støl i heeeele kroppen?! I går var jeg og Marius ute på en lang joggetur. Vi jogget fra Sandnes sentrum til Ganddal, rundt Stokkelandsvannet og tilbake til Sandnes sentrum. Sånn rundt en 12 km fant vi ut. Det var digg, samtidig som det var utrolig vondt i beina. Jeg er jo ikke kjent for å ha de beste beina etter mange år på håndballbanen. Men smertene i beina er så verdt det når man setter seg i sofaen i pysjen og kjenner hvordan kroppen har fått presset seg. 
Kvelden ble tilbrakt på sofaen til Marius hvor jeg fikk servert taco og micropopcorn. Absolutt verdt joggeturen. Det at jeg i tillegg fikk lurt meg til å kikke på tv2 hele kvelden i stedet for nrk var et ekstra stort pluss. Med andre ord, en herlig fredagskveld. Og den ble ikke mindre herlig av at mamma og Johnny sov i campingvogna i natt slik at jeg skulle få sengen for meg selv. Min 4 natt i sengen min på snart en måned. Var så utrolig deilig å våkne opp i morges! 

Nå har jeg slappet av i sengen i over en time og lest en god bok (ikke pensum faktisk), spist litt frokost og er snart klar for noen timer på jobb. Jobber ekstra i dag, trenger pengene! :) 
Håper alle får en nydelig lørdag. Min ser ut til å bli veldig bra. Det kan man like.

Et gammelt joggebilde av meg som illustrerer godt hvor svett og trøtt jeg var etter økten i går. 
 

6 kommentarer

Christine Lövendahl

11.09.2010 kl.12:40

herlig og kjenne at man har fått gjort en innsats og kan slappe av resten ja :)

Henriette

11.09.2010 kl.13:28

Spreka! :) Gleda meg til å bli frisk så eg kan komme i gang med treninga igjen! :D

Siv

11.09.2010 kl.16:19

Så flink du er! Nå kan du slappe av i helga med god samvittighet :-) Her mangler det fremdeles en liten økt med styrketrening før jeg skal slappe av. God helg!

Martine

11.09.2010 kl.18:07

wow, det var langt da! Flinka :D

Har lyst på en løpetur snart jeg også, har trent andre ting denne uken- men savner faktisk løpingen.

Ida Talette

11.09.2010 kl.20:57

Skulle ønske jeg var halvparten så flink til å trene som deg :-) Goooood lørdag :)

Katrine

11.09.2010 kl.23:18

Det er en herlig følelse å være ferdig etter å ha jogget! 12 km er utrolig BRA!! jogger dere hele tiden da? Jeg tar ganske mange pauser, merker at formen ble betraktelig mye dårligere uten noe trening på sånn ca 5 uker :( kjedelig! Må prøve å opprettholde det her nå!

Mmmm taco og micropop hørtes herlig ut:)

Skriv en ny kommentar

hits