Litt mer Bali shopping

Selv om det ble shoppet lite på Bali så kom jeg jo ikke hjem med helt tom koffert.

Ringer fra Forever21 i Singapore. Jeg er forelsket i grisen min, kan tro den samler mange komplimenter på byen. Kupp! hehe...


Armbånd og smykker fra Bali. Usikker på om jeg vil bruke de slik de er, eller om jeg skal få Ane til å lære meg å lage mine egne smykker. Altså klippe disse fra hverandre og bruke perlene slik jeg ønsker. Kan jo bli kult det?

To herreklokker fra Bali. Garantert falske, men jeg syns de var såpass kule at jeg bare måtte ha dem. Jaja, 20 kroner er ikke en dårlig pris uansett. 

Solbriller! Tror både jeg og Ane kom hjem med rundt 15 par hver. Utrolig kjekt å kjøpe solbriller når man har drukket et par drinker. hehe... Også blir vi ordentlig gode til å prute når vi har drukket bittelitt. Jeg gleder meg allerede til neste sommer! :)

Sånn utenom dette så kjøpte jeg en del basis plagg, type t-skjorter, singletter og sånn. Ikke så mye å vise fram i grunn. Ble og en nydelig kjole fra Forever21 i Singapore, men den kan jeg vise dere en gang jeg faktisk har den på! :) 

Nå får jeg slutte å tulle meg bort på internett og heller lese litt pensum. Ha en fantastisk dag alle sammen! 

6 kommentarer

TONJE

08.09.2010 kl.20:04

Fantastiske kjøp :) Og jeg merker at shopping generelt (ikke at jeg har noe problem med å kjøpe meg noe, men) går som en drøm med litt alkohol i blodet ;)

Charlotte

08.09.2010 kl.20:33

Åh Bali! Lucky you! Kan tenke meg det var fint der :)

Katrine

08.09.2010 kl.22:44

Jealous!! kule solbriller og kule smykker!! Nice price :)

SV: Ja det er jeg helt enig i! Syns prisene er litt stive i forhold til mengde mat du får!

Pernille

09.09.2010 kl.19:56

Åå så fine ting du har skaffa deg! Jeg vil også til Bali!

★MK★

11.09.2010 kl.08:52

Masse herlig bling bling som man egentlig ikke trenger! Hehe, fantastisk! Jeg likte best ringene. Håper å få sett mest mulig på deg i nærmste fremtid=)

Inger Lisbeth

15.09.2010 kl.23:19

herregu så mye fiint :) me want

Skriv en ny kommentar

hits