Sporty søndag

Når man kommer sjanglende inn dørene hjemme klokken 03.15 en søndagsmorgen, er ikke det første man har lyst til å gjøre en søndag formiddag å gå tur... Men det var det som ble tilfellet i går! Har jeg først lovet jeg skal være med på noe så blir jeg med. Så etter nesten 2 timer i bil startet vi på det som skulle bli en heftig søndagstur. Nemlig å komme oss fram og tilbake til Kjerag uten å dø på veien.

Det beste "beviset" på at vi faktisk kom oss fram. Og det på en rimelig bra tid også, 1 time og 45 minutter. Vi sier oss fornøyd med det siden vi ikke var helt i form! hoho...
  
Ane var livredd for å stå på bolten, men vi fikk nå tatt noen bilder før hun hoppet tilbake på fast grunn. Jeg syns derimot det var ganske fasinerende å stå på denne steinen og kikke rett ned i dypet.

Roy, som vi traff for aller første gang på vorspiel på lørdagen. Sporty gjort å bli med på tur!


Totalt brukte vi ganske nøyaktig 3 timer tur/retur. Kjempefornøyd med det siden turboka sa vi kom til å bruke 5 timer. Turen opp til Kjerag var bratt bratt bratt og jeg kjenner det godt i legger og lår i dag. Herlig følelse! Absolutt ikke siste gangen jeg har en slik sporty bakrussøndag! :)

5 kommentarer

Katrine Dahl

06.09.2010 kl.16:25

Herregud, jeg hadde ALDRI gått på den steinen! haha. Men dere er tøffe da!!!

Katrine

06.09.2010 kl.19:01

SV: Det går så bra så :D Tuuusen takk! :D hadde det kjempefint både på lørdag og søndag!

Ida Talette

06.09.2010 kl.22:04

Neste gang jeg er i Stavanger SKAL jeg stå på den steinen :) Hihi, ikke i bakrus, tror jeg... :p

Pernille

06.09.2010 kl.23:15

Oi, snakker vi sporty eller? Jeg hadde ikke turt å gå ut på den steinen ihvertfall! Men jeg har helt enorm høydeskrekk da! Men har vært på Galhøpiggen!:) B) Sv: Ja,de er noen nydelige dyr =) Bare synd de lever så kort=(

Martine

09.09.2010 kl.21:35

WOW - hvor er dette? Jeg hadde virkelig ALDRI turt å stå der.. Hjelp!!

Skriv en ny kommentar

hits